Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ειδήσεις που κατουράνε συνειδήσεις

Ο Ντόνι βουτάει ξανά στα βαθιά και βρώμικα νερά της ελληνικής επικαιρότητας και σας μεταφέρει τις ειδήσεις από τα κατεχόμενα με τον δικό του μοναδικό τρόπο!


Νέα δημοσκόπηση


Δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία <<Interpatosamen>> για λογαριασμό της εφημερίδας <<Το Βλήμα>> που έγινε για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, δίνει προβάδισμα τεσσάρων μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Αμέσως η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συγκαλεί συνέδριο, και όλοι οι βουλευτές του κόμματος αποφασίζουν να ξημεροβραδιάζονται στα χουντοκάναλα -τα οποία πριν τις εκλογές του Μαϊού και του Ιουνίου έλεγαν πως θα κατατροπώσουν- για να δηλώνουν ανέτοιμοι να κυβερνήσουν. Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα ο Αντώνης Σαμαράς έναντι του Αλέξη Τσίπρα που είναι νέος ακόμα και έχει όλο τον καιρό μπροστά του να κυβερνήσει, ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει ο Μάρλον Μπράντο. Σε ερώτηση αν οι Έλληνες είναι ικανοποιημένοι από την έως τώρα πολιτική της κυβέρνησης, το 80% απαντάει αρνητικά, ενώ το υπόλοιπο 20% απαντάει <<Ξέρω 'γω>>. Στο δίλημμα που θέτει η δημοσκόπηση <<Νέα Δημοκρατία ή θάνατος>>, η συντριπτική πλειοψηφία δεν ξέρει τι να απαντήσει γιατί τα βρίσκει και τα δύο συνώνυμα. 


Το τέλος


Σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η ολοκληρωτική διάλυση του κόμματος, βουλευτές και μέλη του ΠΑΣΟΚ επισκέπτονται τον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου φωνάζοντας συνθήματα όπως <<Σήκω Ανδρέα για να δεις, στο ΠΑΣΟΚ μείναμε τρεις>>, <<Σήκω Ανδρέα
να μας δεις, το ΠΑΣΟΚ σου έλα να βρεις>> και <<Σήκω, λέμε, ρε Ανδρέα, όλοι παν στον ΣΥΡΙΖΑ>>, με αποτέλεσμα να σηκωθεί ο Ανδρέας Παπανδρέου μέσα από τον τάφο και να τους αρχίσει στις χριστοπαναγίες γιατί του τα 'καναν μπαλόνια και να τρέχουν μετά οι πασόκοι λες και είδαν φάντασμα.  


ΡΗΜΑΔ


Αναστατωμένος είναι ο Φώτης Κουβέλης μετά την ψήφιση των μέτρων για τα εργασιακά. Ο Φώτης Κουβέλης -παρόλο που μια χαρά ψήφισε το προηγούμενο Μνημόνιο- ετοιμάζεται να κάνει αντάρτικο πόλεων και καλεί όλους τους πολίτες να σταθούν δίπλα του. Κανένας πολίτης δεν στέκεται δίπλα του γιατί μέχρι και ο τελευταίος βλάκας έχει καταλάβει πως ο Κουβέλης είναι απλά ένας κώλος που ψάχνει για καρέκλα (που 'σαι, ρε Μαλβίνα!), και έτσι ο αριστερός της ευθύνης χάνει πέρα για πέρα τα μυαλά του και αρχίζει να διαδηλώνει γυμνός στο Σύνταγμα. Πολλοί Έλληνες γιαουρτώνουν τον Φώτη Κουβέλη - μερικά γιαούρτια τον αποφεύγουν επειδή σιχαίνονται. Ο Φώτης Κουβέλης είναι πλέον μόνος του και αναζητά την χαμένη του πολιτική καριέρα - είναι στο διάολο, παρέα με του Καρατζαφέρη. 


Καμία ελπίδα


Νέα τρομοκρατική οργάνωση που απειλεί τη Δημοκρατία μας έρχεται στο προσκήνιο - καλό; Η νεοσύστατη οργάνωση ακούει στο όνομα <<Ατάλαντοι Προλετάριοι Που Απέτυχαν Σε Όλα Στη Ζωή Τους Και Σχημάτισαν Τρομοκρατική Οργάνωση>>, και αμέσως αμέσως τα μέλη της πιάνουν δουλειά, αφού αποστέλλουν προκήρυξη στην <<Καθημερινή>> και, ούτε λίγο ούτε πολύ, ανακοινώνουν πως στόχος τους είναι να <<Εξοντοθούν όλα τα μουνόπανα του σιστίματος>>. Τα τρομολάγνα Μ.Μ.Ε αναπαράγουν ξανά και ξανά την είδηση προσπαθώντας να φοβίσουν τον κόσμο που όμως δεν μασάει την προπαγάνδα, γιατί οι τρομοκράτες δεν ξέρουν ορθογραφία - σε αντίθεση με όλους τους Έλληνες που χειρίζονται τον γραπτό λόγο άψογα. Δεν περνάει πολύς καιρός και αποκαλύπτεται ότι οι <<Ατάλαντοι Προλετάριοι Που Απέτυχαν Σε Όλα Στη Ζωή Τους Και Σχημάτισαν Τρομοκρατική Οργάνωση>> είναι οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι της <<Καθημερινής>>, που επειδή σε λίγο καιρό θα βλέπουν τα dvd να δίνουν δώρο την <<Καθημερινή>>, προσπάθησαν με αυτή τους την κίνηση να ανεβάσουν τις πωλήσεις της φυλλάδας τους μπας και αποφευχθεί το λουκέτο και πάνε όλοι στα αζήτητα. Δεν τα κατάφεραν. Δεν πειράζει, ίσως σε μια άλλη ζωή. 

Επαναδιαπραγμάτευση


-Αντώνη, μίλησα κι εγώ με το Θεό. 
-Και τι σου είπε; 
-Ότι πρέπει να επαναδιαπραγματευτείς την βαφή των μαλλιών σου, γιατί έχεις αρχίσει και γκριζάρεις.