Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Γιάνης Βαρουφάκης

Όλο το πολιτικό, οικονομικό και μιντιακό κατεστημένο της χώρας έχει πέσει πάνω του -με σκοπό να τον εξοντώσει-, υστερικοί φιλελέδες -και άλλοι πουθενάδες- τον απειλούν με Ειδικό Δικαστήριο επειδή εξέταζε plan b, κι αυτός τι κάνει; Σκάει μύτη στο κοινοβούλιο φορώντας ένα τέτοιο πουκάμισο. 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι τρολ. Και έχει άστρο. 

Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του θα είχε φρικάρει τη ζωή του και θα το είχε βάλει στα πόδια -επειδή θα ήταν όλοι εναντίον του-, αλλά αυτός όχι. 

Όλη η σαπίλα της Ελλάδας τον πολεμάει με λύσσα και αυτός εμφανίζεται στη βουλή χαμογελαστός και φορώντας ένα πολύχρωμο πουκάμισο, με αποτέλεσμα οι πάντες να ασχολούνται με την αφεντιά του. 

Σκεφτείτε: 

Έχει απέναντί του τους ολιγάρχες και τα ΜΜΕ τους, η διαπλοκή τον χτυπάει με κάθε μέσο, όλο το παλιό πολιτικό σύστημα της χώρας έχει στραφεί εναντίον του, δέχεται χτυπήματα ακόμα και από «συντρόφους» του αλλά αυτός cool. Δεν τρέχει κάστανο. 

Συζητούσα προχτές με μια φίλη μου και λέγαμε πως, από την ημέρα που παραιτήθηκε ο Βαρουφάκης, αποκαλύφθηκε όλη η σαπίλα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ήταν λες και αυτή η σαπίλα κρυβόταν πίσω από την λάμψη του Γιάνη Βαρουφάκη. 

Με το που παραιτήθηκε και βγήκαν μπροστά οι Παπαδημούληδες, οι Δραγασάκηδες και οι Φίληδες -όλη η βρομιά δηλαδή-, αποδείχτηκε αυτό που ήδη πολλοί υποψιαζόμασταν: ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ακόμα σάπιο χαρτί του συστήματος. 

Ανάμεσα σε αυτούς που πολεμάνε τον Γιάνη Βαρουφάκη -ο οποίος πλέον αντιμετωπίζεται ως σύγχρονος Εφιάλτης (στην χρεοκοπημένη Ελλάδα του 2015 είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης που αντιμετωπίζεται ως προδότης και όχι αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία και τους πολίτες στον εξευτελισμό), είναι και αρκετοί πολίτες. 

Ειλικρινά, δεν ξέρω γιατί πολλοί Έλληνες έχουν στραφεί εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη και μιλούν γι΄ αυτόν με τόσο μίσος. 

Δεν είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης αυτός που αγνόησε ένα δημοψήφισμα και υπέγραψε συμφωνία για το πιο βάρβαρο Μνημόνιο στην σύγχρονη ελληνική ιστορία.

Δεν είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης αυτός που δεν ήθελε το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, επειδή δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί. 

Δεν είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης αυτός που τόσα χρόνια σου έκλεινε το αριστερό μάτι και, στο τέλος, σου την βγήκε από δεξιά. 

Δεν είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης αυτός που τώρα φωνάζει πως «δεν υπάρχει εναλλακτική» και αποθεώνεται από όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Αγαπητοί συμπατριώτες, μην τα βάζετε με τον λάθος άνθρωπο. 

Μην παίζετε το άθλιο παιχνίδι των ολιγαρχών και των σιχαμερών υπαλλήλων τους, που προσπαθούν με κάθε μέσο να εξοντώσουν έναν άνθρωπο επειδή τόλμησε να εξετάσει μια εναλλακτική λύση. 

Επιτέλους, στηρίξτε για μια φορά σε αυτή τη χώρα και κάποιον που αξίζει. 

Δεν βαρεθήκατε τόσα χρόνια να στηρίζετε τη σαπίλα; 

(Ναι, σωστά μαντέψατε. Είμαι Βαρουφίτσα.)