Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ήρθε το θέρος, ξεκίνησε ο έρως

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο με αφορμή την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή και του αντιπροέδρου της βουλής Γιώργου Καλαντζή. Αιτία της κόντρας στάθηκε η ενδυμασία της κ. Μακρή -στενή πράσινη φούστα και κολλητό μπλουζάκι, σιγά τα λάχανα δηλαδή- που ξύπνησε τα πιο ζωώδη ένστικτα του κ. Καλαντζή - και οι νεοδημοκράτες έχουν ψυχή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξήλθαν από το κεφάλι του γράφοντος, η κ. Μακρή, μετά το τέλος της ομιλίας της, έριξε ένα λάγνο βλέμμα στον κ. Καλαντζή ο οποίος αναστατώθηκε και, αποκρινόμενος στο ερωτικό κάλεσμα της βουλευτού, πέταξε έξω το σάρκινο γιαταγάνι του με αποτέλεσμα να τρομάξει ολόκληρο το κοινοβούλιο και να τον περάσουν για ανωμαλάρα. 

Αργότερα, όταν ο κ. Καλαντζής βρήκε τα λογικά του -και τον έβαλε μέσα-, πήρε το λόγο και μεταξύ άλλων τόνισε πως <<πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα την εμφάνισή μας τώρα που μπαίνει το θέρος>> - μόνο ένας νεοδημοκράτης θα έλεγε <<θέρος>> αντί για <<καλοκαίρι>>. 

Προφανώς, ο κ. Καλαντζής επέπληξε την κ. Μακρή γιατί θα προτιμούσε η κ. Μακρή  να έχει πάει στη βουλή με γόβα στιλέτο, ξώβυζο και σούπερ μίνι ώστε να πάρει λίγο μάτι κι αυτός ο καψερός που έχει σιχαθεί την πατσαβούρα τη γυναίκα του. 

Πάντως, αν οι γυναίκες του κοινοβουλίου -ειδικά τώρα που σφίγγουν οι ζέστες- αποφάσιζαν να πηγαίνουν στη βουλή ντυμένες σαν ξέκωλα, αφενός θα εκτόξευαν τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού της βουλής στα ύψη -θα καρφώνονταν όλοι οι στερημένοι μπροστά στην οθόνη με το πουλί στο χέρι- και αφετέρου θα αφύπνιζαν τα πιο σκοτεινά ένστικτα των βουλευτών που όλη μέρα σκύβουν πάνω από νομοσχέδια και το μόνο που σκέφτονται είναι η σωτηρία της χώρας - οι κακόμοιροι.

Φανταστείτε, λόγου χάρη, την Όλγα Κεφαλογιάννη -που είναι θεογκόμενα- να ανεβαίνει στο βήμα της βουλής με τα μπούτια έξω και τα βυζιά φόρα παρτίδα - θα παθαίνουν ντουβρουτζά οι από κάτω. Θα την βλέπει ο Άδωνις και θα ξεχνάει τη Μανωλίδου. Θα τεντώνεται το κρεάτινο τσεκούρι του Βορίδη. Θα της σηκώνεται της Μπακογιάννη! 

(Εν τω μεταξύ, η χώρα έχει χρεοκοπήσει, οι πολίτες της είναι ντιπ αποβλακωμένοι, τα καθάρματα που λιάνισαν -και συνεχίζουν να λιανίζουν- τη χώρα κυκλοφορούν ελεύθερα, αλλά, αν μια βουλευτής σκάσει μύτη στη βουλή με στενή φούστα και κολλητό μπλουζάκι, γίνεται πρώτο θέμα στις κωλοφυλλάδες και όλοι ασχολούνται μ' αυτό. Λαός να σου πετύχει!).