Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Γεννητούρια

Μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του διανύει ο Αλέξης Τσίπρας, αφού η γυναίκα του, Περιστέρα (τι όνομα κι αυτό;) Μπαζιάνα, έφερε σήμερα τα ξημερώματα στον κόσμο το δεύτερο παιδί του ζευγαριού. Ο Αλέξης Τσίπρας πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μαζί του γιορτάζει ολόκληρο το αριστερό κίνημα της χώρας, αφού ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει δυνατό και γερό σπέρμα και γεννοβολάει τους κομμουνιστές του μέλλοντος. 




Ο Αντώνης Σαμαράς από το σπίτι του στην Κηφισιά ευχήθηκε τα καλύτερα στην οικογένεια Τσίπρα, ενώ παράλληλα δήλωσε πως πολύ θα ήθελε να γίνει ο νονός του παιδιού, αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνει διότι πρέπει να σώσει τη χώρα. 




Το Κ.Κ.Ε από τη μεριά του εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τον Αλέξη Τσίπρα να εγγράψει από τώρα τον γιο του στην νεολαία του κόμματος έτσι ώστε να πάρει τον ίσιο δρόμο στη ζωή, ενώ απέστειλε κι ένα cd με νανουριστικά άσματα όπως το <<Έντιμε άνθρωπε κυρ-Παντελή>> και το <<Αvanti Popolo>>. 




Ο Φώτης Κουβέλης συνεχάρη με τη σειρά του τον Αλέξη Τσίπρα και -σαν αυθεντικός αριστερός που είναι- επεσήμανε πως σήμερα είναι σαν να γέννησε η Αριστερά ένα καινούργιο μέλος της, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να κάνει κι αυτός ένα ακόμα παιδί, αλλά δεν μπορεί διότι ρίχνει άσφαιρα από το '94. 




<<Σκληρή αντιπολιτευτική κίνηση>> χαρακτήρισε την γέννα της γυναίκας του Αλέξη Τσίπρα ο Ευ. Βενιζέλος, τονίζοντας πως o πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α αμολάει κουτσούβελα επίτηδες για να πέσει έξω ο οικονομικός προϋπολογισμός της χώρας και να επιστρέψουμε στη δραχμή.




Με δημοσίευμά της, η γερμανική κωλοφυλλάδα, <<Bild>>, προκαλεί για ακόμα μια φορά αναφέροντας πως το νεογέννητο μωρό του Αλέξη Τσίπρα είναι ο Εωσφόρος επί γης που κάποια μέρα θα κυβερνήσει την Ελλάδα και θα βγάζει φωτιές από τα ρουθούνια και θα βιάζει γριές στους δρόμους, οπότε εμείς οι Έλληνες πρέπει να την δούμε Ηρώδες και να φροντίσουμε να το εξοντώσουμε το συντομότερο.