Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Πιστοί στις αρχικές τους τοποθετήσεις


-Κύριε Κασιδιάρη, αφού προσπεράσω το γεγονός πως είστε ένα λιπόψυχο φασισταριό που δέρνει γυναίκες και έχει τικ στα μάτια, και αφού επισημάνω πως δύσκολα θα απαλλαγούμε από εσάς και τη συμμορία σας μιας και υπάρχουν τόσοι καθυστερημένοι σε αυτή τη χώρα που σας στηρίζουν, θα ήθελα να μου πείτε, ποια η θέση της Χρυσής Αυγής για το Μνημόνιο 3;
-Θα το δείρουμε!

Είναι η ηλιθιότητα, ηλίθιε



<<Κοίτα τα καθάρματα! Δεν φτάνει που μας πετσοκόβουν πάλι τη σύνταξη, μας καταργούν και τα δώρα! Που θα φτάσουν ρε, τα καθίκια!>> είπε ο συνταξιούχος Μάκης Βολεψάκιας από την Κωλοτρυπίδα Λάρισας που στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου ψήφισε Σαμαρά γιατί πίστεψε στην επαναδιαπραγμάτευση.   

Ήρθε!

Σε μορφή πολυνομοσχεδίου κατατέθηκε στη βουλή το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της Ελλάδας. Το πολυνομοσχέδιο -που θα έπρεπε να λέγεται Μνημόνιο 3 και όχι πολυνομοσχέδιο- κατατέθηκε με ένα άρθρο 216 σελίδων και όλοι οι βουλευτές έπεσαν με τα μούτρα στο διάβασμα - εκτός από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που δεν ξέρουν οι καημένοι να διαβάζουν. 


Το Μνημόνιο 3 πήρε πρώτος στα χέρια του ο πρωθυπουργός της χούντας, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος το κράτησε γεμάτος συγκίνηση και ύστερα το σήκωσε ψηλά σαν τρόπαιο του Champions League, ενώ τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα. 


Ο Αντώνης Σαμαράς κατέστησε σαφές πως όσοι βουλευτές του κόμματος βαριούνται να διαβάσουν το Μνημόνιο 3 -άνθρωποι είμαστε-, μπορούν τις μέρες που θα νιώθουν πολύ κουρασμένοι από το να σώζουν τη χώρα συνέχεια να το χρησιμοποιούν ως μαξιλάρι στη βουλή και να παίρνουν έναν υπνάκο, μιας και είναι βαρύ πράμα και βολεύει.


Ένταση επικράτησε αναμεταξύ των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΔΗΜΑΡ, όταν ο πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης, πήρε στα χέρια του το Μνημόνιο 3. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φώτης Κουβέλης έπαθε μια γερή κρίση αυτογνωσίας και κυριεύτηκε από μια τρομερή σύγχυση μόλις συνειδητοποίησε ότι έχει καταντήσει ο περίγελος της πολιτικής σκηνής της χώρας και σε λίγο θα τον πάρουν με τα γιαούρτια, και έβαλε το Μνημόνιο 3 φωτιά, τραβώντας παράλληλα τα βυζιά του. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να το υπερψηφίσει. 


Σύγχυση επικράτησε και στην κοινοβουλευτική ομάδα του ετοιμόρροπου ΠΑΣΟΚ, όταν ο Ευ. Βενιζέλος τόνισε στα μέλη της καταρρέουσας παράταξης πως, μετά από συνομιλία που είχε με το Θεό, ο Θεός Του είπε πως το ΠΑΣΟΚ σιγά σιγά παίρνει τον πούλο, και σε λίγο θα κάνει αισθητή την απουσία του από το πολιτικό τοπίο της χώρας, οπότε ας κάνουν τώρα ό,τι προλαβαίνουν. Σε μια προσπάθεια να κάνουν τώρα ό,τι προλαβαίνουν, έκαναν τον σταυρό τους - δεν τους μένει και κάτι άλλο.


(Η Τριανδρία του Σαμαρά, του Κουβέλη και του Βενιζέλου δεν έχει πολλά ψωμιά ακόμα. Η ψήφιση των μέτρων αύριο -και αργότερα η εφαρμογή τους- σηματοδοτεί την καταδίκη τους. Τους διαολοστέλνουμε. Ή μήπως όχι;).