Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ο Δένδιας και το Φλοράλ

Την επιθυμία του να ξαναπάει για καφέ στο καφέ Φλοράλ στα Εξάρχεια όπως τότε που ήταν φοιτητής εξέφρασε στον ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ ο υπουργός Δημόσιας Χούντας Νίκος Δένδιας. Ο κ. Δένδιας είπε πως αναπολεί με μελαγχολία τα φοιτητικά του χρόνια γιατί τότε είχε και μερικές τρίχες στο κεφάλι - δεν ήταν σαν καραφλοδαίμονας όπως τώρα. 

Ακόμα, σε μια αιφνίδια κρίση προσωπικής εξομολόγησης, ο κ. Δένδιας αποκάλυψε πως τότε που πήγαινε στο Φλοράλ με τους φίλους του δεν ήταν ένας εμετικός ακροδεξιός υπουργός που έχει τον ανθρωποδιώκτη αλλά ένας γοητευτικός και ικανός νέος με μεγάλη επιτυχία στα κορίτσια - τον έβλεπαν και διάλεγαν να κοιμηθούν με κάποιον από τους φίλους του, γι' αυτό ο κ. Δένδιας είχε πολλούς φίλους. 

Επίσης, ο κ. Δένδιας δήλωσε πως πραγματοποιεί νυχτερινές περιπολίες σε διάφορα μέρη της Αθήνας, ώστε να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια την κατάσταση που επικρατεί στην πρωτεύουσα, αλλά, για να αποφύγει την υπερβολική αγάπη του κόσμου και τους ενοχλητικούς θαυμαστές μεταμφιέζεται σε οροθετική πόρνη από τη Ρωσία, με αποτέλεσμα μερικές φορές να τρώει ξύλο από τους ίδιους του τους μπάτσους. 

Ο κ. Δένδιας εξομολογήθηκε ακόμα πως περιπολεί στην Αθήνα και τις πρώτες πρωινές ώρες -άνευ μεταμφιέσεως-, αλλά, καλό θα ήταν να μην πετύχετε τον κ. Δένδια έξω στο δρόμο πρωινιάτικα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να σας τυφλώσει η γυαλιστερή φαλάκρα του. 

(Έχει πολλή πλάκα -και είναι πολύ ανακουφιστικό- να ακούς διάφορους πολιτικούς να λένε έμμεσα πως δεν τολμάνε να πατήσουν το πόδι τους στα πιο ωραία μέρη της Αθήνας - εκτός κι αν πάρουν μια διμοιρία ΜΑΤ μαζί τους. Θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτό για μας είναι μια μικρή νίκη. Και τις μικρές νίκες τις έχουμε ανάγκη. Μας ξαλαφρώνουν).