Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Νέα Ελληνική Τρομοκρατία

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η NET αποφάσισε να κόψει το φιλί μεταξύ δύο αντρών στην τηλεοπτική σειρά <<Downtown Abbey>> που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Τα μέλη του συμβουλίου της κρατικής τηλεόρασης θεώρησαν αναγκαίο να λογοκριθεί η επίμαχη σκηνή γιατί οι δύο τηλεοπτικοί ήρωες ήταν ξενέρωτοι και φιλήθηκαν πεταχτά χωρίς να χρησιμοποιήσουν καθόλου γλώσσα. 


Το φιλί δινόταν από έναν δούκα σε έναν υπηρέτη, και ίσως οι -καλοί και προοδευτικοί- άνθρωποι της ΝΕΤ δεν το δείξανε γιατί θα προτιμούσαν να δίνεται από έναν υπηρέτη σε έναν υπηρέτη, ώστε να τονιστεί η αλληλεγγύη που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των φτωχών και όχι η εκμετάλλευση των φτωχών από τους πλούσιους.


Βέβαια, οι -καλοί και προοδευτικοί- άνθρωποι της κρατικής τηλεόρασης μπορεί να επέλεξαν να κλαδέψουν την συγκεκριμένη σκηνή γιατί τους θύμισε τις σειρές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega που ήταν αισχρές και τίγκα στις πουστάρες και είναι να απορείς που υπήρχαν άνθρωποι που τις παρακολουθούσαν.


Ωστόσο, οι -καλοί και προοδευτικοί- άνθρωποι της ΝΕΤ ενοχλήθηκαν από το φιλί που αντάλλαξαν δύο τηλεοπτικοί ομοφυλόφιλοι, αλλά μας τα κάνουν μπαλόνια κάθε χρόνο με τη Eurovision που είναι η χαρά της αδερφής, με τους ατάλαντους ευρωπαρτουζιάρηδες να λικνίζονται στους ρυθμούς της κάθε μουσικής -εξασφαλισμένης- αποτυχίας.


Έτσι για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι οι -καλοί και προοδευτικοί- άνθρωποι της κρατικής τηλεόρασης χρωστάνε την επιβίωσή τους στον ελληνικό λαό. Δεν παρακολουθούμε τις ειδήσεις τους/ σειρές τους/ εκπομπές τους και πεθαίνουν. Και το κανάλι τους μαζί. Τόσο απλό.


Γιατί οι -καλοί και προοδευτικοί- άνθρωποι της ΝΕΤ δεν συμμαχούν με τη Χρυσή Αυγή; Ας βάλουν και δίπλα από το σήμα του σταθμού τους έναν Μαίανδρο. Οι φασίστες πρέπει να βγαίνουν στην επιφάνεια. Όχι να κρύβονται. Αν δεν τους γνωρίσουμε πως θα τους διαλύσουμε;  


Καλή λευτεριά!