Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ο αετός πέθανε στην Τατιάνα

Σε συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου -την οποία όλοι κρύβουμε μέσα μας- ο Νότης Σφακιανάκης δήλωσε πως διαφωνεί με τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται γιατί βγάζει καινούργιο δίσκο το χειμώνα και για να πουλήσει πρέπει να διαφωνήσει με τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται. 


Ο διάσημος <<Έχω χάσει τη μπάλα και δεν ξέρω τι λέω χρόνια τώρα>> μίλησε για το πολιτικό τοπίο της χώρας, και μεταξύ άλλων είπε πως η Χρυσή Αυγή είναι στη Βουλή γιατί ο Ελληνικός λαός την έστειλε και αυτό πρέπει να το σεβόμαστε όλοι μας, αγνοώντας προφανώς το γεγονός πως για να ψηφίσει κάποιος Χρυσή Αυγή δεν σέβεται τον εαυτό του, άρα δεν αξίζει τον σεβασμό κανενός.


Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου ρώτησε τον φημισμένο αοιδό για το πως κρίνει τις συμπεριφορές των μελών της Χρυσής Αυγής που πάνε σε πανηγύρια και λαϊκές και αναποδογυρίζουν πάγκους μεταναστών, εκείνος -σαν ένας άλλος Γαϊτάνος- είπε πως τις βρίσκει μια χαρά και πως από χρόνια υποστήριζε ότι ο πυρήνας των προβλημάτων της χώρας είναι οι λαθρομετανάστες. Άιντε θύμα. 


Ακόμα, ο Νότης Σφακιανάκης υπογράμμισε πως πιστεύει στην αναρχία με την κυριολεκτική της έννοια, και όχι στην αναρχία που επικρατεί τώρα. Ο Νότης Σφακιανάκης πιθανόν να κατοικεί σε άλλη χώρα και όχι στην Ελλάδα, γιατί, δεν μπορεί όλοι να βλέπουμε πως έχουμε χούντα καραμπινάτη, κι αυτός να βλέπει πως έχουμε αναρχία.


Ο γνωστός <<Μήπως είμαι τρελός μήπως τα 'χω χαμένα>> συνέχισε λέγοντας πως οι μετανάστες που μαζεύονται στα φανάρια για να πουλήσουν χαρτομάντιλα και για να καθαρίσουν παρμπρίζ του χαλάνε την αισθητική, γιατί όπως είπε ζει στη χώρα του Σωκράτη, του Ομήρου και του Πλάτωνα (εμείς πάντως ζούμε στη χώρα του Σαμαρά, του Κουβέλη και του Βενιζέλου) και αυτή η κατάσταση τον προσβάλει, και προτιμάει τα ξέκωλα που μοιράζουν τριαντάφυλλα και γαρύφαλλα με τα πανέρια στις πίστες όσο εκείνος ερμηνεύει τις μεγάλες του αποτυχίες.


Τέλος, ο Νότης Σφακιανάκης αποκάλυψε πως φοράει πάντα γυαλιά ηλίου στις συνεντεύξεις του γιατί πολύ φοβάται πως, αν δει ο κόσμος τα μάτια του, θα ανακαλύψει τη μαλακία που τον δέρνει και θα διαπιστώσει πως τόσα χρόνια μεράκλωνε με έναν δήθεν επαναστάτη της κακιάς ώρας που βγαίνει και λέει ό,τι του κατέβει, ενώ δεν απέκλεισε την πιθανότητα να αφήσει ξανά φαβορίτα γιατί ήταν και πολύ τζόβενο.