Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Είμαι τρομοκρατημένος

Αγαπητοί αναγνώστες, είμαι very very τρομοκρατημένος. Πότε επιτέλους θα μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε ξανά στους δρόμους ασφαλείς όπως πριν αποδράσει ο Χριστόδουλος Ξηρός;

Ειλικρινά, από την ημέρα που εξαφανίστηκε αυτός ο αιμοσταγής δολοφόνος με την ωραία κόμη έχω κλειστεί στο δωμάτιό μου, έχω τραβήξει το πάπλωμα στο κεφάλι, έχω κατεβάσει τον γενικό και -αν δεν ακούσω τον Νίκο Δένδια να βγαίνει και να λέει «συλλάβαμε τον Χριστόδουλο Ξηρό»- δεν σκοπεύω να το κουνήσω ρούπι.

Εν τω μεταξύ, από χθες που κυκλοφόρησε και το βίντεο, τα έχω κάνει πάνω μου. Δεν βγαίνω ούτε για να κατουρήσω - φανταστείτε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται το κρεβάτι μου.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ το έχω παρακολουθήσει πάνω από 20 φορές το βίντεο. Και έχω μερικές απορίες ως προς τις φωτογραφίες που διάλεξε ο τρομοκράτης για φόντο.

Εντάξει, ο ένας είναι ο Κολοκοτρώνης και ο άλλος είναι ο Καραϊσκάκης - είναι οι δυο σημαντικότεροι αγωνιστές του Πολυτεχνείου. Οι άλλοι δυο ποιοι είναι; Αυτόν από τα αριστερά -ωραίο παιδί φαίνεται- τον έχω δει σε κάτι μπλουζάκια και σε κάτι σημαίες - μέχρι και σε αναπτήρες υπάρχει η φάτσα του. Ποιος είναι, τέλος πάντων; Ο άλλος από τα δεξιά μου θυμίζει πολύ τον παπά που με βάφτισε. Λέτε ο τραγόπαπας να συνδέεται με την τρομοκρατία, γαμώ τον Χριστό του;

Αγαπητοί αναγνώστες, θέλω να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα. Γιατί ο Χριστόδουλος Ξηρός επέλεξε να στείλει πρώτα το μήνυμα; Οι τρομοκράτες -συνήθως- δεν στέλνουν το μήνυμα αφού πριν έχουν χτυπήσει τους στόχους τους; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Βοηθήστε με, σας παρακαλώ.

Εγώ παλιά θυμάμαι πως η 17Ν χτυπούσε, ξεπάστρευε μερικούς νοματαίους και μετά έστελνε προκηρύξεις στην Ελευθεροτυπία και στο Ποντίκι - η οργάνωση διάλεγε πάντα αδέσμευτες και έγκυρες εφημερίδες. Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά τώρα;

Βέβαια, τώρα πια δεν υπάρχει 17Ν - υπάρχει μόνο Χριστόδουλος Ξηρός. Είναι σαν το ΠΑΣΟΚ: δεν υπάρχει πια ΠΑΣΟΚ - υπάρχει μόνο Βενιζέλος. Εντάξει, υπάρχουν και κάτι πουθενάδες που τον πλαισιώνουν (τον Βενιζέλο) αλλά μη νομίζετε ότι θα τους βλέπουμε για πολύ ακόμα.

Που λέτε, τώρα τουλάχιστον ξέρουμε ποιος απειλεί τη Δημοκρατία μας. Ένας άνθρωπος είναι. Τι διάολο, κάποια στιγμή θα παραδοθεί στας αρχάς -ή θα τον μαγκώσουν τα τσακάλια της Αντιτρομοκρατικής- και στη χώρα μας θα επανέλθει και πάλι η ευημερία.

Μέχρι τότε, πάω να κουκουλωθώ.

Καλή λευτεριά!