Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Πατρίς, Αυστραλία, Παιδεραστία

Μέτρα κατά των παιδεραστών ετοιμάζει η κυβέρνηση της Αυστραλίας. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, η αυστραλιανή κυβέρνηση υποχρεώνει τους καθολικούς ιερείς να άρουν την μυστικότητα στις εξομολογήσεις παιδεραστών, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να αρθεί και η μυστικότητα στις εξομολογήσεις όσων βάζουν κωλοδάχτυλο σε καγκουρό. 


Οι παιδεραστές που είναι και ευσεβείς πιστοί την έχουν βαμμένη, διότι πλέον θα τους είναι πολύ δύσκολο -αφού βιάσουν κάνα τετράχρονο- να πάνε στον ιερέα της γειτονιάς τους να εξομολογηθούν τις βδελυρές πράξεις τους ώστε να τους δώσει φώτιση η Παναγία η Παιδολάγνα να μην ξανακουτουπώσουν πιτσιρίκι. 


Η απόφαση της αυστραλιανής κυβέρνησης να αρθεί η μυστικότητα στις εξομολογήσεις παιδεραστών προκάλεσε αντιδράσεις στους κύκλους των καθολικών ιερέων, αφού οι περισσότεροι είναι κάτι ανωμαλάρες που -όταν δεν ξεκωλιάζονται μεταξύ τους- την πέφτουν σε παιδάκια. Θα χουφτώνει ο ιερέας τον κώλο από κάνα δεκάχρονο και μετά που θα θέλει να ομολογήσει την αμαρτία του δεν θα ξέρει που να πάει - θα φοβάται μήπως οι υπόλοιποι εξομολογητές είναι τίποτα ρουφιάνοι που τα καρφώνουν όλα στους μπάτσους. 


Ωστόσο, οι καθολικοί ιερείς που είναι και παιδέρες δεν θα πρέπει να χολοσκάνε και πολύ, μιας και το λειτούργημά τους τους δίνει τη δυνατότητα να εξομολογούνται τις αμαρτίες τους στον εαυτό τους - θα πηδάνε τα ανήλικα και μετά θα κάνουν μια αυτοεξομολόγηση και θα ξεμπερδεύουν. 


Η πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, με προσωπική της παρέμβαση στο θέμα, τόνισε πως θα πρέπει να γίνει άρση της μυστικότητας και στις εξομολογήσεις των αστυνομικών, για να μάθει όλος ο πλανήτης τις πομπές των μπάτσων και να τους σιχαθεί μπας και γίνει επιτέλους καμιά επανάσταση. 


Ακόμα, στο πλαίσιο των νέων μέτρων που ετοιμάζονται να εφαρμοστούν, η αυστραλιανή κυβέρνηση σκέφτεται να διώξει όλους τους Έλληνες από την Κοινοπολιτεία της Αυστραλίας -μιας και ο αριθμός τους έχει αυξηθεί δραματικά- και από τούδε και στο εξής να μην γίνεται δεκτός κανένας Έλληνας μετανάστης γιατί χαλάει η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό - στην Αυστραλία έχουν καταλάβει πως τελευταία είναι της μόδας να μεταναστεύουν όλοι οι Έλληνες εκεί, οπότε παίρνουν τις προφυλάξεις τους.


Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος και να σηκωθούν να φύγουν όλοι οι Έλληνες από τη χώρα, η κυβέρνηση της Αυστραλίας σε συνεργασία με το φιλελεύθερο κόμμα της αντιπολίτευσης εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσυρθούν από τις αγορές τα iPhone, ενώ υπάρχει και η σκέψη να απειληθούν οι Έλληνες με επιστροφή στη δραχμή για να τα κάνουν πάνω τους και να τσακιστούν να φύγουν μια ώρα αρχύτερα - εντάξει, τουλάχιστον θα επιστρέψουν στην όμορφη πατρίδα τους που έχει ευρώ και όλα είναι υπέροχα. 

Koza Mostra

Την Κυριακή βρέθηκα με την παρέα μου στο Charro Negro bar (Συγγρού 14 με Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη) για να δω τους Koza Mostra. Ήταν η πρώτη φορά που θα έβλεπα τους Koza Mostra - η παρέα μου τους έχει δει καμιά δεκαριά φορές μέχρι τώρα- και, αφού τους είδα, διαπίστωσα πως ανακάλυψα την νέα αγαπημένη μου μπάντα. Οι Koza Mostra -με έδρα τους τη Θεσσαλονίκη- συνδυάζουν την ska, την balkan, την rock και την punk μουσική -είναι πίτσα με απ' όλα- και τα σπάνε. Αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση στη συναυλία των Koza Mostra ήταν ότι από κάτω έβλεπες όλο γυναίκες - σε αντίθεση με τις περισσότερες συναυλίες στην Ελλάδα που γίνεται της ψωλής το πανηγύρι. Κάθε φορά που τελείωνε ένα τραγούδι, άκουγες μόνο κορίτσια να τσιρίζουν - ίσως να φταίει το γεγονός πως οι Koza Mostra βγαίνουν φορώντας φούστες. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως αν δεις τους Koza Mostra ζωντανά δεν θα μείνεις ακούνητος - εκτός κι αν είσαι ντιπ ξενέρωτος. Είναι τόσο κεφάτοι και γεμάτοι ενέργεια, που βλέποντάς τους θα χαμογελάς σαν καθυστερημένος ενώ θα ξεσκίζεσαι και στο χορό - είχα να χοροπηδήσω έτσι από τότε που μπήκαμε στην ευρωζώνη. Επίσης, όταν παίζουν οι Koza Mostra, δεν υπάρχουν χρεοκοπημένες χώρες, Μνημόνια και δόσεις - τα ξεχνάς όλα. Οι Koza Mostra θα βρίσκονται ξανά στο Charo Negro bar την μεθεπόμενη Κυριακή (25/11). Όσοι μπορείτε να πάτε να τους δείτε - το μόνο που έχετε να χάσετε είναι η κακοκεφιά σας. ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ!