Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Τελικός The Voice of Greece - Μας έφαγαν την αηδόνα μας οι πούστηδοι!

Ο κομαντάντε είναι ακόμα έξαλλος με το πώς εξελίχτηκε ο χτεσινός τελικός του The Voice και γράφει στην μητρική του γλώσσα -που δεν είναι άλλη από τα λαρισαϊκά- για να ξεσπάσει. 

*Ρουφηξά φρέντου ισπρέσου



Αρέ τι έγινε ψες στο The Voice αρέ; Χαντακώθκι η αηδόνα μας, η ξανθιά νιράιδα του κάμπου, η Νικουλιέτα η Μηλιών!


Ας πάρουμι, όμως, τα πράματα απ' την αρχή.  

Στρώθκα, που λες, αγαπητέ συμπουλίτ και αναγνώστ, από νουρίς στουν καναπέ να δω τουν τελικό, να ακούσω κάνα τραγδάκ, μπας και φτιάς λίγου η διάθεσήμ, που με χει φάει η μαύρη ξενιτιά, με χει φάει. 


Καλά ε, τα σκώτια μας έβγαλαν ικεί στουν ΣΚΑΪ μέχρι να αρχινίσ η τελικός. Ρε γαμώ τον αντιχριστότς. 


Για να καταλάβς, αγαπητέ συμπουλίτ και αναγνώστ, τραγούδσε μέχρι κι η Καπουτζίδς· αυτό τ΄ αστείο με τς Έλληνες παρουσιαστές που τραγδάνε πρέπει να σταματήσ κάποια στιγμή, γιατί στου τέλος βλέπω κάναν Χατζηνικουλάου να κλείνει τς ειδήσεις τραγδώντας τα νησιώτκα του Πάριου. 


Η οποίος Καπουτζίδς, ιν του μεταξύ, είχι πλάκα -αφού σατίρσε ιεύστουχα τς Ρουβάδες και τς Μαραβέγες- αλλά η φωνήτ είναι χειρότιρ κι απ' του Λαζόπουλου, και καλά θα καν να μην ξανατραγδήσ, γιατί θα αρχινίσουμε να πδάμε απ' τα μπαλκουόνια, να πούμι. 

Τώρα που το θυμήθκα, η Έλινα η Παπαρίζου τι γύρευε ψες στουν τελικό; Αφού δεν τς έμεινε ούτε ένας παίχτς - όποιος παίχτς πήγε με την Παπαρίζου τουν έφαγε του μαύρου φίδ. Ντιπ γκαντέμου η Σουηδέζα.

Πάντους, ιδώ που τα λέμι, καλά έκανε η Έλινα και εμφανίσκε στουν τελικό, αφού ήταν φουτιά και λάβρα μ' αυτό του ξώβζο που κοτσάρσε - ακουόμα να ξικαυλώσω. 


Αλλά κι η Σακς όμως ε; Κούκλος! Τον έβλεπι η συγκάτοικος και κουλάζονταν. Έχουν βελτιωθεί και τα ελληνικάτ ιν τω μεταξύ, ενώ τώρα μαθαίν και την προυπαίδεια - πάει για διανοούμενος η Σακς. 


Η Μουζουράκς κλασικά, ντιπ καραγκιόηζ. Απουρώ πώς έριξε την Σολωμού αυτό το παρτάλ. Μαρή Σολωμού, μπέσα τώρα, τι του βρήκες αυτουνού του χαζομσόχαζου; Τι σι μάγεψε; Το χιούμορτ -που είναι πιο κρύου κι απ' τα καλοριφέρια των Ιλλήνων-, για η γουρουνότριχα στου στέρνου; Απαπαπαπα, αίσχους!


Η Κουστής η Μαραβέγιας τι ντύθκε ψες; Νικροθάφτς; Με κοτσάρσε και παπιγιόν η χλιάρας. Η Μαραβέγιας στο The Voice είσι ρε φιόγκο, όχι η Κλούνεϊ στα Όσκαρ!


