Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η επιστολή της Bild

Αγαπητοί Έλληνες. Αρχικά, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την υπέρμετρη χαρά μας γιατί αποδείξατε περίτρανα πως είστε τα πιστά και υπάκουα σκυλιά των Γερμανών εταίρων σας. Ακολουθήσατε τις εντολές μας και ψηφίσατε τον Αντώνη Σαμαρά και όχι το δημαγωγό, Αλέξη Τσίπρα. Μπράβο, είστε οι καλύτεροι. Ακόμα, νιώθουμε τεράστια ευγνωμοσύνη που φανήκατε τόσο ηλίθιοι και δεν καταλάβατε πως μια κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α και μια πιθανή έξοδός σας από την ευρωζώνη, θα σήμαινε το δικό μας τέλος, και όχι το δικό σας. Από χθες το βράδυ το 'χουμε ρίξει στις μπύρες και πανηγυρίζουμε εξυμνώντας τη μαλακία που σας δέρνει. Ένα σας λέμε: Τέτοια ήταν η χαρά του κ. Σόιμπλε, που σηκώθηκε από το αναπηρικό του καροτσάκι και περπάτησε.
Έλληνες, με την επιλογή σας, -να βγάλετε δηλαδή πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία-, μας δώσατε μια τεράστια ανακούφιση. Γνωρίζαμε πως τα ψωμιά μας θα ήταν λίγα αν η Αριστερά αναλάμβανε τη διακυβέρνηση της χώρας σας. Ευτυχώς που εσείς δεν το πήρατε χαμπάρι. Είχατε μια μοναδική ευκαιρία να ανατρέψετε την κατάσταση και να δημιουργήσετε τεράστιες αναταραχές σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά, ευτυχώς για μας, δεν το κάνατε. Είστε άξιοι της μοίρας σας. Είμαστε άξιοι της μπύρας μας. Τέλος, και, για να σας δείξουμε τον βαθμό της ευγνωμοσύνης μας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε πως την Παρασκευή, η Εθνική Ελλάδος θα κερδίσει την Εθνική Γερμανίας με χατ τρικ του Καραγκούνη και θα προκριθεί θριαμβευτικά στους <<4>> του Euro 2012.  

Εταίρες



Εξαιρετικά ανατρεπτικές ήταν οι χθεσινές βουλευτικές εκλογές, αφού οι Έλληνες ψηφοφόροι βγάλανε πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία είναι μια φρέσκια παράταξη που απαρτίζεται από ανθρώπους με άφθαρτα και καθαρά χέρια, γεμάτους θέληση να κάνουν τη χώρα να ορθοποδήσει και να κοιτάξει το μέλλον με αισιοδοξία.  


Οι Έλληνες ψηφοφόροι εμπιστεύτηκαν την τύχη της πατρίδας τους στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά, του Μάκη Βορίδη, του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ντόρας Μπακογιάννη, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως η πολιτική τους συνείδηση βρωμάει χειρότερα κι από σκουπιδοτενεκέ χωρίς καπάκι.


Το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών έδειξε ακόμα πως οι Έλληνες ψηφοφόροι υπάκουσαν καθολικά τους Γερμανούς εταίρους - αφού ψήφισαν Μνημονιακή κυβέρνηση που τους κάθεται λουκούμι- και τους έδειξαν πως, εκτός από προσκυνημένοι, ξεφτίλες και μαζόχες, είναι και πολύ καλές εταίρες.


Καταπληκτικό είναι το γεγονός πως οι Έλληνες ψηφοφόροι ενίσχυσαν τη Χρυσή Αυγή με ακόμα πιο υψηλά ποσοστά, δείχνοντας έτσι πως εκτός απ' όλα τ' άλλα, είναι και τελειωμένοι ρατσιστές που σημαία τους έχουν τη βια.


Είναι προφανές πως οι Έλληνες ψηφοφόροι λειτούργησαν με σοφία μπροστά στην κάλπη - ψήφισαν όλους τους κάλπηδες


Από τα χθεσινά εκλογικά αποτελέσματα φάνηκε και η ευαισθησία των Ελλήνων ψηφοφόρων, οι οποίοι έδωσαν την πρώτη θέση στον Αντώνη Σαμαρά που ήταν ξεκάθαρο πως θα αυτοκτονούσε αν δεν έβγαινε - η ψήφος είχε ανθρωπιστικό χαρακτήρα.


Οι Έλληνες ψηφοφόροι έδωσαν υψηλά ποσοστά στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, αλλά όχι ικανοποιητικά, κάνοντας έτσι σαφές πως δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα μάτσο κότες που τρομάζουν και μόνο στην ιδέα της αλλαγής.


Οι Έλληνες ψηφοφόροι μπερδεύτηκαν. Αντί να πετάξουν τα καμμένα χαρτιά στα σκουπίδια, τα ψήφισαν.


Θεατές και νικημένοι 
ονειρώξεων λεκέδες
είμαστε όλες ένα μάτσο βιόλες
σας σιχάθηκε η ψυχή μου
καρκινάκια του πλανήτη
σκατοκαριόλες