Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Μανιοκατάληψη

Συνεχίζεται το θεάρεστο έργο της κυβέρνησης σε συνεργασία με την Ελληνική αστυνομία προκειμένου να κλείσουν όλες οι καταλήψεις στη χώρα, για να μπορούν οι Έλληνες πολίτες να κοιμούνται τις νύχτες με τις πόρτες ανοιχτές από την πολλή ασφάλεια που θα νιώθουν. 


Ομολογουμένως, οι καταλήψεις -περίπου 40 σε ολόκληρη τη χώρα- είναι η ρίζα της ανομίας, αφού μέσα σ' αυτές οι αντιεξουσιαστές στεγάζουν άστεγους που βρωμοκοπάνε τα χνώτα τους και τα ποδάρια τους, με αποτέλεσμα η μπόχα να φτάνει μέχρι τις Βρυξέλλες και να χαλάει η εικόνα της χώρας μας στους ξένους. 


Μετά την Βίλα Αμαλίας και την κατάληψη Σκαραμαγκά, η Ελληνική αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη, όπου οι αστυνομικοί ανακάλυψαν δύο Καλάσνικοφ, έξι γκαζάκια, έναν ελληνικό πολλά βαρύ και όχι, αλλά και το δεξί αρχίδι ενός Χρυσαυγίτη. 


Αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν πως τα δύο Καλάσνικοφ που βρέθηκαν στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη είναι τα ίδια που χρησιμοποιήθηκαν για την επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Συγγρού, αφού πάνω στα όπλα ήταν χαραγμένο το όνομα του Αλέξη Τσίπρα, άρα δεν χωράει αμφιβολία πως οι τρομοκράτες είναι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. 


Ο υπουργός τρομοκρατίας του πολίτη Νίκος Δένδιας -αφού καταδίκασε τη βία-, τόνισε πως μέσα στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη οι αντιεξουσιαστές επιδίδονταν σε ερωτικά όργια, και συγκεκριμένα είπε πως δύο λεσβίες βάζανε κωλοδάχτυλο η μια στην άλλη - στη συνέχεια ο Νίκος Δένδιας καταδίκασε το κωλοδάχτυλο. 


Οι Έλληνες αστυνομικοί δίνουν αγώνα δρόμου αυτές τις μέρες -αφού έχουν ξεσκιστεί να σπάνε κτίρια και να ξυλοφορτώνουν αναρχικούς, με αποτέλεσμα να μην τους βλέπει το σπίτι τους-, και με ανοιχτή επιστολή ζητούν από την κυβέρνηση να τους αφήσει για λίγο να ξαποστάσουν, ώστε να δούνε και λίγο τις γυναίκες τους που λογικά θα τους έχουν ταράξει στο κέρατο τόσες μέρες που βρίσκονται στο δρόμο και πατάσσουν την ανομία.