Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Κοίτα ποιος κατεβαίνει υποψήφιος

Την υποψηφιότητά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα ο πρόεδρος της παράταξης «Λάρισα - η πόλη του καφέ, της διασκέδασης και της αμορφωσιάς» Κώστας Τζανακούλης, μιλώντας σε τοπικά κανάλια της Λάρισας. Ο Κώστας Τζανακούλης είναι ένα φρέσκο και άφθαρτο πρόσωπο, ενώ πριν λίγους μήνες έκλεισε τα 30 - είναι 3 χρόνια μικρότερος από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Η υποψηφιότητα του Κώστα Τζανακούλη σκόρπισε χαρά στους Λαρισαίους που δεν περίμεναν ένας τόσο νέος -και αυτοδημιούργητος- άνθρωπος να είναι υποψήφιος για τη δημαρχία της Θεσσαλικής πόλης. 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της εφημερίδας «Ελευθερία του βλαχοραγιά», ο Κώστας Τζανακούλης σκέφτεται να ακολουθήσει το παράδειγμα του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Γρηγόρη Βαλλιανάτου -που πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε πως είναι οροθετικός, γεμίζοντας απορίες τους Έλληνες για το τι σημαίνει οροθετικός- και να δηλώσει πως έχει βλεννόρροια, έτσι ώστε να πάρει κεφάλι στις δημοσκοπήσεις. 

Επίσης, σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του, ο Κώστας Τζανακούλης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μια εβδομάδα πριν τις εκλογές να ανακοινώσει πως είναι ομοφυλόφιλος, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συγκινήσει τις καταπιεσμένες κρυφές που ζουν στη Λάρισα.

Βέβαια, θα είναι κάπως δύσκολο για τον Κώστα Τζανακούλη να πείσει πως είναι ομοφυλόφιλος γιατί και μόνο που τον βλέπεις καταλαβαίνεις πως πρόκειται για ένα παραδοσιακό αρσενικό από την επαρχία που δεν ξέρει καν να μιλήσει σωστά ελληνικά - άσε που τα λόγια του ζέχνουν πατριωτική δεξιά. Τέλος πάντων. 

Ο Κώστας Τζανακούλης αναφέρθηκε και στην απόφασή του να αφήσει τη μάχη των Ευρωεκλογών και την πιθανή του εκλογή ως ευρωβουλευτή -μεγάλο πλήγμα αυτό για την Ευρώπη-, τονίζοντας πως «αγαπάω και πονάω τη Λάρισα και είμαι ξανά εδώ», οπότε όλοι αντιλαμβανόμαστε πως ο Κώστας Τζανακούλης είναι του δόγματος «Κάλλιο πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στην πόλη». 

Πάντως -και αυτό θα πρέπει να του το αναγνωρίσουμε-, ο Κώστας Τζανακούλης έχει αυτογνωσία. Με τέτοια φάτσα, όχι στην Ευρωβουλή δεν πας, αλλά ούτε μέχρι το καφενείο. Μπράβο σας, κ. Τζανακούλη. 

Τέλος, ο Κώστας Τζανακούλης αναφέρθηκε και στην στήριξη που του παρέχει η Νέα Δημοκρατία σε αυτές τις εκλογές, προκαλώντας έκπληξη γιατί οι περισσότεροι περιμέναμε να τον στηρίξει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 

Go Kostas! 

You are young and talented!