Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Όπου Πέτρος και μάλαμα

Αναστάτωση προκάλεσε στον πολιτικό κόσμο της χώρας -αλλά και στο twitter- η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου στον Γιώργο Τράγκα ότι <<Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και η Χρυσή Αυγή με αποκαλεί αδερφή>>. Ο Πέτρος Τατσόπουλος -αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως ξημεροβραδιάζεται στα χουντοκάναλα και πως έδωσε συνέντευξη στον Τράγκα που το όνομά του κοσμεί την λίστα Λαγκάρντ- ανήκει σε ένα προοδευτικό κόμμα της αριστεράς, αλλά ενοχλείται που οι χρυσαυγίτες τον αποκαλούν ντιγκιντάγκα. 


Ο Πέτρος Τατσόπουλος που ασχολείται μονίμως με την κάθε παπαριά που θα ξεστομίσουν εναντίον του οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής, θέλησε με αυτή του τη δήλωση -ότι δηλαδή έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα-, να τονίσει πως έχει αφήσει την άλλη μισή για τον Αλέξη Τσίπρα, μπας και -άμα γίνει κάποτε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ- φιλοτιμηθεί ο Τσίπρας και του δώσει κάνα καλό υπουργείο - ο Πέτρος Τατσόπουλος θα μπορούσε άνετα να πάρει το υπουργείο δημόσιας ξεφτίλας. 


Κακά τα ψέματα, ο Πέτρος Τατσόπουλος χρωστάει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Χρυσή Αυγή. Αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν θα ήταν τόσο δημοφιλής - όπως και πολλοί άλλοι που νομίζουν πως είναι επαναστάτες επειδή κράζουν καθημερινά τους χρυσαυγίτες. Η ύπαρξη της Χρυσής Αυγής ωφελεί σημαντικά την καριέρα του Πέτρου Τατσόπουλου. 


Μια καλή λύση θα ήταν ο Πέτρος Τατσόπουλος να κυκλοφορεί από 'δω και πέρα με φίμωτρο. Μια άλλη καλή λύση θα ήταν να φορέσετε στις γυναίκες σας ένα τσίγκινο βρακάκι για να μην μπορεί ο Πέτρος Τατσόπουλος να της πηδήσει. (Φοβάμαι μήπως ο Πέτρος Τατσόπουλος διαβάσει αυτά που γράφω τώρα και ψάξει να με βρει να μου το χώσει).


Πραγματικά, όταν ο Τσίπρας προεκλογικά δήλωνε <<Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες των δελτίων ειδήσεων>> είχε άραγε στο μυαλό του ότι θα έρθει η μέρα που οι βουλευτές του θα δίνουν συνεντεύξεις σε περιοδικά διαπλεκόμενων δημοσιογράφων για να ανακοινώσουν πως είναι πηδήκουλες; 


Ίσως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αισθάνονται πως έχουν χρέος να βγαίνουν και να κοκορεύονται για τα γαμήσια τους, για να διαχωρίσουν τη θέση τους από τους δεξιούς που είναι ξενέρωτοι και αγάμητοι. Είναι κι αυτή μια εκδοχή.


Το γεγονός πάντως πως ο Πέτρος Τατσόπουλος -που υποτίθεται είναι βουλευτής της προοδευτικής αριστεράς- έχει εμμονή με την λέξη <<ομοφυλόφιλος>> και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να αποτινάξει από πάνω του αυτή τη <<ρετσινιά>> που του κολλάνε οι φασίστες, δείχνει πως όχι μόνο δεν είναι το πρότυπο του βαρβάτου αρσενικού, αλλά πως είναι κι ένας δήθεν αριστερός της κακιάς ώρας. Ας είναι ελαφριά η μαλακία που τον δέρνει.  

Sex and alcohol

Έρευνα που πραγματοποίησαν Αυστραλοί ειδικοί και δημοσίευσε η εφημερίδα <<Τα Νέα όπου να 'ναι παίρνουν τον πούλο>>, έδειξε ότι η κατανάλωση αλκοόλ βελτιώνει τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών και τους κάνει ντούρους, διαψεύδοντας τις φήμες ότι το ποτό προκαλεί σεξουαλική δυσλειτουργία. 


