Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ένας γενναίος άντρας

Εντύπωση έχει προκαλέσει στους τηλεδημοσιοκάφρους η στάση του Προκόπη Παυλόπουλου στο πάνελ της σημερινής πρωινής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη. Ο Προκόπης Παυλόπουλος παρακολουθούσε έναν παράφρονα χρυσαυγίτη να ρίχνει μπουνιές σε μια υποψήφια βουλευτή του Κ.Κ.Ε και καθόταν ατάραχος στην καρέκλα του σαν βαλσαμωμένο ζώο.




Μπορεί ο κ. Παυλόπουλος να επέλεξε εκούσια να παραμείνει στην καρέκλα του και να μην πάρει μέρος στον καβγά που εξελίσσονταν μπροστά στα μάτια του γιατί κατά βάθος είναι ένας πολύ δυνατός και γενναίος άντρας που άμα τα πάρει θα πάρει φόρα θα μας ρημάξει στις κλωτσιές στην ανηφόρα, άμα τα πάρει δεν θα μπορέσουν 2 διμοιρίες από ΜΑΤ να τον βολέψουν.

Το ξύλο βγήκε από τα πάνελ

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η επίθεση και η χειροδικία του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής στάθηκε τυχερός και κατάφερε να διαφύγει από τα στούντιο του ANT1 μετά την επίθεση, αφού -δυστυχώς- στο πάνελ δεν βρισκόταν ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος όπως δήλωσε δεν θα τον άφηνε να βγει ζωντανός από 'κει μέσα - πάλι καλά γλιτώσαμε την αιματοχυσία να λέτε. 




Οι τηλεδημοσιοκάφροι -και όλο το σινάφι τους- δεν έχουν σταματήσει απ' το πρωί να αναπαράγουν ξανά και ξανά το αποτρόπαιο βίντεο, που δείχνει τον Ηλία Κασιδιάρη αρχικά να μπουγελώνει την υποψήφια βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Ρένα Δούρου, και στη συνέχεια να ξυλοκοπεί την Λιάνα Κανέλλη που μάλλον μετά το περιστατικό θα πρέπει να κάπνισε μια ολόκληρη καπνοβιομηχανία απ' τα νεύρα της. Έγκυρο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως το νερό που έπινε ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε μηνιγγίτιδα, με αποτέλεσμα η Ρένα Δούρου που το έφαγε στη μάπα να κολλήσει και να πέσουν κατακόρυφα τα ποσοστά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στις δημοσκοπήσεις.  




Οι τηλεδημοσιοκάφροι, απ' ό,τι φαίνεται, ξεχνάνε πως όταν οι χρυσαυγίτες με στολή (σ.σ. ΜΑΤατζήδες) έδερναν γυναίκες και ηλικιωμένους στο Σύνταγμα, έκαναν τουμπεκί ψιλοκομμένο και σφύριζαν κλέφτικα. Τώρα, όμως, παριστάνουν τους συγκλονισμένους και τους <<δεν έχω λόγια>>. Μεγαλείο.




Ακόμα, με γραπτή της ανακοίνωση, η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζει ατυχές το περιστατικό της επίθεσης, ενώ παράλληλα τονίζει πως η Λιάνα Κανέλλη ήταν αυτή που επιτέθηκε πρώτη στον Ηλία Κασιδιάρη -με το χέρι της και με τα γραπτά που κρατούσε- ο οποίος έχει ευαίσθητο δέρμα, κορμί αράπικο και μαύρα μάτια πλάνα, η μάνα που τον γέννησε θα ήτανε τσιγγάνα.




(Είναι προφανές πια πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν χρειάζονται περαιτέρω προβολή από τα Μ.Μ.Ε. Μετά από τα σημερινά, μέχρι και ο τελευταίος ανίδεος έχει καταλάβει πως δεν τους χρειάζεται ψήφος, αλλά ένας ικανός ψυχίατρος.)