Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Λευτεριά στην τέχνη!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της σύλληψης του καλύτερου -σύμφωνα με τον ίδιο- ηθοποιού της χώρας Γιώργου Κιμούλη για ανεξόφλητες επιταγές. Ο Γιώργος Κιμούλης συνελήφθη χθες βράδυ μετά την παράστασή του <<Είμαι ο καλύτερος ηθοποιός της χώρας>>, συγκλονίζοντας ολόκληρο τον κόσμο της διανόησης, του πνεύματος και της αυταρέσκειας, ενώ τώρα μένει να μπουζουριάσουν και τον Παπακαλιάτη για να ξεμείνει η Ελλάδα από ταλέντα. 

Ο καλύτερος -σύμφωνα με τον ίδιο- ηθοποιός της χώρας πήγαινε προς το καμαρίνι του, όταν συνάντησε 15 οπλισμένους αστυνομικούς έτοιμους να τον βασανίσουν και να του κάνουν photoshop. Ο πιο χαρισματικός -σύμφωνα με τον ίδιο- ηθοποιός της χώρας άρχισε να ουρλιάζει <<ΖΉΤΩ Η ΑΝΑΡΧΊΑ>>, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο πιο ταλαντούχος -σύμφωνα με τον ίδιο- ηθοποιός του τόπου, προκειμένου να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, απήγγειλε ένα ποίημα του Αρθούρου Ρεμπώ αφήνοντας άναυδους τους μπάτσους που προσκύνησαν το ταλέντο του με τα σαγόνια στο πάτωμα, ωστόσο λίγο μετά τον συνέλαβαν γιατί άρχισε να τσιρίζει σαν λυσσασμένος και απειλούνταν η κοινή ειρήνη. 

Ο Γιώργος Κιμούλης -που εκτός από μια ταλαντούχα ιδιοφυΐα είναι και μεγάλος αντικομφορμιστής- οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος όπου και πέρασε τη νύχτα, αφιερώνοντας στους κρατούμενους μονολόγους του Ντάριο Φο και του Τσέχωφ, όμως οι κρατούμενοι -που δεν καταλάβαιναν Χριστό από το ταλέντο του φανταστικού ηθοποιού- ζήτησαν από τα όργανα να πετάξουν έξω το σούργελο που δεν τους αφήνει να τη βρουν με τίποτα. 

Ο Γιώργος Κιμούλης συνέχιζε απτόητος να ερμηνεύει, μέχρι τη στιγμή που οι κρατούμενοι στέρεψαν από υπομονή και άρχισαν τον ηθοποιό στα κλωτσίδια και τα μπουνίδια, όμως ο καταπληκτικός -σύμφωνα με τον ίδιο πάντα- καλλιτέχνης είχε βυθιστεί στο αλαζονικό του παραλήρημα και ενώ τις έτρωγε μιλούσε ακατάπαυστα για το πόσο φοβερός ηθοποιός είναι και για το πόσο σημαντικός είναι για την Ελλάδα και για το πως οι γυναίκες στηθοδέρνονται για πάρτη του αφού είναι ο σημαντικότερος Έλληνας καλλιτέχνης και άλλα τέτοια ωραία.

Οι κρατούμενοι εξαντλήθηκαν από το πολύ ξύλο -ο Γιώργος Κιμούλης όχι- και παραιτήθηκαν από κάθε προσπάθεια να επαναφέρουν τον πιο λαμπρό -σύμφωνα με τον ίδιο- άνθρωπο της τέχνης στην πραγματικότητα, αφού διαπίστωσαν πως αφενός είναι μάταιο, και αφετέρου ο Γιώργος Κιμούλης μάλλον χρειάζεται ζουρλομανδύα για να συνετιστεί. 

Τελικώς, ο Γιώργος Κιμούλης οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών όπου και κατέβαλε το ποσό των 4.418 ευρώ ώστε να εξαγοράσει την ποινή φυλάκισης 15 μηνών, και -αφού προέβη σε διακανονισμό των χρεών του για τις ακάλυπτες επιταγές- αφέθηκε ελεύθερος, ώστε να μην στερηθούν οι φιλότεχνοι Έλληνες το ταλέντο του και πέσουν να πεθάνουν. 

Πάλι καλά.