Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Πατρίς, θρησκεία, ανθρωποφαγία

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην αθώα ελληνική κοινωνία η υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ από τον 27χρονο πατέρα της. Οι Έλληνες θα παραμείνουν σοκαρισμένοι για καμιά βδομάδα ακόμα -όπως τότε με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη-, και ύστερα θα ξεχάσουν ακόμα και το όνομα της άτυχης μικρής. 

Η αποκάλυψη ότι η μικρή Άννυ δολοφονήθηκε από τον πατέρα της έκανε έξαλλους τους Έλληνες -κυρίως επειδή έπαιξαν το παιχνίδι των τρισάθλιων δημοσιογράφων και διάβασαν όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του ειδεχθούς εγκλήματος που τους πούλησαν-, οι οποίοι ζητούν την επαναφορά της θανατικής ποινής -και την εφαρμογή της στον παιδοκτόνο-, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Υπάρχει κάτι πολύ γελοίο σε όλο αυτό, αφού οι καθυστερημένοι Έλληνες δεν μπορούν να αντιληφθούν πως το να ζητάς την εκτέλεση ενός δολοφόνου, δεν σε κάνει να διαφέρεις σε τίποτα από αυτόν. 

Εν τω μεταξύ, στο Facebook έχει ήδη δημιουργηθεί μια σελίδα με τίτλο «Κρεμάστε τον πατέρα της μικρής Άννυ», η οποία μετράει σχεδόν 2000 like. 

Παιδιά, εγώ μέσα είμαι να τον φάμε τον παλιοπουσταρά -έκανα και like στη σελίδα-, αλλά όχι κρεμάλα. Είναι λίγο... φλωριά.

Εγώ ψήνομαι να τον σταυρώσουμε. Ανάποδα κιόλας. 

Και η σταύρωση να γίνει live σε ένα δελτίο ειδήσεων - όποιο θέλετε εσείς. 

Εντάξει, και γαμώ τις ιδέες. Της πουτάνας θα γίνει. Όλη η χώρα θα στηθεί μπροστά στις τηλεοράσεις. Θα πάρουμε και μπύρες, θα παραγγείλουμε και πίτσες και θα καθίσουμε να απολαύσουμε την σταύρωση. 

Ζήτω η ανθρωποφαγία! 

(Με εντυπωσιάζει το γεγονός πως αυτοί που ζητούν την εκτέλεση του παιδοκτόνου είναι -κυρίως- άνθρωποι της εκκλησίας. Ξέρετε, είναι αυτοί που κάνουν τους μεγάλους σταυρούς και τα καλοκαίρια ανεβαίνουν με τα γόνατα στην Παναγιά της Τήνου. Οι «καλοί χριστιανοί». Αυτές οι κτηνάρες που θα πεθάνουν με την βεβαιότητα πως -στην διάρκεια της ζωής τους- ήταν πολύ καλοί άνθρωποι. Προσωπικά, μου προκαλούν την ίδια αηδία που μου προκαλεί και ο παιδοκτόνος.)

(Αλήθεια, οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ πώς αισθάνονται που ένα γελοίο υποκείμενο σαν τον Γιάννη Πανούση είναι ακόμα στην κυβέρνηση; Ντρέπονται καθόλου;)