Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΘ! ΔΕΘ!

Όλα είναι έτοιμα για τα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ και η όμορφη νυφούλα του Θερμαϊκού ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον ακροδεξιό γαμπρό Αντώνη Σαμαρά μαζί με τους αμέτρητους μπάτσους που θα βρεθούν εκεί για να τον προστατεύσουν από την αγάπη του κόσμου. 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς -πατώντας πόδι στους εταίρους- θα ανακοινώσει από το βήμα της ΔΕΘ μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο κατά 30% και εκπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ, ενώ θα αποκαλύψει και τον κωδικό του Wi-Fi που μας υποσχέθηκε πέρυσι. 

Ερωτώμενος σχετικά με την παρουσία της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός ξυλοδαρμού του πολίτη Βασίλης Κικίλιας δήλωσε πως «οι αστυνομικοί θα είναι όσοι πρέπει», οπότε μάλλον θα υπάρχει ένας αστυνομικός για κάθε πολίτη, ώστε να τον προστατεύει από τους κομμουνιστοσυμμορίτες που θα διαδηλώνουν έξω από τη ΔΕΘ αλλά και από τον εαυτό του. 

Πάντως, είναι πολύ θετικό που η Θεσσαλονίκη κατακλύζεται από μπάτσους κάθε χρόνο τον Σεπτέμβρη, γιατί έτσι αυξάνεται ο τζίρος στα Mikel και στα Everest, ενώ και τα μπουρδέλα κάνουν χρυσές δουλειές.

Βέβαια, θα πρέπει κάποια στιγμή η Δημοκρατία μας να κάνει το μεγάλο βήμα και να κατέβει ο στρατός στη ΔΕΘ, γιατί καλά τα ΜΑΤ αλλά σαν τα τανκς δεν έχει. 

Εν τω μεταξύ, αίσθηση αναμένεται να προκαλέσει η παρουσία του Κώστα Καραμανλή στον εγκαινιασμό της 79ης Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ο πρώην πρωθυπουργός αποφάσισε να «σπάσει» την αυτοεξορία του στην Ραφήνα για να παρακολουθήσει την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, ενώ του έλειψαν και τα τρίγωνα Πανοράματος.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ οργανώνουν συγκέντρωση το απόγευμα του Σαββάτου στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, οπότε ετοιμαστείτε να πέσει η κυβέρνηση. Ξεχωριστή συγκέντρωση οργανώνει το ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους μαζί με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος θα διαδηλώσει κατά της μνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης και υπέρ της ομοφοβίας.

Κοινή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρη, οι οποίοι κατάλαβαν επιτέλους πως δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, μιας και τους δέρνει η ίδια μαλακία. 

Σε ξεχωριστή συγκέντρωση θα κατέβουν οι οπαδοί του Ηρακλή επειδή φοβούνται μη χάσουν ο ένας τον άλλον.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συγκέντρωση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με αίτημα να διοργανώνονται περισσότερες εκδρομές στη Μύκονο από τη ΔΑΠ, ενώ σε αντισυγκέντρωση καλούν οι φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, με κύρια αιτήματα την αποποινικοποίηση του μπάφου και το λούσιμο της τζίβας. 

Αριστεριστές και αναρχικοί θα πραγματοποιήσουν κοινή πορεία, η οποία θα ξεκινήσει από την Ροτόντα και θα καταλήξει μπροστά στον Τερκενλή, με αίτημα να πέσουν οι τιμές στα τσουρέκια.

Από την Αστυνομία εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να κατέβουν στο δρόμο οι θερμόαιμοι οπαδοί της μπουγάτσας με κιμά και να συγκρουστούν με τους νταβραντισμένους οπαδούς της μπουγάτσας με ταραμοσαλάτα και πλιγούρι, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να βγουν στο δρόμο οι οπαδοί της ρετσίνας Μαλαματίνα και να τους πάρουν όλους παραμάζωμα. 

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του!