Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Δημοσκόπηση! Δημοσκόπηση!

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της VPRC για λογαριασμό της εφημερίδας Larissanet και του Τιριτόμπα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προβάδισμα με 3,7% έναντι της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Λάρισας, οπότε την Κυριακή που θα πάτε στα κωλοχώρια σας να ψηφίσετε φροντίστε να ρίξετε ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην διαψευστεί η δημοσκόπηση και εκτεθούν οι δημοσκόποι. 

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει ποσοστό 25%, η Νέα Δημοκρατία 21,3%, ενώ τρίτο κόμμα καταγράφεται το Μικέλ με 6,1%. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,3%, το Ποτάμι με 4,5% και το Ελιξήριο με 3,3%.


Από την δημοσκόπηση προκύπτει πως το 13% των Λαρισαίων ψηφοφόρων είναι αναποφάσιστοι -όταν σου λέει κάποιος πως είναι αναποφάσιστος, να είσαι σίγουρος πως θα την κάνει την μαλακία-, οπότε καλό θα ήταν οι εκλογές να γίνουν την επόμενη Κυριακή, ώστε να δοθεί στα ταγάρια του Θεσσαλικού κάμπου λίγος χρόνος παραπάνω για να αποφασίσουν.

Στην ερώτηση «πού θα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ τα λεφτά;» το 84% των Λαρισαίων απαντά «τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία», ενώ το 16% απαντά «θα δουλέψει στα χωράφια». Στην ερώτηση «ποιο ήταν κατά την γνώμη σας το σημαντικότερο επίτευγμα της απερχόμενης κυβέρνησης;» το 82% των Λαρισαίων απαντά «ο ΕΝΦΙΑ», το 10% απαντά «η αγιοποίηση του Γέροντα Παΐσιου», ενώ το 8% απαντά «ξέρω γω;». 


Στην ερώτηση «θεωρείτε πως θα αλλάξουν τα πράγματα αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία;» το 99% των Λαρισαίων απαντά «όλοι ίδιοι είναι», ενώ στην ερώτηση-παγίδα «έχετε σκεφτεί την πιθανότητα η χώρα να έχει φτάσει σε αυτά τα χάλια επειδή εσείς είστε ραγιάδες και εθελόδουλοι και δεν διεκδικείτε τίποτα, ενώ για 40 ολόκληρα χρόνια ψηφίζατε με λύσσα ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία;» το 100% απαντά «όχι». 

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, το 85% των Λαρισαίων θεωρεί καταλληλότερο για πρωθυπουργό αυτόν που θα οδηγήσει την ΑΕΛ στην κατάκτηση του Champions League, ενώ το 72% συμφωνεί πως στη χούντα ήταν καλύτερα τα πράγματα. 

Άντε και καλό βόλι!