Σύμφωνα με τον Αυστραλό ερευνητή, Τζον Μπεκροκανάτα, οι άντρες που πίνουν μέχρι και 4 ποτά την ημέρα για 5 ημέρες την εβδομάδα, έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν μια φυσιολογική στύση από αυτούς που πίνουν ελάχιστα ή και καθόλου - αυτούς τους πέφτει συνέχεια γιατί είναι ξενέρωτοι. 


Σύμφωνα πάντα με τον Τζον Μπεκροκανάτα, αφού κοπανήσεις 4 ή 5 ουίσκια σε πιάνουν οι κάψες και έχεις τον ασυμμάζευτο, ενώ θέλεις να πηδήξεις ό,τι κινείται. Αν έχεις σύντροφο, λέει ο Τζον Μπεκροκανάτα, και τα 'χεις κοπανήσει, δεν κρατιέσαι να την αρπάξεις από τα μαλλιά και να κυλιστείς στο κρεβάτι της ηδονής μαζί της, ενώ, αν δεν έχεις σύντροφο και είσαι μπάκουρας, αναζητάς πάνω στη σούρα σου οποιαδήποτε μπακατέλα είναι πρόθυμη να σου κάτσει - αν δεν σου κάτσει καμία γυρνάς σπίτι και τραβάς καμιά δεκαριά παχιές να ξεχαρμανιάσεις. 


Από την άλλη μεριά, αν είσαι ντιπ για ντιπ μονόχνοτος και δεν πίνεις καθόλου ενώ όλη η παρέα σου είναι τύφλα, θα πάρεις την σύντροφό σου και θα γυρίσετε σπίτι να κάνετε τρελίτσες, αλλά εσένα δεν θα σου σηκώνεται γιατί αυτήν θα έχει κατεβάσει τον άμπακο και θα στάζει από καύλα, οπότε εσύ -που δεν θα μπορείς να ακολουθήσεις τους ρυθμούς της- θα μείνεις κάγκελο με την ψωλή μπάμια. Η περίπτωση του να είναι κάποιος νηφάλιος και μπάκουρας μαζί είναι ανάξια αναφοράς γιατί το άτομο αυτό δεν έχει καμία ελπίδα, οπότε καλύτερα να πάει να πνιγεί. 


Από την έρευνα προέκυψε ακόμα πως οι άντρες που πίνουν έχουν καλύτερες επιδόσεις στο σεξ από αυτούς που δεν πίνουν, γιατί ως γνωστόν το αλκοόλ σκοτώνει την εκσπερμάτιση - άμα είσαι τουμπερλέκι από τα ξίδια δεν καταλαβαίνεις Χριστό, άρα πηδάς ώρες ολόκληρες ικανοποιώντας την σύντροφό σου και με το παραπάνω. 


Σκέψου να 'σαι νηφάλιος και να 'χεις να πηδήξεις κάνα χρόνο. Θα σου κάτσει καμιά παρδαλή, θα πέσετε στο κρεβάτι να βγάλετε τα μάτια σας, και με το που σου πετάξει εκείνη τα βυζιά έξω θα πιτσιλίσεις το βρακί από την αγαμία. Άντε να δικαιολογηθείς μετά. 


Ωστόσο, επισημαίνει η έρευνα, οι άντρες δεν θα πρέπει να το παρακάνουν με το αλκοόλ - χρειάζεται μέτρο. Αφενός άμα πιεις ένα βράδυ όλο το Βόσπορο θα σωριαστείς κάτω και θα σε πάνε σηκωτό στο σπίτι, και αφετέρου άμα επιδιώξεις σεξουαλική συνεύρεση ενώ είσαι λιώμα, θα ψάχνεις την τρύπα της αλληνής μέχρι το ξημέρωμα και θα γίνεις ρόμπα - άσε που μπορεί να σου φύγουν και τα τσίσα στον ύπνο σου.


Το συμπέρασμα είναι πως οι Έλληνες θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί, τελευταία, με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, προκειμένου να μην πέσουμε σε μαύρη κατάθλιψη έχουμε γίνει όλοι μπεκρήδες, με αποτέλεσμα να κουτουπώνουμε σπάνια. Μας λένε που μας λένε μαλάκες και τεμπέληδες οι ξένοι, μην μας πουν και ανίκανους.


Άντε και καλά γαμήσια!