Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο του ξεφτίλα

«Όποιος δεν αισθάνεται Έλληνας, καλό θα ήταν να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας του προτεκτοράτου Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στο περιστατικό με τους Αλβανούς νεοσύλλεκτους που σχημάτισαν -βλακωδώς- με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό σε στρατόπεδο στο Μεσολόγγι. 

Το θέμα, φυσικά, δεν είναι αν αισθάνονται ή όχι Έλληνες οι φαντάροι από την Αλβανία που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό -τους συγκεκριμένους δεν τους κόβω να αισθάνονται ούτε καν Αλβανοί (ένα τσούρμο κάγκουρες είναι και τίποτα παραπάνω)- αλλά αν αισθάνεται Έλληνας ο Πάνος Καμμένος που υποτάχθηκε πλήρως στο Μνημόνιο και κάνει ακριβώς τα ίδια με τους προηγούμενους -αν και προεκλογικά έλεγε άλλα-, τους οποίους κατηγορούσε πως ήταν «στα τέσσερα».

Αλήθεια, Πάνο Καμμένε, πόσο Έλληνας αισθάνεσαι ως υπουργός μια κυβέρνησης που κάνει τα ακριβώς αντίθετα από όσα έλεγε προεκλογικά;

Πόσο Έλληνας αισθάνεσαι που η κυβέρνηση στην οποία ανήκεις ανέτρεψε το καλοκαίρι του 2015 ένα δημοψήφισμα, και μετέτρεψε το ΟΧΙ σε ΝΑΙ;

Πόσο Έλληνας αισθάνεσαι που είσαι στην ίδια ακριβώς θέση με τους προηγούμενους, δηλαδή στα τέσσερα;

Πόσο Έλληνας αισθάνεσαι ως διακοσμητικός υπουργός σε ένα γελοίο προτεκτοράτο;

Ξεσπαθώνει τώρα ο Πάνος Καμμένος. Και καλά κάνει.

Αφού οι δανειστές δεν έχουν εκφράσει ακόμα άποψη για το συγκεκριμένο θέμα -γιατί δική τους είναι η χώρα και θα μπορούσαν κάλλιστα να πουν «Τι δουλειά έχεις ρε μπουχέσα Πάνο Καμμένε με τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις; Δικές μας είναι, οπότε βγάλε τον σκασμό»-, καλά κάνει ο Πάνος Καμμένος και πουλάει πατριωτισμό στα χάπατα.

Ο Πάνος Καμμένος είπε ακόμα πως -με εντολή του ιδίου- θα επιβληθούν οι αυστηρότερες ποινές στους νεοσύλλεκτους. 

Πάνο Καμμένε, εγώ προτείνω να τους λιθοβολήσουμε στο Σύνταγμα τους καριόληδες. 

Ή, ακόμα καλύτερα, να τους σταυρώσουμε στην Ακρόπολη. Ανάποδα. 

Είσαι και γνωστός χριστιανοταλιμπάν εσύ, οπότε θα γουστάρεις τρελά. 

Καλά, να σε δω στην Ακρόπολη να ξεματιάζεις τον σταυρό που θα κρεμάσουμε τους Αλβανούς και τι στον κόσμο. 

(Γελάω πάρα πολύ με όλους αυτούς τους καθυστερημένους Έλληνες «υπερπατριώτες» στα σόσιαλ μίντια που θέλουν να κόψουν τα χέρια των Αλβανών νεοσύλλεκτων. Εν τω μεταξύ, γιατί όλα αυτά τα μόγγολα γράφουν με κεφαλαία; Σιγά καλέ ραγιάδες, θα σκίσετε κάνα caps lock.)