Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Μια Lady στην Ελλάδα

Τη χώρα μας θα επισκεφτεί και φέτος η παγκοσμίου φήμης ξυλόκοτα, Lady Gaga, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα η ντίβα της ευτελούς ποπ σκηνής λατρεύει τα ελληνικά νησιά και θέλει να τα σεργιανίσει και αυτό το καλοκαίρι. Προορισμός της αυτή τη φορά θα είναι η Σέριφος, η οποία δεν αποκλείεται να βγάλει πόδια και να σηκωθεί να φύγει η κακομοίρα άμα δει το εκκεντρικό τίποτα να φοράει κάνα φοινικόδεντρο στο κεφάλι για καπέλο. 




Πληροφορίες που διέρρευσαν από το περιοδικό <<Ποπ κι αρχίδια μάντολες>> αναφέρουν πως η Lady Gaga θα καταφτάσει στο νησί της Σερίφου με ελικόπτερο. Η είδηση αυτή έσπειρε τον πανικό στις τοπικές αρχές του νησιού γιατί, αφενός μέσα στην Σέριφο δεν υπάρχει ελικοδρόμιο και, αφετέρου, δεν ξέρουν αν προλαβαίνουν να κατασκευάσουν ένα, προκειμένου να μην γίνουν ρεζίλι στη διάσημη σταρ και χαλάσει μετά και η εικόνα μας στο εξωτερικό και δεν έχουμε τουρίστα για δείγμα και εκλεγεί και ο Τσίμπρας Πρωθυπουργός και μας πάρει τις καταθέσεις που δεν έχουμε και μας φέρει και τη χολέρα. Ωστόσο, ο Δήμαρχος Σερίφου, Τάκης Ρεβυθοκεφτές, με γραπτή του ανακοίνωση, καθησυχάζει τους ανθρώπους του νησιού που περιμένουν πως και τι να δουν από κοντά την αγαπημένη τους περσόνα, αφού υπόσχεται πως το ελικοδρόμιο θα είναι κομπλέ μέσα σε 2 μερόνυχτα, και θα κοστίσει μόνο 800.385.458 ευρώ. 




Στο θέμα αναμίχθηκε και ο Κάρολος Παπούλιας, αφού με απευθείας δηλώσεις απ' το νεκροκρέβατό του επεσήμανε τους κινδύνους που θα έχει για την ελληνική οικονομία η κατασκευή ενός ελικοδρομίου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως η έλλειψη φαρμάκων που παρατηρείται τελευταία στην ελληνική αγορά θα του βάλει και το δεύτερο πόδι στον τάφο.




Ο ερχομός της Lady Gaga στη χώρα μας φαίνεται να προκάλεσε τη δυσαρέσκεια μιας άλλης διάσημης Lady, της Lady Άντζελας, η οποία όπως ανέφερε στο περιοδικό <<Φύκια για μεταξωτές κορδέλες>> τρώει είδη υγιεινής και άμα χρειαστεί δεν θα κωλώσει να φάει και την ίδια τη Lady Gaga που μοιάζει με μπιντέ.  




Τέλος, ο δαιμόνιος ρεπόρτερ του Star, Τσίλι Τσιλιμπουνιδάκης, δηλώνει ενθουσιασμένος με την επικείμενη άφιξη της Lady Gaga στη Σέριφο, και υπόσχεται στο τηλεοπτικό κοινό του σταθμού ότι θα κυνηγήσει τη διάσημη ντίβα ως την άκρη της γης για να της αποσπάσει μια δήλωση, ενώ συμπληρώνει πως <<ξέρετε τι δύσκολη δουλειά είναι να σας πληρώνουν για να γυρνάτε όλα τα νησιά της Ελλάδας, να πίνετε τα καλύτερα και ακριβότερα κοκτέιλ, τα καλύτερα και ακριβότερα ναρκωτικά, καταδιώκοντας τον κάθε διάσημο κεφτέ;>>.

Νέα Τρομοκρατία

Εντύπωση έχει προκαλέσει το καινούργιο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας που έκανε την εμφάνισή του στις τηλεοπτικές οθόνες εχθές το βράδυ. Το σποτ μεταφέρει τον τηλεθεατή σε μια σχολική αίθουσα, όπου ο δάσκαλος απαριθμεί στους μαθητές τις χώρες που βρίσκονται εντός ευρώ, χωρίς σε αυτές να περιλαμβάνεται η Ελλάδα - ανατριχιάσατε; Μετά, μια μικρή μαθήτρια ρωτάει επίμονα και λυπημένα τον δάσκαλό της <<και η Ελλάδα, κύριε;>>, και ο δάσκαλος -από αμηχανία- κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο διότι το μήνυμα του σποτ είναι ότι μας έχουν πετάξει έξω από το ευρώ και τα παιδιά μας δεν έχουν πια κανένα μέλλον σ' αυτόν τον τόπο και κανείς δεν έχει τα μούτρα να τους το πει. 




Είναι προφανές πως, αυτό που η Νέα Δημοκρατία θέλει να πετύχει, είναι να επισημάνει το πόσο καταστροφικό θα είναι το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από το ευρώ. Με λίγα λόγια, αυτό το -αισχρό- σποτ προσπαθεί να αποστρέψει το βλέμμα του ψηφοφόρου από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και τον Αλέξη Τσίπρα, διότι -σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της- αυτός είναι που θέλει ντε και καλά να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ, με αποτέλεσμα μετά γονείς και δασκάλοι να μην μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τα παιδιά τους, που τόσο πολύ έχουν λατρέψει αυτό το νόμισμα και θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ άμα δεν το 'χουμε και 'μεις. 




Κανονικά, και, για να γίνει το μήνυμα πιο ξεκάθαρο, -ώστε να το καταλάβει και ο τελευταίος ηλίθιος-, ο εμπνευστής του σποτ της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούσε στη θέση του δασκάλου να τοποθετήσει τον Αλέξη Τσίπρα που θα ανακοινώνει ο ίδιος στους μαθητές την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, και μετά να δείχνει τους πιτσιρικάδες τουμπανιασμένους στο κλάμα να βρίζουν και να καταριούνται τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα στέκεται στην έδρα της αίθουσας σιωπηλός και γεμάτος ενοχές, αφού με την αποτρόπαιη πολιτική του βίασε τόσες αθώες παιδικές ψυχές. Στο τέλος, έτσι για την κορύφωση, θα μπορούσε να δείχνει τους γονείς των παιδιών να μπουκάρουν μανιασμένοι στην αίθουσα και να κάνουν τον Αλέξη Τσίπρα τόπι στο ξύλο, αφού με την ψήφο τους τον εμπιστεύτηκαν και 'κείνος τους κρέμασε, ενώ άμα είχαν ψηφίσει Νέα Δημοκρατία θα μπορούσαν τουλάχιστον να κοιτάν με περηφάνια στα μάτια τα βλαστάρια τους, μιας και με τη Νέα Δημοκρατία για κυβέρνηση το μέλλον τους θα προδιαγράφονταν υπέρλαμπρο και στρωμένο με ροδοπέταλα.