Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Μιλάν όλοι, μιλάν και οι χοντροκώλοι

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος -πιο τόφαλος από ποτέ- εμφανίστηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΠΑΣΟΚ, συγνώμη, του... Mega ήθελα να πω, και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον διασκεδαστή της αριστεράς, Πέτρο Τατσόπουλο, λέγοντας πως η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχει διαγράψει τον Πέτρο Τατσόπουλο μετά από τη δήλωση που έκανε ότι έχει πηδήσει τη μισή Αθήνα. Συγκεκριμένα, ο κ. Πάγκαλος είπε <<Είναι πάρα πολύ σοβαρό ότι αυτός ο άνθρωπος είπε αυτό το πράγμα και δεν τον πέταξαν με τις κλωτσιές από την κοινοβουλευτική τους ομάδα>>, ενώ παράλληλα τόνισε πως <<Μαζί τα φάγαμε, αλλά εγώ δεν ήμουν τόσο σπάταλος και κράτησα μερικά δισεκατομμύρια καβάτζα>>.


Ο Θεόδωρος Πάγκαλος -που είναι από τα πλέον αντιπαθητικά πρόσωπα στη χώρα και οι Έλληνες μετά χαράς θα ήθελαν να τον δουν στην εξορία ή στη φυλακή-, αντί να κάθεται σπίτι του και να μας κάνει τη χάρη να μην βλέπουμε τη σκατόφατσά του στα κανάλια, είναι λαλίστατος και παίρνει θέση για όλα τα ζητήματα που προκύπτουν στην ελληνική επικαιρότητα - λες και τον ρώτησε κανείς. 


Είναι σχεδόν ερεθιστικό να βλέπεις αυτούς που καταξέσκισαν τη χώρα να βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα άνετοι κι ωραίοι και να παραθέτουν απόψεις για ό,τι συμβαίνει στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας - νομίζουν πως ο κόσμος θα τους συμπαθήσει. Ο κόσμος δεν ξεχνάει. Τους κλέφτες τους πηδάει.


Τέλος πάντων, αν ο Πέτρος Τατσόπουλος έπρεπε να φύγει με τις κλωτσιές από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή είπε πως έχει πηδήσει τη μισή Αθήνα, τότε ο κ. Πάγκαλος όταν δήλωνε πως <<Τα φάγαμε όλοι μαζί>>, έπρεπε να αλυσοδεθεί στο Σύνταγμα και να λιθοβοληθεί ανελέητα - αν και μπορεί να περνούσε τις πέτρες για σοκολατάκια και να τις έτρωγε. 


Σε κάθε περίπτωση, ο Θεόδωρος Πάγκαλος είναι αρεστός μόνο στα παπαγαλάκια των καθεστωτικών καναλιών - σε κανέναν άλλον. Καλά θα κάνει να μετριάσει τις εμφανίσεις του γιατί μας φέρνει αναγούλα.