Ιυτυχώς που βγήκε και τραγούδσε η Ιλιουνώρα η Ζουγανέλ, και σώθκι κάπως η βραδιά. 


Παρεμπιπτόντους, ουραίο μανάρ η Ιλιουνώρα. Μπαμπάτσικο και τρουφαντό· όχι σαν κάτι άλλες που βλέπουμι στην τηλιόρασ, ατάιστες και σκιλιτουμένες. Αυτό το «Μακριάμ να φύγς» που είπε η Ιλιουνώρα πουλύ μ' άρισε. Θκοτς είνι; 

Τέλους πάντουν, μετά από κάνα σαρανταπεντάλεπτου διαφημίεις -μας βγάλατι την Παναγία, μας βγάλατι-, βγαίν που λες, αγαπητέ συμπουλίτ και αναγνώστ, η θκιά μας η Λαρισαία να τραγδής, κι εκστασιάζουμι εγώ ντιπ. 


Άιντε μωρέ Λάρσα!!!


Κοτσάρω ένα κασκουόλ τς ΑΕΛ στουν λιμό, κουπανάω και δυο σφηνάκια τσίπρο Τυρνάβου που μ' έδωσε η μάναμ πεσκέσ, και απουλαμβάνω του μανάρ το καμπίσο να ερμηνεύ Τσιτσάν, «Αργοσβήντς μόν». 


Καλά ε, ρέστα έδωσι η κορτσάρα μας. Άμα την άκουγι η Τσιτσάνς, θα πάθινε μουνόπλακα. 


Όπως ήταν αναμινόμινο, η Νικουλιέτα πέρασι στην τελική τιτράδα. 


Καλά, εκεί να ιδείς, αγαπητέ συμπουλίτ και αναγνώστ, τι παγγύρια έφτιασα. 


Έτσι γαμάει η φρέντου ισπρέσου, κφάλις! ΑΕΛ, Μηλιών, μπάτσ, γρούνια, δολοφόν! 

Μαζί με την θκιά μας την Λαρσαία προκρίθκι η Κασσιανή, μια κοντοκουρεμέν παχουλοκουμψή -έτσ λίγου λισβία μι φάνκε-, ένας Κύπριος αμπλαούμπλας -έτσ λίγου αδερφή μι φάνκε-, κι ένας γεματούλς μι κουτσίδ στα μαλλιά, κλαψομούντς τέρμα. 


Ιντάξ, μπρουστά στην Νικουλιέτα μας, τούτ οι χαλιέδες δεν έκλαναν μια. Το χα σίγουρο ότι θα τς φάει ούλοι λάχανου. 

Ιέλα όμως που η κοσμάκς είντος ντιπ μαλάκας, κι αντί να στείλ την αηδόνα μας στην τελική δυάδα, έστειλε την άλλη την νταρντανουλεσβία την Κασσιανή μαζί με την λούγκρα απ' την Κύπρου!

«Αρέ είσαστε με τα καλά σας;», αρχίντσα ιγώ να ουρύομαι μπρουστά στην τηλιόρασ, «τς ανώμαλ ψηφίσατε αρέ; Ο θεός να φλαξ!».  

Το τι χριστούς και παναγίες κατέβασα δεν πιριγράφιται. Έξαλλος ήμαν, αγαπητέ συμπουλίτ και αναγνώστ. Φρικάρσα, τρελάθκα, αγανάχτσα!

Μα να μείνει ικτός η ξανθιά η γουργόνα μας, που τραγδάει και ημερεύ η ψυχής, και να πιράσουν οι ντιγκιντάγκις, οι αφύσικ, που τς βλέπς και τς δυο και σκιάζισαι; Αυτό είνι απ΄ τ΄ άγραφα!

Αρέ μόνο πούστηδοι και Κύπριοι ψηφίζουν στα ιλληνικά talent shows; 

Ου να μου χαθείτε!