Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Μάγκες πιάστε τα γιοφύρια, μπάτσοι κάντε σκούπα

Μετά την επιτυχημένη αστυνομική επέμβαση για την ανακοπή ανακατάληψης της Βίλας Αμαλίας από αντιεξουσιαστές εχθές το βράδυ, οι αστυνομικές αρχές αποφάσισαν να κάνουν σκούπα σε 40 καταλήψεις σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ θα ακολουθήσει φαράσι και μπουγάδα, γιατί αυτοί οι αναρχικοί είναι πολύ ακατάστατοι και αφήνουν τα κτίρια μέσα στο μαύρο τους το χάλι. 


Οι αστυνομικοί δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να χτυπήσουν την ανομία που κυβερνά τη χώρα, αφού μέσα στις καταλήψεις οι αντιεξουσιαστές φιλοξενούν άστεγους που τους μαθαίνουν ελληνικά και τους δίνουν τροφή και νερό, και αυτή τους η δραστηριότητα -σύμφωνα με την κυβέρνηση- πλήττει την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό - η λίστα Λαγκάρντ με τους εμπλεκόμενους πολιτικούς και δημοσιογράφους έρχεται σε δεύτερη μοίρα.  


Ήδη, οι αστυνομικοί έχουν προμηθευτεί τις απαραίτητες μαντήλες, τις ποδιές και τις σφουγγαρίστρες, προκειμένου να καθαρίσουν τα κτίρια που είναι μέσα στη βρώμα από τους τσαπατσούληδες αντιεξουσιαστές. Οι εντολές του υπουργείου προστασίας του πολίτη προς τους αστυνομικούς ήταν σαφείς: <<Να πάρετε καλά και τις γωνίες. Όχι όσα βλέπει η πεθερά>>. 


Ο υπουργός δημόσιας τάξης και προστασίας του πολίτη Νίκος Δένδιας, τόνισε με δηλώσεις του πως θέλει -όταν τελειώσουν τη φασίνα οι αστυνομικοί- να επισκεφτεί τα κτίρια και να τα βρει να αστράφτουν. Διαφορετικά, όπως υπογράμμισε ο υπουργός, θα αντικαταστήσει τους αστυνομικούς με την Χρυσή Αυγή που δουλειά της είναι <<Να ξεβρομίσει ο τόπος>>.


Αυτήν η τοποθέτηση του Νίκου Δένδια τρομοκράτησε τους αστυνομικούς που ανησυχούν μην και δεν τα κάνουν όλα λαμπίκο και χάσουν τη δουλειά τους, γιατί μετά θα ψάχνουν να βρουν άλλη δουλειά και δεν θα τους παίρνουν ούτε για βοθρατζήδες, αφού το να είσαι μπάτσος σημαίνει πως δεν έχεις καμία αξιοπρέπεια και καμία θέση στην κοινωνία -σε αντίθεση με τους βοθρατζήδες-, άρα δεν σε γουστάρει κανένας - εκτός από τους καναλάρχες, τους μεγαλοδημοσιογράφους  και τους πολιτικούς. 


Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως υπάρχει η σκέψη -αφού ολοκληρωθεί η αστυνομική επιχείρηση με τις καταλήψεις- να δοθεί ένα κτίριο στους αστυνομικούς για να κάνουν την δική τους κατάληψη, έτσι ώστε να μπορούν να προμηθεύονται και να πουλάνε ναρκωτικά χωρίς να τους παίρνει είδηση το πανελλήνιο και να γίνονται ρόμπες. Η κατάληψη θα ονομάζεται <<Μπάτσοι είστε δούλοι μέχρι το μεδούλι>>. 


Στα γαμήδια.

Βίλα στη βίλα της εξουσίας

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγούνται εντός της ημέρας οι 92 συλληφθέντες που την Τετάρτη τα ξημερώματα έκαναν ανακατάληψη στη Βίλα Αμαλία. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρέθηκαν και γνωστά ονόματα του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπως ο Μάκης ο Καραφωτιάς, ο Κώτσος ο Μαλαματίνας και η Σίσσυ η Χασίσι. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αντιεξουσιαστές -προκειμένου να κάνουν ανακατάληψη στο κτίριο- χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, με την πρώτη να πραγματοποιεί αιφνιδιαστική επίθεση κατά των αστυνομικών που επιτηρούσαν το χώρο, και την δεύτερη να μπουκάρει στη Βίλα σπάζοντας λουκέτα και αλυσίδες όσο η πρώτη έτρωγε ξύλο και δακρυγόνα. 


Η ανακατάληψη πέτυχε, αλλά, επειδή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, οι αστυνομικοί χρειάστηκαν μερικά λεπτά και κάμποσα χημικά ώστε να ξαναβγάλουν τους αναρχικούς από το κτίριο που στο μεταξύ είχαν προλάβει να επιδοθούν σε ερωτικά όργια και να πάρουν ναρκωτικά - τους τα είχαν πουλήσει κάτι ΜΑΤατζήδες πριν κάνουν έφοδο. 


Από αστυνομικές πληροφορίες διέρρευσε η είδηση πως μέσα στη Βίλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες, προφυλακτικά αλλά και παστίλιες για τον πόνο του άλλου, ενώ μια αντιεξουσιάστρια πιάστηκε από τους αστυνομικούς να αυνανίζεται με την αφίσα του Χαβιέ Μπαρδέμ. 


Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης δήλωσε πως η Βίλα Αμαλία θα ξαναγίνει σχολείο, αν και αρχικά υπήρχε η σκέψη να γίνει φροντιστήριο ή everest, αλλά απορρίφθηκε γιατί οι χιλιάδες άστεγοι που έχουν κατακλύσει το κέντρο -και όχι μόνο- της Αθήνας δεν θα είχαν τη δυνατότητα να δίνουν ένα σκασμό λεφτά για να μάθουν γράμματα ή να φάνε ένα τοστ με μορταδέλα. 


Από τις αστυνομικές αρχές εξετάζεται το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ακόμα μια έφοδος στη Βίλα Αμαλία, γιατί υπάρχει η υποψία πως μέσα στο κτίριο έχει ταμπουρωθεί η ίδια η Αμαλία και οι αστυνομικοί φοβούνται πως πρόκειται για μέλος επαναστατικής οργάνωσης που έχει Αids.