Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Don't cry for me Eurovision!

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο, αφού η ΕΡΤ εξετάζει το ενδεχόμενο να μην συμμετάσχει η χώρα μας στη Γιουροβίζιον λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης. Πορτογαλία και Πολωνία έχουν ήδη δηλώσει πως δεν θα συμμετάσχουν, ενώ η Κύπρος είναι ακόμα ντεμί γιατί είναι στην καρακοσμάρα της.


Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου <<Είναι ανεπίτρεπτο η χώρα να έχει χρεοκοπήσει, να ψοφάνε από την πείνα εκατομμύρια Έλληνες, κι εμείς να συζητάμε ακόμα για το αν θα στείλουμε στη Σουηδία μια ατάλαντη καραπουτανάρα παρέα με 5 γκέουλες που θα χτυπιούνται σαν καψωμένοι>>. 


Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει πως <<Η μη συμμετοχή της Ελλάδας στη Γιουροβίζιον είναι ένα σχέδιο της Μνημονιακής κυβέρνησης Σαμαρά που στόχο έχει να πλήξει την επόμενη κυβέρνηση, δηλαδή εμάς, αλλά εμείς δεν χαμπαριάζουμε από τέτοια και, όταν επιτέλους αποφασίσουμε πως είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε -κάπου στο 2040-, θα στείλουμε τη Νανά Μούσχουρη -που ακόμα θα ζει- στη Γιουροβίζιον να τραγουδήσει για την επανάσταση, για τον Τσε, για την εμμηνόπαυση αλλά και για την περούκα>>.


Από τη μεριά της, η ΔΗΜΑΡ είπε όχι στη Γιουροβίζιον, εκτός και άμα το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Σουηδία γραφτεί από το Φοίβο που συμβολίζει ολόκληρο το αριστερό φάσμα της χώρας και φτύνει κατάμουτρα με τις δημιουργίες του το φτηνό και απεχθές λάιφ-στάιλ των σκυλάδικων. 


Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το περιοδικό <<Βρακί δεν έχει ο κώλος μας, λουλούδια θέλει ο πούτσος μας>> για λογαριασμό της Δάφνης Μπόκοτα, το 85% των Ελλήνων απάντησε θετικά στο ερώτημα αν πρέπει η χώρα να συμμετάσχει στη Γιουροβίζιον, με την προϋπόθεση όμως να παραμείνουμε στο ευρώ και στα τούρκικα σήριαλ. 


Το υπόλοιπο 15% είπε όχι στη συμμετοχή της χώρας στη Γιουροβίζιον, γιατί θα 'τανε τίποτα αναρχοκομμούνια που το παίζουν και καλά ότι δεν τα γουστάρουν αυτά, αλλά μόλις κερδίσει η εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, βγαίνουν στους δρόμους με σημαίες και με ταμπούρλα και ουρλιάζουν σαν καθυστερημένοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου