Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Rock you like a hurricane!

Ο Ντόνι είναι πολύ θορυβημένος από την υπόθεση με τον τυφώνα <<Σάντι>> που από ώρα σε ώρα θα χτυπήσει την Αμερική, και συλλογίζεται τι θα γινόταν στη χώρα μας σε μια ανάλογη περίπτωση. 


Καταρχήν, αν ένας τυφώνας χτυπούσε τη χώρα μας, δεν θα λεγόταν <<Σάντι>>. Θα λεγόταν <<Τζατζίκι>>. Ή <<Κοκορέτσι>>. Ή <<Γαμώ τη Παναγία μου>>. Κάτι πιο ελληνοπρεπές τέλος πάντων. 


Εν πάση περιπτώσει, αν ένας τυφώνας χτυπούσε την Ελλάδα, το πιθανότερο θα ήταν να βρει τους Έλληνες στα μπουζούκια πάνω στα τραπέζια να χορεύουν τσιφτετέλι. Εκεί που θα λικνίζονταν η Πόπη Ρεμπεσκέ με τον Τάσο Ρεμπεσκέ, θα μπουκάριζε να πούμε ο τυφώνας στο σκυλάδικο και θα το έκανε καλοκαιρινό. Χριστό δεν θα καταλάβαιναν οι Ρεμπεσκέδες για το πότε βρέθηκαν να κοιτάν τα ραδίκια ανάποδα. 


Οι παρουσιαστές των ειδήσεων θα καλούσαν με δραματικό ύφος όλους τους Έλληνες να εκκενώσουν τα σπίτια τους και να πάρουν τα βουνά, αλλά εκείνοι θα είχαν ήδη κανονίσει να πάνε να τα σπάσουν στον Πλούταρχο, οπότε στα τέτοια τους - αν είναι να πεθάνουμε, ας πεθάνουμε μερακλωμένοι, σου λέει. 


Φανταστείτε την Όλγα Τρέμη να μεταδίδει την είδηση ότι ένας τυφώνας ετοιμάζεται να χτυπήσει την Ελλάδα, και από δίπλα τον Πρετεντέρη και τον Τσίμα σφιχταγκαλιασμένους να κλαίνε σαν κοριτσάκια - αν και, στην πραγματικότητα, τέτοιοι που 'ναι αυτοί, θα κλαίνε γιατί θα σταματήσουν να είναι δούλοι. 


Σε μια προσπάθεια να προστατευθούν οι Έλληνες πολίτες από τον φονικό τυφώνα, η Ελληνική Αστυνομία και το Υπουργείο Προστασίας Του Πολίτη Από Τυφώνες θα κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να διασωθούν οι κάτοικοι της χώρας από τη μανία της φύσης. Το σχέδιο του υπουργού Νίκου Δένδια θα ήταν σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό να αντιστοιχεί και μια διμοιρία ΜΑΤ, έτσι ώστε, πριν προλάβει να περάσει ο σαρωτικός τυφώνας από τα σπίτια, να έχουν προλάβει οι σαρωτικοί ΜΑΤατζήδες να φλομώσουν στα χημικά και στο ξύλο όλους τους Έλληνες - μετά από τόση βία που θα υποστούν σου λέει, θα είναι σαν μαστουρωμένοι και δεν θα καταλάβουν Χριστό απ' το τυφώνα, οπότε χάρη τους κάνουμε.


Το σχέδιο του Νίκου Δένδια θα βοηθούσε και στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ πολιτών και αστυνομικών - μεγαλειώδες σχέδιο. Θα έμπαιναν οι ΜΑΤατζήδες στα σπίτια, θα έλεγαν
<<Καλησπέρα, πριν σας σαπίσουμε στο ξύλο ας γνωριστούμε λιγάκι>>, <<Μα και βέβαια, τι να σας τρατάρουμε;>>, θα απαντούσαν γεμάτα ενθουσιασμό τα μέλη της οικογένειας, και θα στρώνονταν όλοι μαζί στους καναπέδες σαν μια ευτυχισμένη παρέα να τα πουν ώσπου να αρχίσουν τα δακρυγόνα και τα κλωτσομπουνίδια - μπορεί βέβαια κάποιοι από την οικογένεια να θέλανε να δούνε <<Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής>> και να άρχιζαν οι τσαμπουκάδες νωρίτερα γιατί οι μπάτσοι θα θέλανε να δούνε ειδήσεις STAR, αλλά τέλος πάντων. 


Ο τυφώνας θα περνούσε και θα κατέστρεφε τα πάντα στο πέρασμά του - την Ακρόπολη, τον Παρθενώνα, τα iPad - αλλά τα everest θα παρέμεναν αλώβητα για να μην μείνουν νηστικοί οι μπάτσοι - το ίδιο θα συνέβαινε και με τα Mikel στη Λάρισα για να μην μείνουν οι μπάτσοι από καφέδες.


Οι διασωθέντες Έλληνες -που δεν θα είχαν πεθάνει ούτε από μπάτσο ούτε από τυφώνα-, άστεγοι πια, θα επέστρεφαν στις σπηλιές, αλλά ευτυχώς όχι στη δραχμή - δόξα σοι ο Θεός. Ο Αντώνης Σαμαράς θα τα ξανάφτιαχνε με την Άννα Βίσση -που έχει τον απέθαντο- και μαζί θα αναλάμβαναν να χτίσουν από την αρχή τη χώρα, που παρόλο που θα είχε υποστεί τεράστια πλήγματα, θα είχε καταφέρει τουλάχιστον να παραμείνει στην Ευρωζώνη - κάτι είναι κι αυτό.


Καλή λευτεριά!  

Απόλυτη

Ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη την υπόθεση Βαξεβάνη και την καλπάζουσα χούντα στην Ελλάδα, για να ασχοληθούμε με την πτώση της εθνικής μας γερόντισσας, Άννας Βίσση, η οποία το Σάββατο τα ξημερώματα, κι ενώ τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο που βρίσκεται αυτό το καιρό, έπεσε από την πίστα - ο γέρος ή από πέσιμο ή από χέσιμο θα πάει. Ο Ντόνι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Άννα Βίσση και σας μεταφέρει τα αληθινά γεγονότα - μην ακούτε τις μαλακίες που λένε τα Μ.Μ.Ε! 


Η Κύπρια ελληνόψυχη σταρ, ενώ ερμήνευε το << Τυραννιέμαι και τυραννάω όσο έχω φωνή>>, πάνω στην καλλιτεχνική της έκσταση, -πάντα τα δίνει όλα η Άννα στη σκηνή- στραβοπάτησε σε ένα στραγάλι που είχε πετάξει κάποιος φανατικός της θαυμαστής πάνω στην πίστα κι έφαγε τα μούτρα της.


Στο χώρο αμέσως έσπευσε ο Νίκος Καρβέλας για να βοηθήσει την απόλυτη Ελληνίδα αιωνόβια, και με περισσή γενναιότητα την σήκωσε, την πήρε στην αγκαλιά του σαν νυφούλα κι ενώ ο κόσμος από κάτω τους αποθέωνε πετώντας χαρτοπετσέτες επέστρεψαν μαζί στην πίστα για να τραγουδήσουν το <<Ο τελευταίος χορός>> - διάλεξαν την συγκεκριμένη επιτυχία γιατί αμφότεροι είναι στα τελευταία τους και όπου να 'ναι θα τα κακαρώσουν.


Η Άννα Βίσση ωστόσο δεν ήταν και πολύ στα καλά της γιατί, από την πτώση, η μέση της είχε στραβώσει κάπως και τραγουδούσε σαν να έχει πάθει λουμπάγκο, ενώ ο Νίκος Καρβέλας που είχε απορροφηθεί από την ερμηνεία του και κοπανιόταν πάνω απ' το πιάνο του σαν γριά μαινάδα όπως κάνει συνήθως, αγνοούσε τη μούσα του που ήταν ετοιμόρροπη αλλά κανείς δεν το είχε πάρει χαμπάρι γιατί ήταν όλοι λιάρδα. 


Κάποια στιγμή η Άννα Βίσση ανακοίνωσε από το μικρόφωνο την διακοπή του προγράμματος γιατί έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η ηλικιωμένη που δεν έχει ηλικία δεν αισθανόταν καλά και ζήτησε συγνώμη από τους θαμώνες του σκυλάδικου, αλλά έπρεπε να φύγει. Κάποιοι από τους θαμώνες του μαγαζιού που είχαν μερακλώσει υπερβολικά και δεν θέλανε με τίποτα να φύγουν το πήραν πολύ στραβά, και εν μέσω μανίας, άρχισαν να πετάνε στους δυο καλλιτέχνες ολόκληρα μπολ με στραγάλια, τασάκια -ευτυχώς χωρίς γόπες- και παπούτσια.


Ένα παπούτσι πέτυχε τον Νίκο Καρβέλα στο δόξα πατρί κι ένα στραγάλι κόλλησε στον οισοφάγο της Άννα Βίσση που πάνω στον πανικό της ρούφηξε μια τζούρα νεότητας και Eurovision μαζί και άρχισε να ερμηνεύει το <<Everything i am>>, αφήνοντας κοινό και Καρβέλα μαλάκες, γιατί στηθοδέρνονταν σαν την τρελή - το γνωστό πάθος της Άννας, καταλαβαίνετε.


Ο κόσμος από κάτω παραληρούσε ουρλιάζοντας <<Άννα ζούμε για να σ' ακούμε>> και, αφού η Άννα ζει για να της λένε κάτι τέτοια, συνέχισε να τσιρίζει και να χτυπιέται στη πίστα σαν καψωμένη έφηβη. Στη σκηνή ξαφνικά εμφανίστηκε ο Σάκης Ρουβάς, και κάνοντας μια φαντασμαγορική κωλοτούμπα έβγαλε το στράπλες που φορούσε - έμεινε μόνο με τη φούστα. Το κοινό αποθέωνε τον Σάκη και την Άννα οι οποίοι ερμήνευαν εκστασιασμένοι και δεν είχαν πάρει χαμπάρι Χριστό ότι ο Νίκος Καρβέλας κείτονταν λιπόθυμος στο πάτωμα από την παπουτσιά.


Στη σκηνή έκανε την εμφάνισή της η Αννίτα Πάνια μεταμφιεσμένη σε Κάτμαν - ήθελε να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα. Η Αννίτα Πάνια έπιασε απ' το μαλλί την Άννα Βίσση και την έφερε δυο σβούρες γιατί είναι γαϊδούρα και άφησε το Νίκο Καρβέλα αβοήθητο. Η Άννα Βίσση ανταπέδωσε με ένα χαστούκι και οι δυο γυναίκες άρχισαν να πλακώνονται στα μπουνίδια όσο ο Σάκης έφτιαχνε μακαρόνια με κιμά για να φαν - άψογος επαγγελματίας ο Σάκης. 


Η κατάσταση είχε ξεφύγει με τις δυο Καρβελόπληκτες να ξεμαλλιάζονται επί της σκηνής. Σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα, ο Σάκης Ρουβάς έβγαλε όλα του τα ρούχα και έμεινε τσιτσίδι. Τα βλέμματα όλων στράφηκαν πάνω στον γνωστό μας μαϊντανό που τώρα χαριεντίζονταν ολόγυμνος στην πίστα. Αννίτα Πάνια, Νίκος Καρβέλας και Άννα Βίσση έδωσαν τόπο στην οργή και κάθισαν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι να απολαύσουν το υπερθέαμα. Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και όλα τελικά πήγαν καλά - επέστρεψαν οι καρδιές του κόσμου στη θέση τους, ρε παιδί μου!