Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής για να πάρει πίσω τα λουλούδια ο Αλέξης Τσίπρας

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να πάει στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής και να πάρει πίσω τα λουλούδια που είχε αφήσει εκεί πέρυσι τον Ιανουάριο, όταν είχε εκλεγεί για πρώτη φορά αριστερά πρωθυπουργός. 

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, μετά και το ξεπούλημα του Ελληνικού -και την θύελλα που προκάλεσε το συγκεκριμένο θέμα, γιατί, ως συνήθως, άλλα έλεγε πριν ο Αλέξης-, ο Αλέξης Τσίπρας έπαθε κρίση αυτογνωσίας, συνειδητοποίησε πως δεν είναι δυνατόν ένας αριστερός να κάνει τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υποστήριζε όλη του την ζωή και να ξεπουλά την χώρα σαν τους δεξιούς, οπότε αποφάσισε να επισκεφτεί το Σκοπευτήριο της Καισαριανής και να πάρει πίσω τα λουλούδια. 

«Είμαι ένας φτηνός απατεώνας, ένα ξεπουλημένο τομάρι. Οπότε, το λιγότερο που έχω να κάνω είναι να πάω στην Καισαριανή, στον τόπο που εκτελέστηκαν άνθρωποι με τους οποίους εγώ δεν έχω καμία σχέση και να πάρω πίσω τα λουλούδια» φέρεται να είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε στενό συνεργάτη του, ενώ έβγαλε και έρπη. 

«Δεν είναι δυνατόν να έχω φέρει δυο Μνημόνια μέσα σε ενάμισι χρόνο διακυβέρνησης, να έχω προδώσει όλους τους πρώην συντρόφους μου, να έχω ανατρέψει ένα δημοψήφισμα, να ξεπουλάω την χώρα κομμάτι-κομμάτι και να παριστάνω τον αριστερό», είπε ακόμα ο Αλέξης Τσίπρας. 

Σύμφωνα με τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, ο πρωθυπουργός έπαθε κρίση υστερίας και άρχισε να ουρλιάζει μες στα μούτρα του Παππά «Παραιτηθείτε!», με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τον δέσουν στην καρέκλα, αν και είναι προφανές πως ο Αλέξης έχει τρομερό δέσιμο με την καρέκλα του. 

Ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στην Καισαριανή το απόγευμα, ενώ έχει δώσει αυστηρή εντολή να μην υπάρχουν κάμερες στο Σκοπευτήριο, γιατί δεν του αρέσει να κλαίει μπροστά στις κάμερες.

Είναι προφανές πως ο πρωθυπουργός είναι απαρηγόρητος. 

Να του κάνετε ένα ωραίο εξώφυλλο εκεί στην Αυγή.