Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Γλωσσόφιλα, γλωσσόφιλα!

Σύμφωνα με τον πατέρα του μακελάρη του Ορλάντο, ο οποίος επιτέθηκε σε γκέι κλαμπ, σκότωσε 50 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 53, οι λόγοι που οδήγησαν τον γιο του σε αυτή την ενέργεια δεν έχουν καμία σχέση με την θρησκεία, αν και ο ίδιος ο δράστης, προτού σκορπίσει τον θάνατο και βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την Αμερική, τηλεφώνησε στην αστυνομία και δήλωσε πίστη στο Ισλαμικό Κράτος. 

Ο πατέρας του Αμερικανού υποστήριξε πως αυτό που εξόργισε τον γιο του ήταν ένα φιλί μεταξύ δυο αντρών πριν από λίγο καιρό στο Μαϊάμι. Οι δυο άντρες είχαν... τολμήσει τότε να φιληθούν μπροστά στην γυναίκα και τον γιο του Αμερικανού. 


Αντίθετα με τον πατέρα του Αμερικανού, εγώ είμαι βέβαιος πως η θρησκεία είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ο Αμερικανός οδηγήθηκε σε αυτή την ενέργεια. 

Η θρησκεία ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για το μακελειό στο Bataclan πέρυσι τον Νοέμβριο, όπως και για την επίθεση στο Charlie Hebdo τον Ιανουάριο. 

Αιώνες τώρα, οι θρησκείες γεμίζουν με σκατά τα μυαλά των ανθρώπων και μολύνουν με μίσος τις καρδιές τους, με αποτέλεσμα να γινόμαστε συχνά μάρτυρες τέτοιων αποτρόπαιων περιστατικών. 

Οι θρησκείες αποτελούν τεράστια πληγή για την ανθρωπότητα και είναι υπεύθυνες για πολλά από τα δεινά που βιώνει σήμερα ο πλανήτης. 

Δεν ξέρω γιατί -εν έτει 2016- μπορεί κάποιος να εξοργιστεί από ένα φιλί μεταξύ δυο αντρών. 

Δεν ξέρω γιατί θεωρείται «ανώμαλο» το να φιλά ένας άντρας έναν άλλον άντρα.

Δεν ξέρω γιατί είναι «αφύσικο» να γλείφονται δυο γυναίκες μεταξύ τους. 

Ανώμαλο και αφύσικο είναι να φωνάζεις «Ο θεός είναι μεγάλος» και μετά να ξεπαστρεύεις 50 νοματαίους. 

Ανώμαλο και αφύσικο είναι να σε εξοργίζει το φιλί μεταξύ δυο αντρών αλλά η φτώχεια, η αδικία και η βία που βιώνουν καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο να σε αφήνουν αδιάφορο. 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ομαλό από το να φιλιούνται και να γλείφονται δυο άνθρωποι που αγαπιούνται· κανονικότητα πρέπει να γίνει η αγάπη, και όχι το μίσος που θέλουν να επιβάλλουν οι θρησκείες στους ανθρώπους. 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσιολογικό από τα γλωσσόφιλα, τα χουφτώματα, τα τσιμπούκια, τα γλειφομούνια, τα πισωκολλητά, τα κωλοδάχτυλα, τα γλειφοκώλια, τις παρτούζες και όλα αυτά τα όμορφα και θεϊκά πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι αναμεταξύ τους.

Άντρες με γυναίκες, άντρες με άντρες ή γυναίκες με γυναίκες· δεν έχει σημασία. 

Ξέρω πως πολλοί σοκάρεστε αλλά αυτή είναι η φύση του ανθρώπου· αν δεν σας αρέσει, να πάτε να κάνετε παρέα με τους Άνθιμους και τους Αμβρόσιους. Ή ενταχθείτε κατευθείαν στο Ισλαμικό Κράτος. Αλλάχ ου ακμπάρ και καλό μεσαίωνα. 

Μετά και το μακελειό στο γκέι κλαμπ στο Ορλάντο και αν αληθεύει ο ισχυρισμός του πατέρα του δράστη -ότι δηλαδή αυτό που τον εξόργισε ήταν το φιλί μεταξύ δυο αντρών-, αυτό που όλοι οι άνθρωποι όλων των πολιτισμένων κοινωνιών έχουμε χρέος να κάνουμε είναι να το ρίξουμε στα γλωσσόφιλα. 

Να απαντήσουμε δηλαδή στο μίσος με αγάπη. Αγάπη, ρε μουνιά!

Άντρες, αρπάξτε τον πρώτο άντρα που θα βρείτε μπροστά σας και ρίξτε του ένα γλωσσόφιλο. 

Το ίδιο και οι γυναίκες. Όποια γυναίκα βρείτε μπροστά σας φιλήστε την στο στόμα. 

Πλακωθείτε στα γλωσσόφιλα. Τα γλωσσόφιλα δεν σκότωσαν ποτέ κανέναν. 

Σε αντίθεση με τις θρησκείες. 

Άντε, άντε!!!