Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Είναι θεοί!

Τρικυμία έχει προκαλέσει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που λέει πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος και καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποκαλύψει στον ελληνικό λαό σε τι πιστεύει, για να διαπιστώσουν οι Έλληνες πολίτες αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Εωσφόρος επί της γης που θα φορολογήσει τους χριστιανούς και θα τους βιάσει τα παιδάκια.

Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς -για πρώτη φορά- καλεί τον Αλέξη Τσίπρα σε debate όπου θα παρευρίσκεται και ο κολλητός του, ο Θεός, για να διαπιστώσουν οι Έλληνες πως οι ισχυρισμοί του πρωθυπουργού ότι μιλάει μαζί Του είναι αληθινοί -και να κατατροπωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις-, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και η Παναγία με τη μορφή του Ανδρέα Παπανδρέου για να στριμωχτεί ο Αλέξης Τσίπρας και να ομολογήσει σε τι πιστεύει. 

Μετά από όλα αυτά, είναι προφανές πως ο ΣΥΡΙΖΑ πετάει στις δημοσκοπήσεις και πως στη Νέα Δημοκρατία τα έχουν λερώσει τα βρακιά τους -δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για αυτές τις γελοιότητες που παρακολουθούμε-, οπότε ετοιμαστείτε σιγά σιγά για τις εκλογές που πλησιάζουν. 

Έχουμε 2014 και το κυβερνών κόμμα ζητάει με ανακοίνωσή του να αποκαλύψει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης -που δηλώνει άθεος αλλά παρόλα αυτά γλείφει το παπαδαριό μπας και πείσει τους λούμπεν νοικοκυραίους να τον ψηφίσουν- σε τι πιστεύει, ενώ, παράλληλα, κάτοχος σατιρικής σελίδας στο διαδίκτυο τρώει 10 μήνες φυλάκιση για καθύβριση θρησκεύματος. Το σκοτάδι είναι εδώ.

Βέβαια, όταν ο μαλάκας ο Έλληνας πάει και κάνει πρωθυπουργό έναν μισότρελο που υποστηρίζει ότι μιλάει με το Θεό -και υπουργοποιεί τον κάθε καθυστερημένο-, του αξίζει να ζει μες στο σκοτάδι.

Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια. Αυτό δεν ήθελες μαλάκα Έλληνα;

Πάρτα τώρα στη μάπα.

(Πέρα από τη Νέα Δημοκρατία και το παρεάκι του Σαμαρά που πια έχει ξεφτιλιστεί εντελώς και πάει καρφί στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, είναι γελοία και η στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κόμμα του 26% όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα πρεπε ήδη μετά από όλα αυτά να χει βγάλει μια λιτή ανακοίνωση με τίτλο «Αντώνη Σαμαρά, ερχόμαστε και θα σου γαμήσουμε την Παναγία». Εκεί να δεις ποσοστά. Αλλά πού μυαλό...).

(Η γαμάτη φωτογραφία -το γράφει άλλωστε- είναι από το Wonder Jlaw 2).