Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ανεπιθύμητοι

Επίθεση με αυγά και καφέδες δέχτηκε έξω από το Πολυτεχνείο ο υφυπουργός παιδείας της καλπάζουσας δικτατορίας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου - δεν έγινε γνωστό ακόμα αν οι καφέδες και τα αυγά πέτυχαν τον Θεόδωρο Παπαθεοδώρου στη μάπα ή τον απέφυγαν και έπεσαν πάνω στον σωματοφύλακά του. 


Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου χρειάστηκε να φυγαδευτεί από το χώρο του Πολυτεχνείου γιατί οι φοιτητές -που βράζει το αίμα τους- ετοιμάζονταν να του πετάξουν και σουβλάκια. 


Είναι ωραίο να βλέπεις να ξεφτιλίζονται έτσι διάφορα πολιτικά πρόσωπα - πρέπει να είναι πολύ ανακουφιστικό να πετάς αυγά σε έναν πολιτικό, είναι μια από τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες μου και κάποια στιγμή στο μέλλον ελπίζω να τα καταφέρω.


Πάντως, είναι να απορεί κανείς που ο κ. Παπαθεοδώρου επισκέφτηκε το ίδρυμα του Πολυτεχνείου - τι περίμενε, να τον πλακώσουν οι φοιτητές στις αγκαλιές και τα φιλιά; 

Η σημερινή επίθεση στον Θεόδωρο Παπαθεοδώρου σημαίνει μόνο ένα πράγμα και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση Σαμαρά, Κουβέλη και Βενιζέλου: Είναι ανεπιθύμητοι. Πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν και ελικόπτερο να φύγουν.