Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ζμούτς!

Σε συνέντευξή της στη <<Μεσημεριανή Μελέτη Καθυστερημένων>>, η Καλομοίρα-Σαράντη-Φιλάκια μίλησε από την Αμερική για τα δίδυμα αγόρια που περιμένει να φέρει στον κόσμο, αλλά και γιατί επέλεξε να παρατήσει το τραγούδι και να συνεχίσει τις σπουδές της στα μαθηματικά. 


Η Καλομοίρα-Σαράντη-Φιλάκια δήλωσε πολύ ευτυχισμένη αυτό το καιρό, αφού διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπου να 'ναι θα γεννήσει δύο υπέροχα αγοράκια - αν ήξεραν ποια θα έχουν για μάνα τα καημένα, θα εύχονταν να μην έρθουν στον κόσμο ποτέ. 


Η Καλομοίρα-Σαράντη-Φιλάκια αποκάλυψε στην εκπομπή πως έχει ήδη αποφασίσει τα ονόματα των δύο παιδιών της - το ένα θα λέγεται Ανδρέας Μικρούτσικος και το άλλο Γιώργος Νταλάρας. Το μεγάλο της όνειρο είναι να καμαρώσει τα βλαστάρια της σε κάποιο reality, και αργότερα -που θα έχουν ολοκληρωθεί σαν άνθρωποι- στη Eurovision - το ένα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και το άλλο την Κύπρο.


Η Καλομοίρα-Σαράντη-Φιλάκια δήλωσε πως λόγω της εγκυμοσύνης το 'χει ρίξει στο φαΐ και τρώει τον άμπακο - δεν μπορούν να την κάνουν καλά, πετάγεται τα βράδια απ' το κρεβάτι και χλαπακιάζει ό,τι βρει μπροστά της. Ακόμα, οι ορμές της έχουν χτυπήσει κόκκινο και -όπως η ίδια εξομολογείται- θέλει όλη την ώρα να βγάζει τα μάτια της. Νυμφομανής κατάντησε το Καλομοιράκι. Με το βρακί στη τσέπη κυκλοφορεί.


Ο σύζυγος της Καλομοίρας-Σαράντη-Φιλάκια, Τζόνι Κακομοίρης, τραβάει μεγάλο λούκι ο άνθρωπος, γιατί η γκαστρωμένη έχει μεταμορφωθεί σε μια σεξομανιακιά γαμησομηχανή και τον έχει ξεζουμίσει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του να πάει στη δουλειά και το ζευγάρι να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. 


Η Καλομοίρα-Σαράντη-Φιλάκια μίλησε και για την απόφασή της να αφήσει το τραγούδι και να επιστρέψει στα μαθηματικά, καθησυχάζοντας έτσι τον κόσμο της αριθμητικής που κρατούσε την ανάσα του. Η Καλομοίρα-Σαράντη-Φιλάκια είπε πως τα πράγματα στο ελληνικό τραγούδι δεν της πήγαν όπως θα ήθελε, γιατί ο ένας κοιτούσε να μαχαιρώσει πισώπλατα τον άλλο, και αυτή που είναι πολύ αγνή δεν άντεξε την κατάσταση και τα βρόντηξε κι έφυγε. Το πάνελ της εκπομπής <<Μεσημεριανή Μελέτη Καθυστερημένων>> ξέσπασε σε σπαρακτικά κλάματα όταν η Καλομοίρα-Σαράντη-Φιλάκια ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στην Ελλάδα - ευτυχώς να λέτε που δεν την πήρε κάνας τυφώνας <<Σάντι>> να την φέρει εδώ. 

Τι πίνεις και δεν μας δίνεις

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και την Πόπη Τσαπανίδου και δήλωσε πως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α πρέπει να ψηφίσει τα νέα μέτρα.  Προσωπικά δεν έχω σταματήσει να χτυπιέμαι από τα γέλια. 


Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει τελευταία και ο καθένας βγαίνει στην τηλεόραση και λέει ο,τι του κατεβάσει η γκλάβα - ίσως ο κ. Μπουτάρης γερνάει άσχημα ο έρμος και έχει αρχίσει να το χάνει. 


Πάντως, η Θεσσαλονίκη είχε πάντα μεγάλα τζιμάνια για Δημάρχους. 


Άμα συνεχίσει έτσι ο Γιάννης Μπουτάρης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα μείνει στη μνήμη μας ως ο πιο ευφυής Δήμαρχος που πέρασε από τη συμπρωτεύουσα. 


(Η φωτογραφία είναι από το TVXS).