Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Τα παιδιά κάτω στον κάμπο το 'χουν ρίξει στις καταχρήσεις

Σύμφωνα με την εφημερίδα Larissanet, ο Θεσσαλικός κάμπος ευνοεί τις καταχρήσεις και πολλοί είναι οι Θεσσαλοί που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αλλά, εδώ που τα λέμε, είναι τόσο βαρετή η ζωή στον Θεσσαλικό κάμπο που δεν παλεύεται χωρίς ναρκωτικά και ξίδια.

Σύμφωνα πάντα με την Larissanet, 6 στους 10 εφήβους έκαναν χρήση χασίς ή δοκίμασαν ελαφριά ναρκωτικά, οπότε αντιλαμβανόμαστε πως 4 στους 10 εφήβους είναι εντελώς ξενέρωτοι. Ή οργανώθηκαν στην ΚΝΕ. 

Πάντως, οι καλοί δημοσιογράφοι της Larissanet δεν φρόντισαν να μας ενημερώσουν αν οι έφηβοι του Θεσσαλικού κάμπου κάπνισαν ελληνικό χασίς -που είναι αγνό, παρθένο και απ' τα κόκαλα βγαλμένο των Ελλήνων τα ιερά- ή προτίμησαν το αλβανικό που είναι τίγκα στο σπόρι και σε οδηγεί απευθείας στην ντάγκλα. 

Από την έρευνα της εφημερίδας προκύπτει πως η ανεργία ώθησε πολύ κόσμο στις καταχρήσεις και αυτό είναι πολύ θετικό, αφού είναι προτιμότερο να είσαι άνεργος και να την πίνεις όλη μέρα από το να δουλεύεις για 250 ευρώ ανασφάλιστος, να μην έχεις εργατικά δικαιώματα και να σου σπάει και τ' αρχίδια ένα μαλακισμένο αφεντικό. 

Βέβαια, αυτά που λένε οι εφημερίδες δεν είναι να τα πολυπιστεύεις, αφού και πριν από την κρίση -που υπήρχαν ακόμα δουλειές- οι Θεσσαλοί τίγκα στις καταχρήσεις ήταν, μιας και έτρεχαν κάθε βράδυ στα σκυλάδικα και χόρευαν τσιφτετέλια πάνω στα τραπέζια, ενώ κατέβαζαν και από δυο μπουκάλια ουίσκι ο καθένας και μετά πήγαιναν και ψήφιζαν με λύσσα ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία και μετά η χώρα χρεοκόπησε. 

Ακόμα, η Larissanet αναφέρει πως πολλοί Θεσσαλοί έχουν εθιστεί στον τζόγο αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού κι ο Ντοστογιέφσκι εθισμένος στον τζόγο ήταν αλλά έγραψε φοβερά αριστουργήματα. 

Τέλος, αρκετοί είναι και οι Θεσσαλοί που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εθισμού στο διαδίκτυο αλλά αυτοί μάλλον θα είναι τίποτα μπλόγκερς που -ως γνωστόν- δεν αποχωρίζονται το λάπτοπ ούτε όταν πάνε στην τουαλέτα.