Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Αγαπητέ συμπατριώτη που ψήφισες ΟΧΙ

Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα: 


Οι εκλογές της Κυριακής είναι μια απάτη. Αυτό, όσοι πολίτες δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα, θα το αντιληφθούν την επομένη των εκλογών, όταν θα δουν τον Τσίπρα και τον Μεϊμαράκη παρέα στην κυβέρνηση και θα αναρωτηθούν «μα καλά, τόσο χάπατο είμαι;».

Ας μην έχουμε αυταπάτες: 

Οι εκλογές αυτές γίνονται για να νομιμοποιηθεί -δια της ψήφου των πολιτών- το τρίτο Μνημόνιο του Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, οι εκλογές αυτές γίνονται για να αναλάβουν την κυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ -που θα αντικαταστήσει το ΠΑΣΟΚ στην νέα εποχή του δικομματισμού- και η Νέα Δημοκρατία. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά αυτό ήταν το σχέδιο των Ευρωπαίων «εταίρων» από την αρχή. 

Δεν μου αρέσει να λέω στους άλλους τι να κάνουν αλλά όσοι πολίτες έχουν αξιοπρέπεια δεν πρέπει να χαρίσουν την ψήφο τους σε προσκυνημένα κόμματα όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία. 

Όσοι πολίτες σκέφτονται να ξαναψηφίσουν τον Αλέξη Τσίπρα επειδή «δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς» -το έχω ακούσει από αρκετούς αυτό το... επιχείρημα, γι' αυτό το γράφω- ας θυμηθούν ότι ήταν ο Τσίπρας αυτός που έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος και υπέγραψε συμφωνία για το πιο άγριο Μνημόνιο στην Ιστορία.

Επίσης, ας θυμηθούν πως ήταν ο Τσίπρας αυτός που 5 χρόνια ούρλιαζε πως υπάρχει εναλλακτική για την χώρα και τώρα ζητάει την ψήφο μας για να εφαρμόσει το τρίτο Μνημόνιο παρέα με τον Φίλη, τον Δραγασάκη, τον Παππά και τα άλλα σιχάματα που έχουν απομείνει στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Λυπάμαι που θα στενοχωρήσω μερικούς αλλά πρέπει να είσαι εντελώς καθυστερημένος και γκάου για να χαρίσεις την ψήφο σου σε αυτόν τον αδίστακτο απατεώνα. Ή να έχεις Αλτσχάιμερ. 

Δεν είναι δυνατόν, ρε φίλε, να έχεις ψηφίσει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα πριν από δυο μήνες και τώρα να πας στην κάλπη και να ψηφίσεις τον άνθρωπο που υποστήριζε πως είναι «Κάθε λέξη από το Σύνταγμα αυτής της χώρας» και μετά πήγε και υπέγραψε Μνημόνιο. 

Αγαπητέ συμπατριώτη -αναφέρομαι σε εσένα που ψήφισες ΟΧΙ-, αν σκοπεύεις την Κυριακή να πας στην κάλπη για να ψηφίσεις αυτήν την αδίστακτη οπορτούνα επειδή «εντάξει μωρέ, αυτός τουλάχιστον αγωνίστηκε και έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε» καλύτερα να κλειδωθείς στο υπόγειο με τα ποντίκια. 

Αγαπητέ συμπατριώτη, μην παίξεις το βρόμικο παιχνίδι τους. 

Μην γίνεις συνένοχος στο ξεπούλημα της χώρας σου. 

Χάλασέ τους τα σχέδια. Γάμα τους την Παναγία. 

Ούτε μια ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ, την Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, τους ΑΝΕΛ και τα άλλα ξεπουλημένα κόμματα των ολιγαρχών και των καναλαρχών. 

Αν πιστεύεις πως δεν έχεις επιλογή σε αυτές τις εκλογές και πως κανένα από τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα δεν σε εκφράζει και δεν σε εμπνέει, ρίξε λευκό ή -αντί να τρέχεις ως την κάλπη- πάρε το κορίτσι σου και πάτε σε ένα ωραίο ταβερνάκι κοντά στην θάλασσα να φάτε και να πιείτε· ρίξτε και ένα ωραίο πήδημα μετά και όλα κομπλέ. 

Είναι γνωστό πως σαν λαός έχουμε κοντή Μνήμη αλλά δεν θέλω να πιστέψω πως οι Έλληνες θα κάνουν ξανά κυβέρνηση τους απατεώνες-δουλικά των Ευρωπαίων «εταίρων». 

Αγαπητέ συμπατριώτη, μην επιβραβεύσεις τους απατεώνες και τα πολιτικά λαμόγια. 

Μην παραδώσεις την κυβέρνηση της χώρας σε αυτούς που σε εξαπάτησαν. 

Ψηφίζοντας τους απατεώνας, δεν προδίδεις μόνο τον εαυτό σου αλλά και τους συμπατριώτες σου που πριν από δυο μήνες είπαν το συγκλονιστικό και περήφανο ΟΧΙ σε αυτό που 5 χρόνια τώρα μας συνθλίβει. 

Και επειδή σήμερα συμπληρώνονται 14 χρόνια από τον θάνατο του Μεγάλου Στέλιου Καζαντζίδη, σου αφιερώνω ένα από τα πολύ αγαπημένα μου τραγούδια: 

Εγώ είμ' αϊτός κι εσύ είσαι τα φτερά μου
κι όταν μου φεύγεις μακριά
αχ, χάνω το πέταγμά μου