Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Αφού η κυβέρνηση περνάει δυο-δυο τα Μνημόνια, γιατί οι φιλελέδες έχουν λυσσάξει να παραιτηθεί;

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα από τους φιλελέδες με το σύνθημα «Παραιτηθείτε» προκαλεί διάφορα ερωτηματικά. 

Ένα από αυτά τα ερωτηματικά είναι «αφού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ασκεί νεοφιλελεύθερη πολιτική και περνάει δυο-δυο τα Μνημόνια, γιατί οι φιλελέδες έχουν λυσσάξει να παραιτηθεί;». 

Θα περίμενε κανείς πως ο Αλέξης Τσίπρας, ο καλύτερος πρωθυπουργός όλων των δανειστών -όπως τον λέω εγώ-, ο άνθρωπος που καταφέρνει και περνά το ένα Μνημόνιο πίσω από το άλλο χωρίς την παραμικρή λαϊκή αντίδραση -με αποτέλεσμα να έχουν καυλώσει τρελά με την πάρτη του όλοι σχεδόν οι Ευρωπαίοι ηγέτες (αυτοί που μέχρι πρόσφατα τον έβριζαν)- να εμπνεύσει κάπως τους φιλελέδες και να τους κάνει να τον αγαπήσουν, αφού πάνω κάτω είναι τα ίδια σκατά. 

Αλλά όχι. 

Οι φιλελέ λουμπίνες δεν τον γουστάρουν καθόλου τον Αλέξη Τσίπρα. 

Για την ακρίβεια, τον σιχαίνονται. Ίου, Alexis, ίου!

Τίγκα τα social media από καθυστερημένους φιλελέδες που κράζουν μέρα-νύχτα την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και καλούν τον κόσμο να την ανατρέψει. 

Οι φιλελέδες δεν κάνουν τίποτα άλλο στην ζωή τους. Το μόνο που τους απασχολεί είναι να πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ· και να τσιμπήσουν κάνα like στο Facebook κράζοντας τον Καρανίκα, τον Πολάκη και τους άλλους καραγκιόζηδες που έχει μαζέψει γύρω του ο Τσίπρας. 

Έχουν πέσει με τα μούτρα στον αγώνα οι φιλελέδες για να ανατρέψουν την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. Τρελό γέλιο.

Ευτυχώς που δεν έχουν εκπαιδευτεί στο αντάρτικο πόλεων, γιατί θα παρατούσαν το Facebook και το Twitter και θα έβγαιναν στο Σύνταγμα με τα Καλάσνικοφ. (Εντάξει, κάνω εικόνα γνωστούς φιλελέδες να είναι μπροστά στην βουλή κρατώντας Καλάσνικοφ και χτυπιέμαι από τα γέλια.)

Ποια είναι, όμως, η απάντηση στο εύλογο ερώτημα «γιατί οι φιλελέδες έχουν λυσσάξει να παραιτηθεί η κυβέρνηση αφού ασκεί νεοφιλελεύθερη πολιτική και περνάει δυο-δυο τα Μνημόνια;»;

Η απάντηση είναι απλή. 

Οι φιλελέδες έχουν λυσσάξει να παραιτηθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γιατί είναι δεξιοί. Σοκαριστήκατε, ξέρω. 

Οι φιλελέδες -ως δεξιοί που είναι- θέλουν να ανατραπεί η κυβέρνηση  Τσίπρα-Καμμένου για να έρθει στην εξουσία η κουλή δεξιά του Κούλη, ώστε οι ίδιοι να μπορούν να συνεχίσουν τη μάσα, που τώρα έχει κοπεί γιατί τώρα τρώει ο Τσίπρας και η παρέα του. 

Τώρα τρώει η αριστερά που δεν είναι αριστερά, οπότε οι φιλελεύθεροι που δεν είναι φιλελεύθεροι έχουν μείνει νηστικοί και λυσσάνε. Κατάλαβες; 

Τέλος πάντων, για τους φιλελέδες δεν έχει σημασία που ο Κούλης θα εφαρμόσει ακριβώς την ίδια πολιτική με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σημασία έχει που τα Μνημόνια θα τα ψηφίζει ο Κούλης, δηλαδή ένας δεξιός, δηλαδή ένας δικός τους άνθρωπος. 

Οι φιλελέδες δεν γουστάρουν να ψηφίζουν Μνημόνια άπλυτοι αριστεροί. Δεν τους κάθεται καλά. Θέλουν η χώρα τους να ξεπουλιέται από ντιντήδες Μενουμευρώπηδες. 

Και για να σας σοκάρω ακόμα περισσότερο, θα σας πω το εξής: 

Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν φιλελεύθεροι. Υπάρχουν μόνο δεξιοί και ακροδεξιοί που ντρέπονται κάπως να παραδεχτούν αυτό που είναι, οπότε δηλώνουν «φιλελεύθεροι», γιατί, όσο να πεις, ακούγεται κάπως πιο ωραία. 

Τι να πεις, είναι κι αυτή μια... μόδα.

Ειλικρινά τώρα, υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που να μην αντιλαμβάνεται πως πίσω από την συγκέντρωση που έχουν προγραμματίσει οι φιλελέδες για τις 15 Ιουνίου κρύβεται η Νέα Δημοκρατία; Αν και δεν κρύβεται ιδιαίτερα. Μπαμ κάνει. 

Στις 15 Ιουνίου όλοι Σύνταγμα. Για όποιον δεν έχει καταλάβει πόσο... ακομμάτιστη θα είναι η συγκεκριμένη συγκέντρωση, θα μοιραστούν και σκίτσα του Αρκά. Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία! 

Ζήτω η Δεξιά!

(Η φωτογραφία από περσινή συγκέντρωση φιλελέδων στο Σύνταγμα. Γιατί οι δεξιοί είναι πάνω απ' όλα πατριώτες.)