Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Oh God!

Σε ολονύκτιο θρίλερ εξελίχτηκε το χθεσινοβραδινό Eurogroup με κεντρικό θέμα την χώρα μας. Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα για το πότε θα πάρει η Ελλάδα τη δόση, ενώ αναπάντητο παραμένει και το ερώτημα ως πότε παλικάρια θα ζούμε στα σκατά. 


Είναι χαρακτηριστικό ότι το Eurogroup διήρκεσε πάνω από 11 ώρες και καμία συμφωνία δεν επήλθε - τσάμπα μας τα έπρηζαν τα παπαγαλάκια των καθεστωτικών Μ.Μ.Ε τόσες μέρες για το <<κρίσιμο και καθοριστικό Eurogroup της Τρίτης>>.  


Οι Ευρωπαίοι υπουργοί οικονομικών θα συνεδριάσουν εκ νέου στο επόμενο Eurogroup που ορίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα - αν δεν πάρουμε τη δόση και τότε, θα φαρμακωθώ. 


Απογοητευμένος είναι ο Αντώνης Σαμαράς ύστερα από την μη λήψη αποφάσεων για την χώρα μας και την αβεβαιότητα για το πότε θα εκταμιευθεί η δόση. Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως η Ελλάδα τήρησε τις δεσμεύσεις της και η οποιαδήποτε ολιγωρία από πλευράς Ευρωπαίων είναι ασυγχώρητη. <<Θα σας κάνω ντα>>, απείλησε ο πρωθυπουργός τους Ευρωπαίους υπουργούς και το Δ.Ν.Τ. 


Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός -μετά από την λήξη του χθεσινού μάταιου Eurogroup-, συνομίλησε αρκετές φορές με το Θεό, ενώ προσπάθησε να συνομιλήσει και με την Παναγία, αλλά του είχε τελειώσει η κάρτα. 



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θεός είπε στον Αντώνη Σαμαρά: <<Αντώνη πες αλεύρι, η ανεργία σε γυρεύει>>.