Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Τώρα ο βούρκος μας καλεί

Είναι εκπληκτική η προσπάθεια όλων αυτών που κατέστρεψαν τη χώρα και την οδήγησαν στην χρεοκοπία να πείσουν τους πολίτες να ψηφίσουν ΝΑΙ την Κυριακή. 

Ειλικρινά, έχω συγκινηθεί. 

Μητσοτάκης, Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Βενιζέλος, Σαμαράς, όλοι μαζί ενωμένοι τα δίνουν όλα προκειμένου οι Έλληνες να επιβραβεύσουν το... έργο τους· κατά τ' άλλα, το δημοψήφισμα θα δίχαζε την Ελλάδα - ναι, τον βλέπουμε τον διχασμό. 

Γιατί, μην γελιέστε, ψηφίζοντας ΝΑΙ την Κυριακή στο δημοψήφισμα, είναι το έργο όλων αυτών που επιβραβεύετε. Λυπάμαι που σας το λέω έτσι απότομα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. 

Αυτές τις μέρες παρακολουθούμε τις αγωνιώδεις προσπάθειες ενός ολόκληρου πολιτικού συστήματος -που διέλυσε τη χώρα και εξευτέλισε τους πολίτες της- να μας πείσει να συνταχθούμε μαζί του, ώστε αφενός να καταφέρει να επιβιώσει και αφετέρου να επιβραβευτεί -δια της ψήφου των πολιτών- το ξέσκισμα της Ελλάδας.

Μέχρι και τον Κώστα Καραμανλή ξύπνησαν από τον λήθαργο, τον άνθρωπο που οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία -όχι μόνος του, βέβαια-, μπας και πείσουν τους καθυστερημένους που τον αποθέωναν -και που ακόμη και σήμερα πιστεύουν πως υπήρχε σχέδιο δολοφονίας του- πως η μόνη βιώσιμη λύση για την Ελλάδα είναι να πει ΝΑΙ στους εκβιασμούς των θεσμών. 

Στο μεταξύ, πέταξαν κι έναν Σάκη στην αρένα, μπας και τσιμπήσουν οι ανεγκέφαλοι κάγκουρες και οι απολιτίκ χαζογκόμενες. 

Μετά από όλα αυτά, είναι προφανές πως το σύστημα παίζει τα ρέστα του. 

Το σύστημα έχει τρομοκρατηθεί και παλεύει με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να κρατήσει τους Έλληνες με το μέρος του.

Ο βούρκος σε καλεί. 

Είναι στο χέρι σου αν θα επιλέξεις τον ουρανό.