Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσές αρλούμπες

Τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής έκαναν την εμφάνισή τους σε πανηγύρι στη Ραφήνα και σε λαϊκή αγορά στο Μεσολόγγι, και πάντα με τη βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας τα έκαναν όλα γης Μαδιάμ. Οι έφοδοι στέφθηκαν από μεγάλη επιτυχία, αφού τα νταβραντισμένα αγόρια της Χρυσής Αυγής δεν άφησαν τίποτα όρθιο, δίνοντας έτσι ένα γερό μάθημα στους μετανάστες μικροπωλητές που, ναι μεν είχαν τις απαραίτητες άδειες ώστε να πουλάνε την πραμάτεια τους, αλλά αυτές είναι λεπτομέρειες για τους χρυσαυγίτες, αφού το χρώμα στο δέρμα των μεταναστών είναι από μόνο του μια ισχυρή αφορμή για να τους τουμπανιάσουν στο ξύλο και να τους σπάσουν τα μαγαζιά.


Ένα ακόμη θετικό που βγήκε από αυτές τις εφόδους, είναι πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής έδειξαν στους Έλληνες αστυνομικούς τον τρόπο για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους - τους διαφώτισαν κανονικά. Το υπουργείο τρομοκρατίας του πολίτη εξετάζει το ενδεχόμενο να συλλέξει όλα τα βίντεο με την δράση των χρυσαυγιτών στους δρόμους και να τα προβάλει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους υπό εκπαίδευση Έλληνες αστυνομικούς, ώστε να παραδειγματιστούν και να τσαμπουκαλευτούν λίγο παραπάνω, με αποτέλεσμα μετά εμείς να φοβόμαστε ακόμα περισσότερο να βγούμε από τα σπίτια μας, γιατί έξω θα γίνεται της πουτάνας και θα ανοίγουν κεφάλια.


Εναλλακτικά, το υπουργείο μπάτσοι παντού δικαιοσύνη πουθενά πρότεινε την ολοκληρωτική κατάργηση της αστυνομίας, αφού πια είναι γνωστό πως ένα σοβαρό μερίδιο των Ελλήνων πολιτών αγαπάει τη Χρυσή Αυγή και πιστεύει σ' αυτήν, οπότε σου λέει, τι να την κάνεις την αστυνομία ενώ έχεις τους χρυσαυγίτες που είναι όλοι ντουλάπες και πολεμάνε σαν ήρωες που πολεμάνε σαν Έλληνες; Να τη χέσεις.


Πάντως, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως, με αυτές τις επιθέσεις, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής αφενός αποδεικνύουν την υπερβολική αγάπη τους για την πατρίδα (δεν το συζητώ), και αφετέρου φτιάχνουν την -επί δεκαετίες- χαλασμένη εικόνα μας στο εξωτερικό, μιας και πλέον όλοι οι τουρίστες θα έρχονται και θα μας επισκέπτονται κατά χιλιάδες για να διαπιστώσουν από κοντά την καθαρότητα και την ευημερία που επικρατούν στη χώρα μας (ούτε κι αυτό το συζητώ).


Είναι τόσο ευεργετική η ύπαρξη της Χρυσής Αυγής για τη χώρα μας, που οι ξένοι που θα μας επισκέπτονται θα θέλουν να γνωρίσουν από κοντά έναν χρυσαυγίτη και, μην το γελάτε, μπορεί και να θέλουν να τον αρχίσουν στα γλωσσόφιλα και τα τσιμπούκια. <<Η Χρυσή Αυγή είναι σεξ>> κι έτσι. Θα την κάνουμε την Ελλάδα ένα πελώριο κρεβάτι όπου χρυσαυγίτες και τουρίστες θα μπαλαμουτιάζονται ασυστόλως ριγμένοι σε ένα αληθινό πάθος (μαλάκες, κάποιος να με σταματήσει). 


Ο υπουργός τουρισμού, Σάκης Τουρίστας, έκανε μια εισήγηση στο θέμα και -μιας και θα αυξηθεί δραματικά η προσέλευση των τουριστών στην Ελλάδα μετά απ' όλα αυτά- πρότεινε από 'δω και στο εξής να καλωσορίζουμε τους ξένους επισκέπτες στη χώρα μας κουνώντας σουβλάκια και μπούτια κοτόπουλο - ήθελε να προτείνει κάτι κι αυτός.


Από την άλλη, ο υπουργός πολιτισμού και δημοσίου εξευτελισμού, Τάκης Πεχωδές, πρότεινε τη μεταφορά του Λευκού Πύργου στην Αθήνα και αντίστοιχα τη μεταφορά του Λυκαβηττού στη Θεσσαλονίκη, έτσι, για να γίνουν κάποιες ανανεώσεις στα ενδότερα της χώρας, αφού το κύμα τουρισμού -μετά από το φανταστικό έργο της Χρυσής Αυγής- θα είναι τεράστιο και θα μας σκεπάσει όλους, οπότε σου λέει πρέπει να εκπλήξουμε τους ξένους θαυμαστές μας που μας αγαπάνε φανατικά και μας έχουν πρότυπο. Βέβαια, η πρόταση αυτή δεν ακούστηκε καν, διότι ο υπουργός είχε ρουφήξει ήλιον από τα Jumbo με αποτέλεσμα δημοσιογράφοι και διάφοροι αδιάφοροι να σκάσουν στα γέλια και να περάσει έτσι στο ντούκου μια τόσο φανταστική ιδέα. Κρίμα.


Άντε και καλά στερνά!