Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Τρικυμία στου Πανίκα το κεφάλι

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στα στελέχη της καταρρέουσας Νέας Δημοκρατίας η δήλωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη ότι η Χρυσή Αυγή είναι <<αδελφό κόμμα>> με τη Νέα Δημοκρατία.
Τα μέλη της γαλάζιας παράταξης δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λίγο πριν τις εκλογές κατάφερε να ξεστομίσει τέτοια μαλακία και τρέχουν να σβήσουν τη φωτιά στα αναμμένα μπατζάκια τους.




Η επίμαχη δήλωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη ήρθε στο φως ύστερα από ηχητικό ντοκουμέντο βγαλμένο από ομιλία του στη Βόρεια Ελλάδα. Αργότερα, και, σε μια ύστατη προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε πως ουδέποτε χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή <<αδερφό κόμμα>> με τη Νέα Δημοκρτία, και όπως τόνισε <<αν υπήρχε τέτοια δήλωση, σήμερα θα ήταν πρώτη είδηση στα κανάλια>>. Στην ουσία, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βγήκε και διέψευσε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Περαστικά.




Ακούγεται πως στα κεντρικά γραφεία του κόμματος επικρατεί άστατο κλίμα και πως τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας δέρνουν τον Παναγιώτη Ψωμιάδη σε κάθε γωνιά της Συγγρού που τον συναντάνε μπας και βάλει μυαλό και μάθει να κρατάει το στόμα του κλειστό. 




Ο ένδοξος αγωνιστής της Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, απείλησε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη πως, αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται με τον αυθορμητισμό ενός 10άχρονου που δεν ξέρει τι λέει, θα πάρει το τσεκούρι του και με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες θα τον αποκεφαλίσει.




Έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές επιβεβαιώνουν πως το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να καταδικάσει τον Παναγιώτη Ψωμιάδη σε 40ήμερη -non stop- παρακολούθηση της εκπομπής του Άδωνι Γεωργιάδη, <<Ελλήνων Έγερσις>>, μπας και του κοπεί η λαλιά και συμμορφωθεί.




(Απορία: Γιατί δεν πάει και η Χρυσή Αυγή στη Νέα Δημοκρατία; Αφού όλα τα τελειωμένα φασισταριά εκεί είναι μαζεμένα.)