Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Je suis χουντικός

Σε ομιλία του στον Ασπρόπυργο, ο υπουργός υγείας Μάκης Βορίδης δήλωσε πως «δεν θα παραδώσουμε την χώρα στην Αριστερά, ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε». Η δήλωση του Μάκη Βορίδη προκάλεσε θόρυβο και πολλοί Έλληνες έπεσαν από τα σύννεφα που ένας δημοκράτης σαν τον Μάκη Βορίδη μιλάει σαν τον Παττακό. 

Ακόμα, ο Μάκης Βορίδης δήλωσε πως την Κυριακή των εκλογών συγκρούονται δυο κόσμοι: ο κόσμος της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας που εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία, και ο κόσμος του ισοπεδωτισμού που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Δεν μου αρέσει ο κόσμος που εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία. Είναι ένας κόσμος γεμάτος σκατά. 

Εντάξει, ούτε ο κόσμος που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ μου αρέσει -είναι κάπως... φαιδρός- αλλά δεν είναι αυτό το θέμα τώρα.

Το θέμα είναι ότι ο Μάκης Βορίδης λέει πως «δεν θα παραδώσουμε την χώρα στην Αριστερά ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε» -κάνει δηλαδή μια εμφυλιοπολεμική δήλωση- και δεν κουνιέται φύλλο. 

Βέβαια, όταν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου είχε ακουστεί ο ύμνος του ΕΑΜ -νομίζω ήταν στο Χαλάνδρι-, είχε γίνει της πουτάνας. Ούρλιαζαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Τώρα μούγκα.

Και για να χουμε καλό ρώτημα, τι εννοεί ο Μάκης Βορίδης όταν λέει «δεν θα παραδώσουμε την χώρα στην Αριστερά ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε»; 

Δηλαδή τι θα κάνουν; Πραξικόπημα; 

Θα πάρει ο Βορίδης το τσεκούρι του και θα αρχίσει να ξεπαστρεύει Συριζαίους; Χαχαχαχαχαχα!!!

Φαντάσου να μην ερχόταν στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ο Βορίδης θα ήταν ήδη μέσα στο τανκ. Στο μεταξύ, θα είχε βγει από τον τάφο και ο πνευματικός του πατέρας, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος - για να σώσουν μαζί τη χώρα από τους κομμουνιστές.

(Πολύ με διασκεδάζουν όλοι αυτοί οι λούμπεν ακροδεξιοί που πλαισιώνουν τον Σαμαρά. Ειδικά τώρα που παίρνουν τον πούλο.) 

(Αυτοί που ψηφίζουν τύπους σαν τον Μάκη Βορίδη -και αυτοαποκαλούνται φιλελεύθεροι-, την παλεύουν καθόλου; Όχι ε; Καλά, το ξέρω.)