Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσό κέρατο

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα <<Πρώτο Θέμα η κάθε μαλακία που δεν αφορά κανέναν>>, ο αθλητής του kick boxing, Λευτέρης Χαχαμίδης, μιλάει για το πως η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Βούλα Παπαχρήστου, διατηρούσε παράλληλο δεσμό με τον Ηλία Κασιδιάρη. 


Ο Λευτέρης Χαχαμίδης -που μέχρι πρόσφατα κανείς πέρα από τη μάνα του δεν γνώριζε το όνομά του- άνοιξε την καρδιά του στον δημοσιογράφο της εφημερίδας και αποκάλυψε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του κρυφού δεσμού που διατηρούσε η μοιχαλίδα πρώην του με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.


Ήταν τότε που ο Λευτέρης Χαχαμίδης πετούσε παρέα με την μητέρα της Βούλας Παπαχρήστου για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, όταν και πληροφορήθηκε το αρνητικό σχόλιο της αθλήτριας στο twitter. Στο μυαλό του άρχισαν να γεννιούνται ισχυρές υποψίες. 


Ο Χαχαμίδης, μέχρι πρότινος, ήξερε πως η Βούλα Παπαχρήστου δεν χαμπάριαζε τίποτα από πολιτική και ιδεολογίες, οπότε, σκέφτηκε, πως έτσι ξαφνικά ένα τούβλο του κερατά γράφει ένα τόσο πικρόχολο σχόλιο με σαφείς ιδεολογικοπολιτικές θέσεις; Κάτι άρχισε να βρωμάει στην όλη υπόθεση. 


Ο Χαχαμίδης δεν άργησε να ανακαλύψει τον κρυφό λογαριασμό twitter που είχε η Βούλα Παπαχρήστου και τα ερωτικά μηνύματα που αντάλλαζε με τον Ηλία Κασιδιάρη. Ακόμα, όπως είπε,  διαπίστωσε πως η Βούλα Παπαχρήστου αναρτούσε συχνά στον συγκεκριμένο λογαριασμό θέσεις και απόψεις της Χρυσής Αυγής, πράγμα που ο κόσμος το 'χε τούμπανο, αλλά εκείνος αγνοούσε.


Ο αθλητής του kick boxing πήρε ανάποδες. Υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ανακαλύπτεις ότι η γκόμενά σου σε κερατώνει; Ναι. Υπάρχει. Να ανακαλύπτεις ότι η γκόμενά σου σε κερατώνει με έναν νεοναζί. 


Αλλά ο Γολγοθάς του κερατά kick boxer δεν είχε τελειώσει ακόμα. Μετά κι από όλα αυτά, έψαξε, ρώτησε, έφερε τον κόσμο τούμπα, και έμαθε από γνωστούς του που δουλεύουν  για την ασφάλεια βουλευτών της Χρυσής Αυγής (καμία δουλειά δεν είναι ντροπή κατά τ' άλλα) πως, όντως, η Βούλα Παπαχρήστου είχε δεσμό με τον Ηλία Κασιδιάρη.


Οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα δεν άργησαν να φτάσουν στα μάτια του. 


Ο Χαχαμίδης είδε σε φωτογραφίες τη Βούλα Παπαχρήστου να συντρώγει με τον αδερφό της και ένα μέλος της Χρυσής Αυγής. Όμως, το εν λόγω μέλος της Χρυσής Αυγής δεν ήταν κάποιο τυχαίο μέλος. Ήταν ο αδερφός του Ηλία Κασιδιάρη, Αλέξης Κασιδιάρης. Εκεί ήρθε κι έδεσε το πράμα.   


Ο Χαχαμίδης σαστισμένος και γεμάτος οργή, φόρεσε τα παπούτσια του και τα γάντια του kick boxing και επισκέφτηκε το σπίτι της καλής του να ζητήσει εξηγήσεις. Έξω από το σπίτι τον περίμενε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της Βούλας Παπαχρήστου, ένα τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής και εφτά διμοιρίες ΜΑΤ. 


