Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Άντε, και καλή τύχη μάγκες

Με τη δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού -έτσι ονομάζεται σύμφωνα με τα Μ.Μ.Ε- από έναν πυροσβέστη και έναν ιδιωτικό υπάλληλο τα ξημερώματα της Πέμπτης ξεκίνησαν τα έργα ανάπτυξης από την κυβέρνηση Σαμαρά. Οι δύο δράστες μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον άτυχο αλλοδαπό γιατί τους έκλεινε το δρόμο με το ποδήλατο και δεν μπορούσαν να περάσουν με τη μηχανή, ενώ τους έκανε κωλόχερο και κερατάκια. 


Οι δράστες συνελήφθησαν λίγο μετά τη δολοφονία στο Σύνταγμα από αστυνομικούς της ομάδας <<Ζ>>, και στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο μαχαίρια (πεταλούδες), τρεις φαλτσέτες και δεκαπέντε χαντζάρια. Ακόμα, σε έρευνα που ακολούθησε από την αστυνομία στα σπίτια των δύο ανδρών, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν τρία στιλέτα τύπου πεταλούδα, έναν σουγιά και εικοσιπέντε σπαθιά.  


Επίσης, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, στο σπίτι του ιδιωτικού υπαλλήλου οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πενήντα προεκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής και αμέσως έσπευσαν να σφίξουν το χέρι του εγκληματία που ψηφίζει το ίδιο κόμμα με αυτούς, ενώ διεξάγονται έρευνες ώστε να μαθευτεί αν και ο άλλος δολοφόνος ψηφίζει Χρυσή Αυγή ή προτιμάει διαφορετικό κόμμα από τους μπάτσους.


Δημοσιογραφικό ρεπορτάζ που δεν επιδέχεται διάψευση αναφέρει πως ο 29χρονος πυροσβέστης υποφέρει από ψυχολογικά τραύματα διότι από μικρό παιδί είχε όνειρο να γίνει αστυνομικός αλλά δεν τα κατάφερε -επειδή στο σχολείο ήταν τελείως φελλός-, και κατέληξε να γίνει πυροσβέστης, με τραγική συνέπεια -αφού θεωρούσε τον εαυτό του πλήρως αποτυχημένο- να βγάζει τα κόμπλεξ του σε αλλοδαπούς.  


Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της τονίζει πως <<Δεν μπορεί να έρχεται στη χώρα ο κάθε βρομιάρης Πακιστανός και να μας κλείνει το δρόμο>>, ενώ τάσσεται στο πλευρό του εγκληματία πυροσβέστη, αν και -όπως αναφέρει η ανακοίνωση- <<Θα προτιμούσαμε ο ψηφοφόρος μας αφού μαχαίρωσε τον Πακιστανό να περάσει από πάνω του με τη μηχανή>>. Στο τέλος της ανακοίνωσης, η Χρυσή Αυγή καταδικάζει τη βία. 


(Αυτό που με τρομάζει περισσότερο είναι πως -μετά από τόσες επιθέσεις φασιστών σε βάρος αλλοδαπών τελευταία- οι μετανάστες θα αρχίσουν να φεύγουν μαζικά από τη χώρα -γιατί πλέον φοβούνται για τις ζωές τους- με αποτέλεσμα να μας αφήσουν πίσω σε μια Ελλάδα μόνο με Έλληνες. Άντε, και καλή τύχη μάγκες).