Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Πίπες

Μεγάλη άνθηση γνωρίζουν τελευταία τα <<φροντιστήρια του έρωτα>> στη Μεγάλη Βρετανία. Στα <<φροντιστήρια του έρωτα>> -που είναι πολύ της μόδας- συρρέουν ολοένα και περισσότερες Βρετανίδες προκειμένου να γίνουν εξπέρ στον στοματικό έρωτα, οπότε φέτος το καλοκαίρι αφήστε τα ελληνικά νησιά και βγάλτε ένα εισιτήριο -χωρίς επιστροφή- για Μεγάλη Βρετανία ούτως ώστε να σας πλακώσουν στα τσιμπούκια. 

Στα <<φροντιστήρια του έρωτα>> παραδίδονται αποκλειστικά μαθήματα πεολειχίας, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε για πισωκολλητά, καρεκλάτα και τα ρέστα δεν χρειάζεται να φτάσετε μέχρι τη Μεγάλη Βρετανία - πάτε εκεί σε ένα ελληνικό μπουρδέλο να ξεχαρμανιάσετε.

Το γεγονός ότι στη Μεγάλη Βρετανία λειτουργούν φροντιστήρια όπου οι μαθήτριες γαλουχούνται αποκλειστικά με τον πεοθηλασμό αφήνει να εννοηθεί πως οι Βρετανίδες είναι κορυφή σε όλα τα υπόλοιπα -παρτούζες, ισπανικά κτλ-, αλλά κάτι τέτοιο το ξέραμε ήδη, αφού αυτές οι Βρετανίδες είναι μεγάλα τσόλια και κάθε καλοκαίρι που έρχονται στα ελληνικά νησιά παίρνουν όποιον βρουν μπροστά τους και του πετάν τα μάτια έξω. 

Όπως εξομολογήθηκε σε ελληνική ιστοσελίδα η Ελληνοβρετανίδα αρθρογράφος Έλεν Καυλοράπανου, η οποία παρακολούθησε μερικά μαθήματα, στα <<φροντιστήρια του έρωτα>> οι γυναίκες κρατούσαν μανιωδώς σημειώσεις για το πόσο πρέπει να ανοίξεις το στόμα σου ενώ έγλειφαν παγωτά γρανίτες, αλλά, όπως σημείωσε η ίδια, <<τι να σου κάνει το παγωτό γρανίτα άμα δεν έχεις το πούτσο το ντούρο στο στόμα;>>. 

Άσε που, αν η άλλη δεν είναι αρκετά συγκεντρωμένη ελλοχεύει ο κίνδυνος της δαγκωματιάς. Και καλά να δαγκώσει τη γρανίτα. Άμα σου δαγκώσει τη ψωλή τι γίνεται; 

Επίσης, η Έλεν Καυλοράπανου τόνισε πως στα <<φροντιστήρια του έρωτα>> δίνεται ιδιαίτερη έμφαση ώστε οι Βρετανίδες μαθήτριες να μάθουν να καταπίνουν τα φλόκια του συντρόφου τους -παίζει και σχετικό διδακτορικό-, αφενός για να μην τις χύνουν στη μούρη -υπονομεύοντας έτσι το γυναικείο φύλο- και αφετέρου για να λάβει ο οργανισμός τους όλες τις θρεπτικές ουσίες του σπέρματος.

Ωστόσο, είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον να μάθεις να καταπίνεις τους χυμούς του συντρόφου σου χρησιμοποιώντας μια γρανίτα -οι γρανίτες δεν εκσπερματίζουν-, οπότε, όπως αποκάλυψε η Ελληνοβρετανίδα αρθρογράφος, 2 φορές την εβδομάδα οι καθηγητές των <<φροντιστηρίων του έρωτα>>> καλούν 10 αραπάδες -με κάτι πούτσους ΝΑ- ώστε οι καυλοπυρέσσουσες μαθήτριες να έρθουν σε επαφή με πραγματικά αντρικά μόρια και να γίνουν σωστές ρουφοκαυλέτες. 

 <<Δεν μπορώ να πω, πέρασα ωραία. Και έμαθα πράγματα που έως τώρα αγνοούσα>> σημείωσε η Έλεν Καυλοράπανου, ενώ κατέληξε: <<Κορίτσια, μπουκωθείτε με πούτσο!>>.