Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Όλα τριγύρω αλαλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν

Χιλιάδες Έλληνες πολίτες διαδήλωσαν προχθές στο κέντρο της Αθήνας εκφράζοντας την εναντίωσή τους στο πρόσωπο της Άνγκελα Μέρκελ που επισκέφτηκε τη χώρα μας, αφού θεωρούν πως για την κατάρρευση της Ελλάδας ευθύνεται εκείνη και όχι οι ίδιοι που ψήφισαν κλέφτες, φασίστες και ανίκανους και μια ζωή ξεσπάνε στους μετανάστες ρίχνοντάς τους τις ευθύνες για τα χάλια της πατρίδας τους, ενώ χιλιάδες άλλοι Έλληνες πολίτες -που παρόλο που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ- δεν ένιωθαν καμία ενοχή και άραζαν στις καφετέριες ξύνοντας καφέ και πίνοντας τ' αρχίδια τους.



Οι διαδηλωτές ούρλιαξαν, έβρισαν, πέταξαν πέτρες, ήρθαν σε σύγκρουση με τα ΜΑΤ, κατάπιαν χημικά, έφαγαν ξύλο και μετά επέστρεψαν στα σπίτια τους και στις δουλειές τους σαν σωστοί δούλοι. Ράους. 


Η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα -ανάθεμα και αν ήταν στην Αθήνα, στο Προεδρικό Μέγαρο και στο Μέγαρο Μαξίμου πήγε μόνο γιατί που να κυκλοφορήσει στο δρόμο, θα τη φάνε ζωντανή- δεν είχε και κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, εδώ που τα λέμε, ανώφελη και άχρηστη ήταν τελείως, απλώς ήρθε να μας πει πως εύχεται να παραμείνουμε στο ευρώ, ενώ όποιος έχει έστω λίγο μυαλό στο κεφάλι του ξέρει πως έπρεπε ήδη να έχουμε απαλλαγεί απ' αυτό το νόμισμα - γενικότερα, ο Έλληνας από πολλά θα έπρεπε ήδη να έχει απαλλαγεί, και πρωτίστως από τον εαυτό του, αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία.


Οι άντρες των ΜΑΤ που βρίσκονταν σε κάθε γωνία του κέντρου της Αθήνας παρήγαγαν ισχυρές ποσότητες βαρβαρότητας και έδειραν πιτσιρικάδες, γυναίκες και ηλικιωμένους, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως είναι τα πιστά και εξασφαλισμένα σκυλιά των αφεντικών τους και δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν άνθρωποι, ενώ δεν αποκλείεται μετά τον ξυλοδαρμό των διαδηλωτών να διαδήλωσαν και οι ίδιοι που η κυβέρνηση -για την οποία δουλεύουν- τους έκοψε το μισθό. Χέσε ψηλά.


Εν τω μεταξύ, αφού οι Έλληνες είναι τόσο ηλίθιοι και τα 'χουνε βάλει αποκλειστικά με τους Γερμανούς και πιστεύουν πως για την φτώχεια και για την πλήρη εξαθλίωση που βιώνουν φταίνε εκείνοι λες και εκείνοι ψήφισαν Σαμαρά και Βενιζέλο, τα χαμόγελα στα χουντοκάναλα είναι έντονα κι αστραφτερά, οπότε οι Τρέμες, οι Τσίμες, οι Πρετεντέρηδες και οι Ευαγγελάτοι που βλέπουν πως έχουν να κάνουν με έναν λαό νοητικά καθυστερημένο θα συνεχίσουν να αλωνίζουν και να πουλάν την αηδιαστική προπαγάνδα τους σε τιμές ευκαιρίας και, γενικά, αφού σου λέει τα θέλει ο κώλος τους, θα συνεχίσουν να μας γαμάνε το Χριστό και τη Παναγία Θε μου σχώρα με. 


Τώρα, στην επόμενη επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ που θα έρθει πιθανότατα για να ανακοινώσει το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της χώρας, οι Έλληνες -που μέχρι τότε θα ψοφάνε από την πείνα και θα ψαχουλεύουν τα σκουπίδια για να φάνε αφού η κυβέρνηση θα τους έχει αλλάξει τον αδόξαστο- δεν θα έχουν κουράγιο ούτε μέχρι το Σύνταγμα να κατέβουν ώστε να διαμαρτυρηθούν και να κλαψομουνιάσουν για την παρουσία της αντιπαθέστατης Καγκελαρίου χάνοντας για ακόμα μια φορά το νόημα. Κάτι είναι κι αυτό. 


Ώσπου να ξυπνήσουν οι Έλληνες από το λήθαργο και να στείλουν στο διάολο τους παλιόπουστες που κυβερνάνε και που είναι υπεύθυνοι για τις αυτοκτονίες τόσων συνανθρώπων μας και να χωνέψουν πως το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι οι ξένοι αλλά οι ίδιοι, εμείς μπορούμε να μεταναστεύσουμε και να αλλάξουμε και υπηκοότητα μπας και καταφέρουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.


Καλή λευτεριά!