Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού

Η Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού που γιορτάζεται σήμερα αφήνει παγερά αδιάφορους τους περισσότερους Έλληνες, αφού η πλειοψηφία των πολιτών αυτής της χώρας δεν μπορεί να κουτουπωθεί και να φτάσει στην σεξουαλική κορύφωση όταν η ανεργία στους νέους κοντεύει να αγγίξει το 65% - η ανεργία σκοτώνει την εκσπερμάτιση. 

Επίσης, δεν μπορείς να πεις στην άλλη <<Πάμε μωρή να σε πιτσιλίσω>> τη στιγμή που το Κ.Κ.Ε δέχεται τα ύπουλα χτυπήματα του ιμπεριαλισμού και του κλέβουν τον 902 οι μεγαλοεπιχειρηματίες. Μην τα ισοπεδώσουμε όλα - πάνω απ' όλα η αριστερά. 

Η Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού καθιερώθηκε από τον Αμερικανό εικαστικό καλλιτέχνη, Άλεξ Χίρκα, ο οποίος ήταν αμφίφυλος και κάπνιζε μαριχουάνα με τη σέσουλα, οπότε σίγουρα δεν ήταν μέλος του Κ.Κ.Ε - στο Κ.Κ.Ε ανήκουν μόνο διαυγή αρσενικά, γι' αυτό το κόμμα θριαμβεύει.

Αγαπητοί αναγνώστες, δεν ξέρω πως κατάφερα να μπλέξω την Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού με το Κ.Κ.Ε - σας ζητάω να με συγχωρέσετε γιατί είναι εντελώς ντεκαβλέ και το αναγνωρίζω.

Τέλος πάντων, η Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού για τους Έλληνες εργαζόμενους είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες -δεν τους κάνει καμία αίσθηση-, αφού η κυβέρνηση φροντίζει να τους χαρίζει καθημερινά τους πιο στιβαρούς οργασμούς - τους πηδάει κανονικότατα κι αυτοί συνεχίζουν να δουλεύουν σαν σκλάβοι. Βέβαια, πέρυσι είχαμε εκλογές. Ας πρόσεχαν. 

Οπωσδήποτε, ο οργασμός είναι κάτι που ανανεώνει και γλυκαίνει τον άνθρωπο, αλλά στην Ελλάδα δεν πρέπει να είναι και πολύ διαδεδομένος -σε αντίθεση με το ρατσισμό που γνωρίζει άνθηση- γιατί οι περισσότεροι Έλληνες -εξαιτίας της φτώχειας και της εξαθλίωσης που βιώνουν από αυτούς που ψήφισαν- έχουν καταντήσει κάτι ανέραστα και ανοργασμικά ανθρωπάκια που πρέπει να τους γίνει ευθανασία για το καλό του πλανήτη.  

Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, ο Αντώνης Σαμαράς εξετάζει την πιθανότητα να απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό από την Αμερική, με σκοπό να πείσει τους Έλληνες που σκέφτονται να γιορτάσουν την σημερινή μέρα να μην βιαστούν να πέσουν με τα μούτρα στις σαρκικές απολαύσεις, μιας και από το χειμώνα έρχονται τα καλύτερα γαμήσια.