Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Αλήθειες



-Αντώνη, είναι ή δεν είναι αλήθεια πως θέλεις απεγνωσμένα να κυβερνήσεις και πως αν δεν  
τα καταφέρεις και σου πάρει τα σώβρακα ο Τσίπρας, θα πας να βρεις την προγιαγιά σου, Πηνελόπη Δέλτα, και τότε ο επόμενος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα είμαι εγώ; 
-Είναι.
-Α γεια σου. Χαμογέλα τώρα.

Πουτάνες

Ακόμα 8 παράνομους οίκους ανοχής ανακάλυψαν Έλληνες αστυνομικοί, ύστερα από επιχείρηση <<σκούπα>> που πραγματοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας. Λίγο αργότερα, και, στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των δυνάμεων καταστολής και των Ελλήνων πολιτών, οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν αρκετά νοικοκυριά και έβαλαν πλυντήριο, σιδέρωσαν, μαγείρεψαν, αλλά και σφουγγάρισαν. 




Οι 8 νέοι παράνομοι οίκοι ανοχής που ανακαλύφθηκαν αποτελούν έσχατη ντροπή για τη χώρα μας που, απ' ό,τι φαίνεται, δεν είναι μόνο τίγκα στους μαλάκες - είναι τίγκα και στις πουτάνες. Αβάσιμες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως η εικόνα μας στο εξωτερικό δάκρυσε, με αποτέλεσμα χιλιάδες πιστών απ' όλο το κόσμο να έχουν κατακλύσει τη Μονή της Παναγίας της Κλαψομούνας για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι το θαύμα που συγκλονίζει. 




Ο Αντώνης Σαμαράς έριξε τις ευθύνες στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, διότι όπως ανέφερε σε χαρακτηριστική του δήλωση <<Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ανοίγει παράνομα μπουρδέλα και άμα τον ψηφίσετε θα βάλει και τις γυναίκες σας να δουλεύουν μέσα σ' αυτά>>, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως <<Κάντε με πρωθυπουργό, γιατί αλλιώς θα κλάψω>>.  




Από τους παράνομους οίκους ανοχής η Ελληνική αστυνομία συνέλαβε συνολικά 19 ανθρώπους, οι 15 από τους οποίους είναι αλλοδαποί. Στο άκουσμα αυτής της είδησης, ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής αλλά και δεξί αρχίδι του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ηλίας Κασιδιάρης, τόνισε πως <<Γαμάμε που γαμάμε παράνομες πουτάνες, ας είναι τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους ντόπιες>>.




(Είναι πάντως ειρωνικό. Καμία από τις πουτάνες που έφεραν τη χώρα στη χρεοκοπία δεν έχει -μέχρι σήμερα- οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Αντιθέτως, όλες τους κυκλοφορούν ελεύθερες και τρώνε με χρυσά κουτάλια. Το θλιβερό της υπόθεσης είναι πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που στις 17 Ιουνίου θα τις ψηφίσουν. Αυτοί κι αν είναι πουτάνες.)