Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Τα μαύρα περιβραχιόνια

Με αφορμή το θάνατο του Αλκέτα Παναγούλια, η Ε.Π.Ο ζήτησε από τους παίχτες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου να εμφανιστούν στον αγώνα της Παρασκευής με τη Γερμανία φορώντας μαύρα περιβραχιόνια. Ο Γιώργος Καραγκούνης που είναι τιμωρημένος και δεν θα παίξει θα φορέσει πλερέζα.




Τα μαύρα περιβραχιόνια που θα φοράνε οι παίχτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος την Παρασκευή δεν θα εκφράζουν μόνο το πένθος για το χαμό του Αλκέτα Παναγούλια. 




Τα μαύρα περιβραχιόνια θα εκφράζουν και το πένθος των παιχτών για τα Κυριακάτικα εκλογικά αποτελέσματα. Μέχρι κι αυτοί έχουν καταλάβει πως οι Έλληνες είμαστε και με τη βούλα πια τα προσκυνημένα πουτανάκια των Γερμανών.

Νέα Ελληνική Τηλεθέαση

Ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι δηλώνουν οι τηλεδημοσιογράφοι της NET, αφού το κανάλι στο οποίο εργάζονται βγήκε πρώτο σε τηλεθέαση την Κυριακή των εκλογών και κάτι τρέχει στα γύφτικα. 




Εδώ που τα λέμε, είναι κάπως ειρωνικό οι δημοσιογράφοι της Κρατικής τηλεόρασης να βγαίνουν και να σου λένε πως είναι υπερήφανοι που το κανάλι τους αναδείχτηκε πρώτο σε τηλεθέαση την ημέρα των εκλογών. Αυτό το κανάλι συντηρείται από εμάς. Κι επειδή πολλοί από εμάς -που έχουν την ικανότητα να σκέφτονται- θεωρούν την ημέρα των εκλογών ημέρα πένθους, -μιας και οι πλειοψηφία των ψηφοφόρων έστειλε για ακόμα μια φορά τους κλέφτες στην εξουσία-, θα πρέπει οι τηλεθεασόπληκτοι δημοσιογράφοι της NET να καταλάβουν πως με τη στάση τους αυτή είναι σαν να μας φτύνουν μέσ' στο στόμα. Όπως και να το κάνουμε, είναι λίγο άκομψο να μοστράρεις συνέχεια τη νίκη σου μπροστά στον ηττημένο.