Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Το Ηράκλειο πηδάει πιο πολύ από τη Λάρισα

Άσχημα είναι τα νέα για την πόλη μας, αφού το Ηράκλειο της Κρήτης κατέλαβε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό Durex Loveville -καταγράφοντας τις υψηλότερες κατά πουτσοκεφαλήν πωλήσεις προφυλακτικών- και αναδείχτηκε η πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τη Λάρισα και στην τρίτη θέση την Αθήνα που είναι φτωχιά και δεν μπορεί ούτε να γαμήσει.

Στη Λάρισα το κλίμα είναι βαρύ κι ασήκωτο και οι Λαρισαίοι κυκλοφορούν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ -λόγω πένθους- έκλεισαν και δεκαπέντε Μικέλ. Πολλοί Λαρισαίοι αποδίδουν την ήττα στο γεγονός ότι πηδούσαν τις Λαρισαίες χωρίς προστασία, με αποτέλεσμα οι μισοί να έχουν κολλήσει κάποιο αφροδίσιο νόσημα και οι άλλοι μισοί να έχουν γκαστρώσει από δυο σερνικανάφτρες. 


Πάντως, καλό θα είναι οι Λαρισαίοι να ευαισθητοποιηθούν κάποια στιγμή και να αρχίσουν να χρησιμοποιούν προφυλακτικά, γιατί στην πόλη κυκλοφορούν πολλές φαρμακομούνες που -άμα τις πηδήσεις χωρίς προστασία- είναι ικανές να σε στείλουν στον θάνατο. 

Το αισιόδοξο πάντως είναι πως οι Λαρισαίοι πηδάνε περισσότερο από τους χαμουτζήδες, οπότε ήρθε ο καιρός να ξαναζωντανέψουμε το υπέροχο σύνθημα «Πουτάνα Αθήνα, τη Λάρισα προσκύνα», αν και, εδώ που τα λέμε, είναι κάπως δύσκολο να προσκυνήσεις έναν προσκυνημένο. 

Εν τω μεταξύ, πολύ άσχημα είναι τα νέα για τους Θεσσαλονικείς, αφού η Θεσσαλονίκη τερμάτισε στην έκτη θέση -πίσω από το Βουκουρέστι-, αλλά δεν θα πρέπει να βιαστούμε να λιθοβολήσουμε τους Θεσσαλονικείς -και να τους πούμε ανέραστους και ευνούχους- γιατί είναι γνωστό πως η όμορφη νυφούλα του Θερμαϊκού είναι τίγκα στις λεσβίες. 

Το ίδιο άσχημα είναι τα νέα και για τους Πατρινούς -μιας και η Πάτρα τερμάτισε στην έβδομη θέση- αλλά σιγά που περιμέναμε τον διαγωνισμό μιας εταιρίας προφυλακτικών για να μάθουμε πως οι Πατρινοί είναι εντελώς ανέραστοι και μινάρες. 

Στην νικήτρια πόλη επικρατεί ενθουσιασμός και οι κάτοικοι του Ηρακλείου περιμένουν με ανυπομονησία το Durex Party, ώστε να πάρουν τους δρόμους και -απαλλαγμένοι από ταμπού και προκαταλήψεις- να πλακωθούν στις πίπες και στα γλειφομούνια δημόσια.  

(Μαλάκες Λαρισαίοι, εγώ πάντως σας είχα προειδοποιήσει από τον Ιούλιο: Γαμάει η Λάρισα - αλλά δυστυχώς έρχεται δεύτερη)