Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Γαμάει η Λάρισα (αλλά έρχεται δεύτερη)

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του διαγωνισμού Durex Loveville -που ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου και στόχο έχει να αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ σε σύνολο 13 πόλεων σε 5 χώρες-, η Λάρισα καταλαμβάνει την δεύτερη θέση στο σεξ (με βάση τις πωλήσεις προφυλακτικών ανά κάτοικο), πίσω από το Ηράκλειο της Κρήτης που είναι μονίμως πυρωμένο και όλη την ημέρα πηδάει. 

Μετά την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων, οι Λαρισαίοι ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έτρεξαν στο περίπτερο για να αγοράσουν προφυλακτικά -κι ας μην γαμάνε-, ώστε η Λάρισα να πάρει κεφάλι στον διαγωνισμό. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου περιπτεριούχων Λάρισας κ. Τάκη Περίπτερο, οι Λαρισαίοι αγόραζαν τα προφυλακτικά με το κιλό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν τα περίπτερα να ξεμείνουν από καπότες. 

Ο κ. Τάκης Περίπτερος δήλωσε πως «πρώτη φορά στα χρονικά συμβαίνει κάτι τέτοιο στη Λάρισα», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως «αρκετοί έρχονταν με το μαχαίρι στα δόντια και με απειλούσαν πως αν δεν τους έδινα τζάμπα προφυλακτικά θα μου γαμούσαν ό,τι έχω αγάμητο», καθιστώντας σαφές πως η κρίση έχει φτάσει και στην επαρχία, αφού πολλοί συνάνθρωποί μας αναγκάζονται πια να γίνουν εγκληματίες, ώστε να προμηθευτούν μερικές καπότες. 

Εν τω μεταξύ, πολλοί Λαρισαίοι εκφράζουν την άποψη πως η δεύτερη θέση της Λάρισας στον διαγωνισμό οφείλεται στο ότι οι Λαρισαίοι είναι πολύ θερμοί εραστές και προτιμούν το σεξ χωρίς προστασία, αλλά θα πρέπει να προσέχουν πού χώνουν το πράμα τους γιατί οι Λαρισαίες είναι πολύ βρωμιάρες και κουβαλάνε ένα κάρο αρρώστιες, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να γκαστρώσουν καμία καταλάθος και μετά να ψάχνουν λεφτά για την έκτρωση. 

Πάντως, δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση το γεγονός πως το Ηράκλειο κάνει περισσότερο σεξ από τη Λάρισα, αφού οι Κρητικοί είναι μονίμως ντίρλα από τις ρακές και τις τσικουδιές και κουτουπώνουν όποιον βρουν μπροστά τους - ακόμα και τις γυναίκες τους. 

Επίσης, ένας άλλος λόγος που η Λάρισα βρίσκεται πίσω από το Ηράκλειο στο σεξ είναι πως στη Λάρισα κάνει τόση ζέστη το καλοκαίρι, που είναι σχεδόν αδύνατον να πηδήξεις. Εντάξει, και στο Ηράκλειο κάνει τρελό καύσωνα αλλά στη Λάρισα η κατάσταση είναι τραγική - ειδικά άμα δεν έχεις air condition, μούντζωσ' τα. 

Βέβαια, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο οι Ηρακλειώτες να πηδάνε περισσότερο από τους Λαρισαίους επειδή έχουν καλύτερο μπάφο. Είναι γνωστό πως στη Λάρισα παίζει πολύ κακής ποιότητας μπάφος -ο γνωστός «Αλβανός»-, οπότε είναι λογικό οι Λαρισαίοι να πηδάνε λιγότερο από τους Ηρακλειώτες, αφού εξαιτίας του «Αλβανού» την πέφτουν όλη μέρα ντάγκλα, σε αντίθεση με τους Ηρακλειώτες που πίνουν τον Κρητικό και είναι συνέχεια ντούροι. 

Εν τω μεταξύ, συζητήσεις έχουν προκαλέσει οι ερωτικές επιδόσεις των Αθηναίων, αφού -όπως βλέπετε στην φωτογραφία- η Αθήνα καταλαμβάνει την τέταρτη θέση στα πρώτα αποτελέσματα του διαγωνισμού, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση, αφού οι Αθηναίοι αφενός είναι πάμφτωχοι -και δεν έχουν την δυνατότητα ούτε προφυλακτικά να αγοράσουν- και αφετέρου φοβούνται τις κάμερες του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. 

Ακόμα περισσότερες συζητήσεις έχει προκαλέσει η έκτη θέση της Θεσσαλονίκης -που υποτίθεται πως είναι η πιο ερωτική πόλη της χώρας-, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη ούτε αυτό θα πρέπει να μας εκπλήσσει, αφού είναι γνωστό πως οι Θεσσαλονικείς είναι μεγάλοι ψεύτες, ενώ το σύνθημα «ΠΑΟΚ και ας μη γαμήσω ποτέ» τώρα δικαιώνεται. 

Στην έβδομη θέση βρίσκεται η Πάτρα αλλά δεν περιμέναμε τον διαγωνισμό της Durex για να μάθουμε πως οι Πατρινοί είναι εντελώς ξενέρωτοι. 

Ο διαγωνισμός της Durex θα διαρκέσει 3 μήνες, οπότε οι Λαρισαίοι καλά θα κάνετε να πέσετε με τα μούτρα στο κουτούπωμα -και να σταματήσετε να βλέπετε όλη μέρα Μουντιάλ σαν τα ζώα-, ώστε η Λάρισα να πάρει το προβάδισμα και να αναδειχθεί η πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ. 

Αν η πόλη μας καταφέρει τελικά και κερδίσει τον διαγωνισμό, προτείνω να γίνει ένα μεγάλο πάρτι με ούζα στην Κεντρική πλατεία, όπου όλοι οι Λαρισαίοι θα φασώνονται ο ένας με τον άλλο και θα παραδίδονται στις ηδονές, αν και δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο γιατί είναι γνωστό πως η Λάρισα είναι ένας μεγάλος γαμιστρώνας και όλοι οι Λαρισαίοι έχουν παρθεί μεταξύ τους. 

Άντε και καλά γαμήσια!