Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Φαλάκρα

Έρευνα Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια που δημοσίευσε η κωλλοφυλλάδα, συγνώμη, η εφημερίδα <<Πρώτο Θέμα>> ήθελα να πω, έδειξε ότι η φαλάκρα για τους άντρες που θέλουν να αναρριχηθούν επαγγελματικά αποτελεί προτέρημα, και ήδη οι περισσότεροι Έλληνες σκέφτονται να γίνουν καραφλοδαίμονες μπας και βρουν καμιά δουλειά και βγούνε από το οικονομικό αδιέξοδο. 


Σύμφωνα με την έρευνα, οι άντρες με ξυρισμένο κεφάλι δείχνουν πιο αρρενωποί, πιο ισχυροί και πιο ικανοί να αναλάβουν επιτελικές θέσεις από τους μακρυμάλληδες που είναι φλώροι και κλάνουν μέντες μπροστά στις αντιξοότητες και μοιάζουν και με ντιντήδες. 


Βέβαια, εμείς οι Έλληνες είμαστε σε πλεονεκτική θέση γιατί, με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, έχουμε καραφλιάσει όλοι - άντρες-γυναίκες. 


Δόξα τω Θεώ, καράφλες έχουμε. Δουλειές δεν έχουμε.


Σύμφωνα με τον Ελληνοαμερικανό καθηγητή, Τζον Γλόμπος, οι φαλακροί είναι καλύτεροι από τους μαλλιάδες και στο σεξ και έχουν περισσότερη επιτυχία στο ωραίο φύλο, αφού, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, ένα κεφάλι <<γυαλί>> είναι πιο ερωτικό από ένα κεφάλι γεμάτο τρίχες, γιατί, αν είσαι γυναίκα και σε βάλει κάτω ο μακρυμάλλης σύντροφός σου και αρχίσει να κουνιέται από πάνω σου με τη μαλλούρα σαν γιεγιές, θα σου μπαίνουν οι τρίχες στα μάτια και τη μύτη και άντε μετά εσύ να καψώσεις - ξενέρα. Ενώ, ο φαλάκρας, κομπλέ. Θα σου πετάει τα μάτια έξω και 'συ θα του χαϊδεύεις το κρανίο αισθαντικά μιας και θα 'ναι μαλακό σαν ποπός μωρού. 


Οι μακρυμάλληδες Έλληνες πολίτες που δεν έχουν ούτε δουλειά ούτε γκόμενα, θα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να κουρευτούν με τη ψιλή γιατί, εκτός όλως των άλλων, χαλάει και η εικόνα μας στο εξωτερικό. Θέλουμε να μας λένε εκτός από τεμπελχανάδες και αγάμητους; Δεν θέλουμε. 


Κάτι ξέρουν οι Χρυσαυγίτες λοιπόν και είναι όλοι τους καραφλοκόρακες. Το 'χουν πιάσει το νόημα. Μην παριστάνετε τους ευαίσθητους αριστερούς με τους εύθραυστους ψυχισμούς και τις μακριές κοτσίδες. Όλοι στη Χρυσή Αυγή για μια φαλάκρα λαμπερή.