Ο Χαχαμίδης δεν κώλωσε. Με ένα δεξί κροσέ σώριασε στο έδαφος ολόκληρο το τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής, και με μια στριφογυριστή γονατιά παρέλυσε και τις εφτά διμοιρίες ΜΑΤ γιατί στο κάτω κάτω της γραφής αξίζει να καταστραφείς και ως το θάνατο να πας για μια γυναίκα που αγαπάς. 


Ο Χαχαμίδης χαχάνισε αλαζονικά βλέποντας Χρυσαυγίτες και ΜΑΤατζήδες να σέρνονται στο δρόμο και, αφού με μια σφαλιάρα άφησε ημιλιπόθυμη στο πεζοδρόμιο την παρολίγον πεθερά του, όρμησε στο διαμέρισμα της Βούλας Παπαχρήστου για να ξηγηθούν. Όταν οι αθλητές αντίκρισαν ο ένας τον άλλο, επικράτησε συγκίνηση χολιγουντιανών προδιαγραφών. 


Ο Χαχαμίδης εξομολογούνταν βουρκωμένος στην Παπαχρήστου πως την αγαπάει ακόμα, πως την συγχωρεί, πως θέλει να κάνουν μια καινούργια αρχή, πως ασ' τον Χρυσαυγίτη κι έλα στον αλήτη, πως δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα. 


Η Παπαχρήστου στέκονταν παρακολουθώντας το παραλήρημα του kick boxer ασάλευτη, σχεδόν ψυχρή. Αργότερα του εξήγησε πως λυπάται που ήρθαν έτσι τα πράγματα, αλλά είναι στα αλήθεια ερωτευμένη με τον Ηλία Κασιδιάρη και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, και του υπενθύμισε πως οι αγάπες χάνονται σβήνουν σαν τα αστέρια φεύγουν σαν τα καλοκαίρια.  


Ο Λευτέρης Χαχαμίδης λύγισε. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όλα αυτά συνέβαιναν στην πραγματικότητα. Πήρε τον στραπατσαρισμένο του εγωισμό και έκανε να φύγει από το σπίτι αλλά, εκείνη ακριβώς τη στιγμή, έκαναν την εμφάνισή τους οι αδερφοί Κασιδιάρη παρέα με τους αδερφούς Γεωργιάδη που έτυχε να περνάνε από την περιοχή για να πουλήσουν βιβλία.


Οι αδερφοί Κασιδιάρη συνοδεύονταν από την ισχυρή προστασία της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη, γεγονός που έκανε τον αθλητή του kick boxing να κλάσει μέντες και να μην ξέρει που να κρυφτεί. 


Ο Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε εντολή στην Λιάνα Κανέλλη να σακατέψει τον Χαχαμίδη, εκείνη όμως τα μπέρδεψε λίγο, αφού έβγαλε από την τσάντα της τον Ριζοσπάστη και απήγγειλε τέσσερα άρθρα στη σειρά, με αποτέλεσμα να φουσκώσει τις αιμορροΐδες του εντολέα της, αλλά και να διαβρώσει τα βιβλία των αδερφών Γεωργιάδη - μόνο η Δούρου την έβγαλε κάπως καθαρή. 


Ο  Λευτέρης Χαχαμίδης τελικά κατάφερε να διαφύγει από το σπίτι και να ξεχάσει την όλη ιστορία, αφού όπως παραδέχτηκε στον δημοσιογράφο του Πρώτου Θέματος το σκηνικό ήταν τόσο παρανοϊκό που δεν του άφηνε άλλη επιλογή. 



Από τις άνωθεν μπούρδες που γράφτηκαν συμπεραίνουμε δύο πράγματα:
1. Το twitter σκοτώνει τον έρωτα.
2. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι πολύ πιο επικίνδυνα απ' όσο φανταζόμαστε, διότι θα μας κλέψουν και τις γκόμενες.