Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Εμετικός έρωτας

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό <<Life and Style>>, η Άννα Βίσση μίλησε για την σχέση της με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και μεταξύ άλλων τον αποκάλεσε <<παθιάρη>> - όταν βλέπεις τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει δηλώσεις στην τηλεόραση, το πρώτο πράμα που σου 'ρχεται στο μυαλό είναι <<Να ένας παθιάρης άντρας>>. 


Η Άννα Βίσση διατηρούσε δεσμό με τον Αντώνη Σαμαρά στη δεκαετία του '80. Η απόλυτη Ελληνίδα Κύπρια αποκάλυψε πως ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ρομαντικός, συναισθηματικός και γλυκοτσούτσουνος - της έβγαλε το λάδι μέχρι να της κάτσει. Η Άννα Βίσση είπε πως ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ένας τζέντλεμαν και ποτέ δεν της άπλωνε χέρι αν δεν το έκανε εκείνη πρώτη - τον αδόξαστο της άλλαξε ώσπου να κουτουπωθούν. 


Η Άννα Βίσση θυμάται την πρώτη φορά που συνευρέθηκε ερωτικά με τον πρωθυπουργό. Είχανε γυρίσει από τη ντισκοτέκ στο σπίτι της τραγουδίστριας. Η Άννα Βίσση είχε να κάνει σεξ από το '72 και ήταν αραχνομούνα. Εκείνο το βράδυ τα είχανε κοπανήσει λιγάκι. Η Άννα Βίσση τον ποθούσε. Ήθελε να κάνει αυτό το μελαγχολικό αγόρι δικό της. Έβαλαν να πιουν ένα ακόμη ποτό ακούγοντας Duran Duran. Ο Αντώνης Σαμαράς -που ήταν τελείως στόκος- δεν καταλάβαινε τα λάγνα βλέμματα που του έριχνε η Άννα Βίσση. Ο Αντώνης Σαμαράς σιγόπινε το ποτό του φανερά αμήχανος - κοιτούσε ίσα μπροστά ασάλευτος, Βούδας. Κάποια στιγμή η Άννα Βίσση τον πλησίασε και του χάιδεψε τα μαλλιά - συνειδητοποίησε ότι τα έβαφε από τότε. Ο Αντώνης Σαμαράς, επιστρατεύοντας όλο του το θάρρος, γύρισε και της είπε: <<Voulez vous coucher avec moi ce coir?>> (γουστάρεις πουτσαρίγκο;). Εκείνη του έγνεψε καταφατικά και οι δυο τους πλακώθηκαν στα γλωσσόφιλα τυλιγμένοι σε ένα ατέρμονο πάθος, ενώ οι τοίχοι τους παρακολουθούσαν και οι Duran Duran συνόδευαν τα ενωμένα τους κορμιά που έσταζαν φιλήδονα από τους χυμούς του έρωτα (τι γράφω, ρε μαλάκες;).


Από τότε η Άννα Βίσση κόλλησε και το ζευγάρι έγινε αχώριστο. Ο Αντώνης Σαμαράς -παρότι φαινόταν ντροπαλός και χέστης- ήταν τόσο καλός εραστής, που η Άννα Βίσση ήθελε όλη την ώρα να βγάζουν τα μάτια τους - μπαλαμουτιάζονταν όπου έβρισκαν. Ο Αντώνης Σαμαράς που εκείνο το καιρό το έπαιζε ευαίσθητος αριστερός -όπως και πολλοί άλλοι που τώρα αποδείχτηκαν καραφασισταριά-, μιλούσε στην -μικρή κι αθώα τότε- Άννα Βίσση για το πολυτεχνείο που ακόμα ζει και για διάφορα άλλα τέτοια ψαγμένα, κι εκείνη τον κοίταζε κατάματα αφού της έμαθε έρωτα έρωτα του κόσμου πιο φανταστικό, έξαψη, έξαψη, όταν μ' αγγίζεις έξαψη. Συγνώμη, παρασύρθηκα. 


Στο τέλος της συνέντευξης, η απόλυτη Ελληνίδα γριά εξομολογήθηκε στο <<Life and Style>> ότι ο χωρισμός τους δεν ήταν και πολύ ειρηνικός, γιατί είχε ανακαλύψει πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν ήταν ο ντροπαλός αναστενάρης που νόμιζε, αλλά ένας μωροφιλόδοξος νέος που την φλόμωνε στο κέρατο - είναι και δίδυμος στο ζώδιο, καταλαβαίνετε. Η Άννα Βίσση δεν κατάφερε να συγχωρέσει τις απιστίες του συντρόφου της, κι έτσι ο καθένας τράβηξε το δρόμο του - εκείνη έγινε σταρ του πενταγράμμου κι εκείνος δουλικό των Γερμανών. Πάντως, όπως τόνισε η Άννα Βίσση, οι δυο τους παραμένουν στενοί φίλοι γιατί οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η αγάπη μένει.